Anoniman -> RE: Kucni budzet (12.3.2012 0:15:51)
|
volela bih masinu za sudje. oprati sudove posle rucka za 7 osoba nije lako, pogotovo ako deda-mile kuva, a njemu zagori i voda. u cepteru. na stranu sto potrosim vode i gasa, vreme i ledja su mi bitniji. moj doprinos kucnom budzetu je nabavka u rodicu vikendom kad je 10% popusta i hvatanje akcija po dm-u, liliju i ostalim prodavnicama. moram da ubacim da jako retko kupujemo novu odecu kao i da jos redje izlazimo, tako da se i tu ustedi. sto mm kaze, ima za d*pe i racune, a ostalo i ne moramo. mislim da bi jos vise ustedeli da mi on daje koliko misli da mi treba, ali onda on ne bi imao gaca da nosi [sm=smiley36.gif] odeca se kupuje na najlonu i limundu (bas budem prijatno iznenadjena kvalitetom i cenom), obuca nova (e gace i cipele ne mogu tudje da nosim!), namestaj za vrapca je ili dobijen ili nasledjen (hranilica, kolevka i krevetac - ostalo mi je hranlicu da restauriram). namestaj za nas mm pravi ako je u pitanju iverica. ako se drvo restaurira to radim ja. materijale za presvlacenje ja kupim a on nosi na posao pa njegove kolege za tepsiju krempite presvuku (to moze da se racuna u ustedu?) odeca koja je mala (neeeee, nisam se ugojila, to je od trudnoce) ili je nisam obukla duze od 3 meseca ide na prodaju na limundo, pa od tih para kupim nesto drugo. ovo mu dodje kao reciklaza?
|
|
|
|