|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Facebook
26.4.2010 13:55:45   
Anchy_Ljuba
Mene niko nije hteo za prijatelja na facebook-u user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

***Sreca, sreca, radost najveca***

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 576
26.4.2010 13:56:26   
Sanjica26 RR
Evo ja hocu da mi budes prijateljuser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Anchy_Ljuba)
Direktna veza do poruke: 577
26.4.2010 14:03:01   
Anchy_Ljuba
Kako ti je ime? Kako da te prepoznam? Moje je Aleksandra Todorovic

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 578
26.4.2010 14:04:02   
Sanjica26 RR
E, mozda nisi primetila, ali ja sam iz Pozarevca. Evo ja ti saljem zahtev.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Direktna veza do poruke: 579
26.4.2010 14:06:15   
jelena038
ja imam 29 prijatelja na fb, i ne pustam unutra nikoga kome nisam bila u kuci, ili ko meni nije bio u kuci, nikoga pred kim me je stid da napisem bilo sta, i nikoga kome ne mogu da pokazem sliku na kojoj sam kao majmun, neocesljana, ili u nesredjenoj kuci. smatram se srecnom sto je takvih, tj. kompjuterizovanih takvih, cak 29! moj fb profil je jedno super mesto, i u njemu se osecam kao u sopstvenom ogromnom stanu u kom svako od mojih dalekih najmilijih ima svoju sobu, a srecemo se u dnevnoj deset puta dnevno i zivimo zajedno, smejemo se i placemo. nema mesta za svakoga, i nema ljutnje.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

Direktna veza do poruke: 580
26.4.2010 14:07:39   
Anchy_Ljuba
Nisam gledala..:) I ja sam Pozarevljanka, a udata u Kostolcu

Direktna veza do poruke: 581
26.4.2010 14:09:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelena038

ja imam 29 prijatelja na fb, i ne pustam unutra nikoga kome nisam bila u kuci, ili ko meni nije bio u kuci, nikoga pred kim me je stid da napisem bilo sta, i nikoga kome ne mogu da pokazem sliku na kojoj sam kao majmun, neocesljana, ili u nesredjenoj kuci. smatram se srecnom sto je takvih, tj. kompjuterizovanih takvih, cak 29! moj fb profil je jedno super mesto, i u njemu se osecam kao u sopstvenom ogromnom stanu u kom svako od mojih dalekih najmilijih ima svoju sobu, a srecemo se u dnevnoj deset puta dnevno i zivimo zajedno, smejemo se i placemo. nema mesta za svakoga, i nema ljutnje.

Svaka čast! user posted image Ja razmišljam da to uradim sa svojim profilom, s tim da ne bih baš ograničila na ljude kojima sam bila u kući ili su bili u mojoj, ali makar da ih poznajem.

(odgovor članu jelena038)
  Direktna veza do poruke: 582
26.4.2010 14:12:12   
Anchy_Ljuba
http://www.ringeraja.rs/forum/fb.asp?m=363525
user posted image user posted image user posted image    Bez uvrede nisam mislila nista loshe....
Ja volim da sklapam prijateljstva, i druzeljubiva sam....
I nikad ne reci nikad, ko zna mozda se nekada u zivotu i upoznamo.....
Zapamti MALI JE OVO SVET.......

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 583
26.4.2010 14:12:49   
Sanjica26 RR
Anchy imas pp od meneuser posted image

Direktna veza do poruke: 584
26.4.2010 14:14:37   
jelena038
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

IZVORNA PORUKA: jelena038

ja imam 29 prijatelja na fb, i ne pustam unutra nikoga kome nisam bila u kuci, ili ko meni nije bio u kuci, nikoga pred kim me je stid da napisem bilo sta, i nikoga kome ne mogu da pokazem sliku na kojoj sam kao majmun, neocesljana, ili u nesredjenoj kuci. smatram se srecnom sto je takvih, tj. kompjuterizovanih takvih, cak 29! moj fb profil je jedno super mesto, i u njemu se osecam kao u sopstvenom ogromnom stanu u kom svako od mojih dalekih najmilijih ima svoju sobu, a srecemo se u dnevnoj deset_ puta dnevno i zivimo zajedno, smejemo se i placemo. nema mesta za svakoga, i nema ljutnje.

