Didy -> RE: Kucni budzet (6.2.2013 22:27:21)
|
Ja imam tu pika karticu što se skupljaju bodovi. Imam je već neke tri godine. Skupljaš poene i na kraju taj iznos iskoristiš za kupovinu bilo čega za te pare. Slagaću te sad, ali mislim da je prvi iznos za ne znam koliko skupljenih bodova 1350 dinara, a sledeći 5000 dinara. Skuplja se od početka februara do kraja jula i od početka avgusta do kraja januara. Uglavnom, imaš 6 meseci da skupiš poene tako što na kasi daš svoju karticu i oni ti obračunaju poene prilikom svake kupovine (za svakih potrošenih 500 dinara dobiješ 1 poen). Ne znam koliko često kupuješ u Merkatoru, ali ja sam taj prvi iznos uspevala komotno da skupim, a drugi samo ako kupujem i nešto veće (npr. belu tehniku, kućne aparate i sl.). Ne košta ništa izrada kartice, nije mi neko opterećenje kad odem na kasu, samo je dodam kasirki i to je to. Kad već kupujem tamo, šteta je to ne iskoristiti. Jedino nemam uvek gotovine kod sebe, a kad plaćaš platnom karticom, ne mogu ti uračunati poene. To me jedino smara pomalo, ali više se ne opterećujem time toliko, nisam baš redovna, nekad i karticu zaboravim... Uglavnom, u početku sam baš pazila, sad kad se setim.
|
|
|
|