Sanchy -> RE: Kucni budzet (12.3.2012 15:30:02)
|
IZVORNA PORUKA: slavica. Ja imam masinu za sudove-ali je ne koristim! Ne znam,mene nekako mrzi da cekam,nikad nemam toliko sudova,a i dok sve ocistim,ja sam sudje skoro oprala...i tako...stoji,skuplja prasinu...mozda dodje dan kada mi stvarno zatreba,ali evo,za cetiri godine,koliko ima kako smo je kupili,meni je jos uvek nepotrosena kutija tabletica za pranje,a i to ukljucim tek nekad reda radi. Ja nisam ni bila za to da je kupimo,ali mm je insistirao.... To je to,ja sam sigurna da bi i meni skupljala prasinu ,ostavljeno je mesto u kuhinji za nju(sad mi je tu rupa[sm=smiley36.gif])ali znam sebe,ja sam zivac ne bih mogla to da cekam da zavrsi niti da skupljam sudove ceo dan pa da na kraju pustim niti da pustim pa da odem negde ...nema sanse..a nije mala cena da bih je kupila pa da stoji,meni treba odredjena marka(posto mi je sve ostalo u kuhinje te marke)i odredjena boja a ta ni malo nije jeftina pa sad ako bas bas jednog dana zakljucim da ne mogu bez nje kupicu je...inace mi slavimo i slavu i imam dnevno oko 20 gostiju ,sudove operem da gledam na kraju kad svi odu pa za pola sata ,ne vise,a masinu bih trebala da palim dva puta po pola sata(mislim da je to najkraci program ako se ne varam,jos gore ako je duzi)da bih sve to oprala...brza sam[sm=smiley36.gif]....ova tema je super stvarno,mi nesto nismo bas stedljivi ali sad kad dodje bebac trudicu se malo vise,a imate sjajne ideje[sm=smiley20.gif]
|
|
|
|