Svaka čast! user posted image Ja razmišljam da to uradim sa svojim profilom, s tim da ne bih baš ograničila na ljude kojima sam bila u kući ili su bili u mojoj, ali makar da ih poznajem.

kad sam ja ogranicila na one koje poznajem, imala sam ih oko 500 user posted image racunaj, bar 50 iz osnovne, bar 50 iz srednje, bar 50 sa posla, bar 50 sa faxa, bar 50 sa ranijih poslova i prvog faxa, bar 100 rodjaka, PUTA muzevljeva familija i drustvo... PLUS svi gradovi u kojima sam zivela, i PLUS sam novinar i znam gomilu ljudi! nema sanse! da zbog svih njih ne mmogu svojim ludacima da pokazem sliku na kojoj drugarica i ja u javnom WC-u interpretiramo zlatni sut iz Mi djeca s kolodvora Zoo? user posted image

< Poruku je uredio jelena038 -- 26.4.2010 14:16:17 >

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 585
26.4.2010 14:15:28   
Snelle
Ja na profilu imam isključivo one koje poznajem ili sam ih bar virtuelno upoznala, kao ovde npr. preko RR user posted image
Imala sam milion zahteva od ljudi za koje pojma nisam imala ko su i samo bih pritisnula ignore user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 586
26.4.2010 14:18:57   
Rivana

IZVORNA PORUKA: Snelle

Ja na profilu imam isključivo one koje poznajem ili sam ih bar virtuelno upoznala, kao ovde npr. preko RR user posted image
Imala sam milion zahteva od ljudi za koje pojma nisam imala ko su i samo bih pritisnula ignore user posted image

Ja stvarno ne razumem te totalno nepoznate koji salju zahteve da bubu prijatelji user posted image ja sam otvorila nalog ali ne idem tamo stvarno me smara fb. Nemam puno rodjaka i prijatelja po inostranstvu sa kojima bih da se dopisujem imam jednu drugaricu u Svedskoj i kad hocu da je cujem okrenem je telefonom ili ona mene pozove. Uzasno me nervirali ti zahtevi od nepoznatih ljudi da mi budu prijatelji.....

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 587
26.4.2010 14:21:18   
jelena038
zato imas opciju da te ne moze niko dodavati za prijatelja, pa dodas ti, ako nekog hoces  user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 588
26.4.2010 14:29:33   
Snelle
IZVORNA PORUKA: Rivana
Ja stvarno ne razumem te totalno nepoznate koji salju zahteve da bubu prijatelji user posted image ja sam otvorila nalog ali ne idem tamo stvarno me smara fb. Nemam puno rodjaka i prijatelja po inostranstvu sa kojima bih da se dopisujem imam jednu drugaricu u Svedskoj i kad hocu da je cujem okrenem je telefonom ili ona mene pozove. Uzasno me nervirali ti zahtevi od nepoznatih ljudi da mi budu prijatelji.....

Imaš ljude koji smatraju da što više prijatelja na fb-u imaju da su veće face! A znam i one koji se bukvalno takmiče da imaju što više prijatelja...Opet, imaš i one koji slučano nalete na tvoju fotku, svidiš im se, pa pomisle "Nije loša cica, možda pokušam nešto sa njom" user posted image

Meni je najludje od svega bilo kada sam dobila request od ženske osobe koja je strankinja i koja mi je poslala pp sledeće sadržine: "Hi sweety, how are you? Would you like to be my friend?" I ja, sad onako zainteresovana gde me nadje kad je iz inostranstva, a pri tome nemamo zajedničke prijatelje odem na njen profil i vidim devojka prelepa! A u delu interseted in, piše interested in women user posted image Bez razmišljanja sam kliknula IGNORE user posted image

