SUPER MAMA -> RE: Kucni budzet (5.2.2011 13:57:24)
|
IZVORNA PORUKA: Nedja SM, da imam imalo dvorišta,sigruno bih imala koke, što zbog jaja, što zbog džigerice, jer moje dete već godinu dana ne jede džigericu, jer ne mogu da nabavim domaću. Manje mi je zlo da je ne jede nego da jede kupovnu. Tako da, samo napred, možeš da napraviš farmu koka nosilja pa da nama sa rr prodaješ jaja, ja bih prva kupila[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Da se razumemo ove su one koke u kavezu ali hranis ih kako ti elis ili cist kukuruz ili mesano sve zavisi kolko jaja hoces da snesu. Mi smo odlucili mesano da bih dobili onu cifru gore sto sma pisala. A sto se tice dzigerica i to imamo domace zato sto kao sto sma vec rekla cuvamo dva puta po 50 pilica za tovanje godisnje i imamo domace pilece meso koje nije na cistom koncentratom a i dzjigericu. Znam da neko ce bar pomisliti sta ce ti to? Ali nas ne mrzi da radimo.Do duse vise mm ali ja mu pomazem. Secam se zadnje pilice koje su se okupali prvi dan u one posebne za vodu ne znam kako se zovu pa smo morali ja i mm svih 50 d aih osusimo i sta ces fenirali smo ih kuci, i spasli smo ih. A sada ih jedemo[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|