jance -> RE: Kucni budzet (20.5.2011 10:29:22)
|
sto se bojlera tice , imala sam istu teoriju kao i vi, da manje trosi za dogrevanje nego za zagrevanje, to mi je i moj tata elektroinzenjer potvrdio nekoliko puta, al opet , posle odredjene svadje sa svekrvom oko toga koliko mi trosimo struje a koliko oni, resila sam da testiram tu teoriju pa ga sada palim dnevno na 2 sata cisto da imamo za tusiranje. TV stvarno nemam potrebe sada da palim, nesto mi opet satelitska trokira pa ovi kanali na anteni nisu ni izbliza zanimljivi, ne gledam turkace. moj najveci problem je grejalica koja mora da bude ukljucena dok se ja tusiram, jer ako mi je i malo hladno u kupatilu, necu se tusirati. racunajte da je to 10min dnevno, al sasvim dovoljno da se odredjeni ljudi zakace za to, kako to strasno puno trosi [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/hudicek1.gif[/image].. osim toga, u struju su u kuci ukljuceni jos frizider i rerna, rerna je manje-vise onaj pasivni potrosac, iliti ukljucena je u struju samo zbog sata... masinu za sudove palim preko dana, izuzetno je bucna i poludela bi da je palim preko noci, pokusala sam, pa nisam spavala onda...
|
|
|
|