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 589
26.4.2010 15:00:36   
pahulja76

IZVORNA PORUKA: Rivana

Imaš ljude koji smatraju da što više prijatelja na fb-u imaju da su veće face! A znam i one koji se bukvalno takmiče da imaju što više prijatelja...Opet, imaš i one koji slučano nalete na tvoju fotku, svidiš im se, pa pomisle "Nije loša cica, možda pokušam nešto sa njom" user posted image

Meni je najludje od svega bilo kada sam dobila request od ženske osobe koja je strankinja i koja mi je poslala pp sledeće sadržine: "Hi sweety, how are you? Would you like to be my friend?" I ja, sad onako zainteresovana gde me nadje kad je iz inostranstva, a pri tome nemamo zajedničke prijatelje odem na njen profil i vidim devojka prelepa! A u delu interseted in, piše interested in women user posted image Bez razmišljanja sam kliknula IGNORE user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 590
26.4.2010 15:05:11   
pahulja76

meni kad neko posalje zahtev za prijatelja prvo pitam ko je pa ako odgovori onda prihvatam, par zenica sam prepoznala sa RR (jer sam im vidjala slicice na istom) i odmah ih prihvatila al jedna nije ni htela da mi odgovori ko je sa RR pa sam je "ignorisala"-onima koje sam ja pronasla kada sam im slala zahtev odmah sam se potpisivala.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 591
26.4.2010 15:08:36   
pahulja76

IZVORNA PORUKA: Anchy_Ljuba

samo da znas da ima 186 osoba sa tvojim imenom na fb-u user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 592
26.4.2010 15:40:07   
Snelle
IZVORNA PORUKA: pahulja76

meni kad neko posalje zahtev za prijatelja prvo pitam ko je pa ako odgovori onda prihvatam, par zenica sam prepoznala sa RR (jer sam im vidjala slicice na istom) i odmah ih prihvatila al jedna nije ni htela da mi odgovori ko je sa RR pa sam je "ignorisala"-onima koje sam ja pronasla kada sam im slala zahtev odmah sam se potpisivala.

Ovako isto radim i ja, obavezno se predstavim. Pahuljo, možda jednom i na tebe naletim user posted image

samo da znas da ima 186 osoba sa tvojim imenom na fb-u user posted image user posted image

samo da znas da ima 186 osoba sa tvojim imenom na fb-u

Ovo sam i ja videla user posted image

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu pahulja76)
Direktna veza do poruke: 593
26.4.2010 16:06:39   
*Alexx*

Eh, da. I meni je stizalo nekoliko zahteva od nekoga sa RR, ali ja zaista ne mogu tako "na slepo" da prihvatim. Na RR strani na FB ima diskusija "Ko je ko", pa bar tamo da su se forumaši(ce) upisale. Da mogu da spojim nick i ime i prezime.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu pahulja76)
Direktna veza do poruke: 594
   [Obrisana poruka]
19.5.2010 23:13:44   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 595
19.5.2010 23:17:25   
Anoniman
A zašto gagi?
S kim ću da bleblećem ...user posted image

(odgovor članu Brisani korisnik)
  Direktna veza do poruke: 596
   [Obrisana poruka]
19.5.2010 23:18:24   
Brisani korisnik

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 597
19.5.2010 23:25:02   
Anoniman
Nemam pojma draga , baš sam htela da te pitam kako ćeš to da uradiš?  user posted image

(odgovor članu Brisani korisnik)
  Direktna veza do poruke: 598
   [Obrisana poruka]
19.5.2010 23:26:06   
Brisani korisnik

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 599
19.5.2010 23:26:51   
JULIE
IZVORNA PORUKA: kaliopi

A zašto gagi?
S kim ću da bleblećem ...user posted image

pa tu sam jauser posted image smrc,smrc

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here