Anoniman -> RE: Kucni budzet (12.3.2012 10:54:52)
|
IZVORNA PORUKA: slavica. Ja imam masinu za sudove-ali je ne koristim! Ne znam,mene nekako mrzi da cekam,nikad nemam toliko sudova,a i dok sve ocistim,ja sam sudje skoro oprala...i tako...stoji,skuplja prasinu...mozda dodje dan kada mi stvarno zatreba,ali evo,za cetiri godine,koliko ima kako smo je kupili,meni je jos uvek nepotrosena kutija tabletica za pranje,a i to ukljucim tek nekad reda radi. Ja nisam ni bila za to da je kupimo,ali mm je insistirao.... Tako je nama stajala preko godinu dana dok mm nije odlučio da me navikne na nju. Ne bih je dala ni za šta na svetu. Ja u principu imam odbojnost prema svemu što je novo, pa je tako bilo i sa mašinom za sudove. IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Evo dobrog pitanja za domacice:''''Da li kupujete stvari na akcijama i ako vam u tom momentu nisu potrebne''''? Ne, nemam gde da ih držim. Npr, moji baka i deda su u jednom momentu imali 5 pakovanja od 12 rolni WC papira jer je on na akciji. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ja ne znam gde bih držala 60 rolni WC papira.
|
|
|
|