|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Facebook
3.2.2010 9:09:35   
2002m
Strasnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 526
3.2.2010 9:40:12   
gagins
V A Ž N O!!!-Ne prihvaćajte poziv za uclanjenje u grupu "Postati roditelj je nesto najbolje sto mi se desilo" Grupa je osnovana od strane pedofila koji zele doci do slika tvoje djece! Budi ljubazan i kopiraj ovo na tvoj status da sto vise ljudi obavjestis!!! HVALA

ovo sam i ja dobila jutros bas sam htela da postavim!

(odgovor članu 2002m)
Direktna veza do poruke: 527
3.2.2010 11:12:26   
Rivana
Uh ja bih nje sve pohapsila, ma uh...ne znam sta bi im radila. LUDACI

(odgovor članu gagins)
Direktna veza do poruke: 528
3.2.2010 11:32:33   
Delijagirl
Mislim da smo juce pricali na nekoj temi tj guppy je pricala da je ova poruka obicna prevara i da ta grupa nit ne postoji ...

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 529
3.2.2010 12:13:33   
guppy RR
Da... pokušajte da pronađete tu grupu... i nećete je naći.
Ta poruka se proširila po FB kao virus, a niko nije ni pogledao da li je legitimna user posted image
Pojavila se na srpskom, slovenačkom, engleskom, nemačkom jeziku... i u svim jezicima drugačije ime grupe.

(odgovor članu Delijagirl)
Direktna veza do poruke: 530
3.2.2010 12:16:09   
Dora
IZVORNA PORUKA: gagins

V A Ž N O!!!-Ne prihvaćajte poziv za uclanjenje u grupu "Postati roditelj je nesto najbolje sto mi se desilo" Grupa je osnovana od strane pedofila koji zele doci do slika tvoje djece! Budi ljubazan i kopiraj ovo na tvoj status da sto vise ljudi obavjestis!!! HVALA

ovo sam i ja dobila jutros bas sam htela da postavim!

Ja se nikad ne učlanjujem u takve grupe, više volim one tipa "*ebeš Čak Norisa kad Sunđer Bob peče pljeskavice pod vodom"

(odgovor članu gagins)
Direktna veza do poruke: 531
3.2.2010 12:18:22   
Anoniman
Ja se ni u jednu grupu ne uchlanjujem.... uchlanjena sam na ringeraju....i mislim na bebac....a ostalo je sve od ranije dok sam sve prihvatala...mada...dosta sam obrisala....user posted image

(odgovor članu Dora)
  Direktna veza do poruke: 532
3.2.2010 12:53:06   
simke

IZVORNA PORUKA: guppy RR

Ta poruka se proširila po FB kao virus, a niko nije ni pogledao da li je legitimna user posted image
Pojavila se na srpskom, slovenačkom, engleskom, nemačkom jeziku... i u svim jezicima drugačije ime grupe.

Guppy draga ja sam je nasla samo je naziv malo drugacijiuser posted image

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 533
3.2.2010 12:55:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: simke

IZVORNA PORUKA: guppy RR

Guppy draga ja sam je nasla samo je naziv malo drugacijiuser posted image

pod kojim, Simke?

(odgovor članu simke)
  Direktna veza do poruke: 534
3.2.2010 13:11:06   
simke
Evo ga link KLIKNI
Ja nisam sve citala,nisam imala zivaca,a ni snage sinocuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 535
3.2.2010 13:28:03   
Anoniman
Uuuuuuuu pa tu je neka žustra rasprava pala, neko je nekog prijavio FB-u. user posted image A oni linkovi, kliknula sam, ali mi je izbacio FB prozor sa "Be careful!", te ne otvorih. 

(odgovor članu simke)
  Direktna veza do poruke: 536
3.2.2010 13:36:55   
simke
Ja sam njuskalo k'o i Diablauser posted image Morala sam da proverim i nisam se smirila dok nisam pronasla o cemu je recuser posted image Ma ja se ne pridruzujem grupama vise(ranije jesam)...sad samo kliknem ignoreuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 537
9.2.2010 17:54:21   
Anoniman
Jeste vi dobile nov izgled FB-a? Sad sam nešto ulazila na drugaricin profil, ona ima nov izgled, meni je još uvek stari. 

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 538
9.2.2010 17:56:53   
Anoniman
Ja sam danas dobila novi izgled....a kod dechka na profilu je vetj 2-3 dana novi izgled.... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 539
9.2.2010 17:57:47   
cipiripi
ma i meni je novi izgled..grozan jeuser posted image user posted image user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 540
9.2.2010 18:00:18   
*Alexx*
Ali meni je novi izgled baš super! Kao prava aplikacija! Jedino mi smeta što ne mogu da filtriram onaj news feed po grupama. Ili to još nisam provalila.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 541
9.2.2010 18:40:13   
Anoniman
Aok ljudi, ja sad iscitah onu grupu na FB kao da ju je pedofil otvorio. Smucio mi se zivot sta covjek pise na wall. Koje bolestine... kao on je otvorio fun page, i sad kada su ga otkrili, ljudi ga vrijedjaju a on im jos prljavije odgovara. Zeludac mi se okrenuo.

(odgovor članu 2002m)
  Direktna veza do poruke: 542
9.2.2010 18:41:37   
cipiripi
o cemu pricas????
daj da vidim?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 543
9.2.2010 18:44:17   
Anoniman
Opet citam i nije mi jasno.... Ima taj lik Michael Hunter, on je kao pedofil ili je neko otvorio fake ID. 

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 544
9.2.2010 18:47:51   
Anoniman

Evo ga link KLIKNI

(odgovor članu simke)
  Direktna veza do poruke: 545
9.2.2010 18:56:14   
cipiripi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 546
9.2.2010 19:12:48   
Anitaaa
ju,Bože,pola nisam ukapirala a i ne želim.Što ne zatvore to user posted image

< Poruku je uredio Anitaaa -- 9.2.2010 19:13:27 >

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 547
10.2.2010 10:12:21   
Anoniman
ako Vam je zabranjen pritup FB-u iz firme u kojoj radite možete izaći preko
www.orkutpass.com

(odgovor članu Anitaaa)
  Direktna veza do poruke: 548
5.3.2010 21:50:46   
Lu
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Da, ali! Ako ja komentarišem tvoju sliku, tog momenta kada sam ostavila komentar, sliku mogu da vide svi moji i svi tvoji prijatelji. Čak ako je otvore, mogu sa Next da prelistaju ceo album, što mene totalno izbezumljuje.

Povodom ovoga...ja takođe mogu da pregledam albume prijatelja od mojih prijatelja,ako je recimo neki moj prijatelj komentirao sliku nekog svog,znači ja preko te slike mogu da pregledam album!

Ne mogu da vjerujem da su baš svi podesili da im prijatelji prijetelja mogu gledati slikeuser posted image

Ja sam nešto promijenila u profilu ide ovako:
Šta vaši prijatelji o vama mogu razmjenjivati sa drugim

Putem aplikacija i još nečega.
E sad ko će mi provjeriti ovo kao što je Jeca Tashi,neko od mojih prijatelja sa RRuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 549
5.3.2010 21:52:44   
Lu

Mislim da mi neko komentira sliku a da neki njegov prijatelj pokuša da vidi moje slike

< Poruku je uredio Lu RR -- 5.3.2010 21:53:49 >

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here