Jele -> RE: Kucni budzet (16.12.2010 14:56:13)
|
U poslednje vreme nam je katastrofa budžet, kao i većini rekla bih. Plate iste, evro skočio u nebesa, a sa njim i troškovi života [sm=smiley13.gif] Ja sam štedljive prirode u smislu da ću iskopati nešto po najjeftinijoj mogućoj ceni, jer ne volem da me šišaju kao ovcu, ali nisam štedljiva u smislu da volem da kupujem i da ima svega [sm=smiley36.gif] Znači, sve kupujem na onim ultra sniženjima, ali umem da se malo i zanesem ondak [sm=smiley9.gif] Dok smo bili sami i dok nije došla SEKA (svetska ekonomska kriza), nam je bilo skroz ok. Mm ima malu platu, ali ja sam imala finu platu, pa sam još radila i dodatni posao, pa još plus i honorarno kad šta uleti, tako da kada je bilo i honorarnog, bilo je super - letovanja od po mesec dana, putovanja, šoping, itd... Od kad rodih Uroša prestadoh da radim drugi posao i honorarno, a tek sad sa strahinjom nema šanse da opet toliko radim. Sad nam je stigao račun za gas 18 000 dinara, to je više od pola plate mm-a, o ostalim računima neću ni da govorim ići ću da se svađam (npr. stigao račun za vodu od preko 8 000 dinara [sm=smiley26.gif], pa koga oni zaj....., očerupaću ih, mamicu im lopovsku... Uh samo se nerviram....
|
|
|
|