|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Facebook
5.3.2010 22:08:58   
Anoniman
Ups,potrcah ali ti nisam prijatelj na fb user posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 551
5.3.2010 22:13:00   
simke
Evo me Lu idem na fbuser posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 552
5.3.2010 22:16:48   
Lu
Ajde Simke ljubim te,mamice hvala na dobroj namjeriuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 553
5.3.2010 22:36:26   
NadaR
Evo ja gledala ovo Lu... Ja komentarisala pa isla na profil od mm i tamo uopste ne pise da sam ja nesto komentarisala... user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 554
11.3.2010 8:41:13   
gagins
Malopre mi mm kaze da ce se od maja placati nalog na FB,ja moj definitivno u tom slucaju gasim!!!

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 555
11.3.2010 9:04:29   
minavb
IZVORNA PORUKA: gagins

Malopre mi mm kaze da ce se od maja placati nalog na FB,ja moj definitivno u tom slucaju gasim!!!

Placati? A odakle mu to?

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu gagins)
Direktna veza do poruke: 556
11.3.2010 9:09:37   
gagins
nemam pojma,malopre me zvao da mi kaze!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 557
11.3.2010 9:22:23   
*Alexx*
Ja čisto sumnjam, jer će tako izgubiti milione korisnika.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu gagins)
Direktna veza do poruke: 558
11.3.2010 9:23:52   
NadaR

IZVORNA PORUKA: Alexx RR

Ja čisto sumnjam, jer će tako izgubiti milione korisnika.

Slazem se... mada ko znauser posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 559
11.3.2010 9:47:05   
gagins
I ja se slazem,meni je to totalno bezveze,mozda je opet neko pustio neku buvicu da narod ima o cemu da raspravlja!

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 560
11.3.2010 11:47:42   
Lu
Zašto mi ne dolaze obavijesti o komentarima ispod mojih slikauser posted image
Dolaze mi ostale sve obavijesti,o pisanju na zid,komentari na slike od prijatelja itd...

(odgovor članu gagins)
Direktna veza do poruke: 561
11.3.2010 13:11:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lu RR

Dolaze mi ostale sve obavijesti,o pisanju na zid,komentari na slike od prijatelja itd...

To moze da se podesi shta zelish da ti stize shta ne...pogledaj...mozda su ti se pogubila podeshavanja...

Inache...ne verujem da ce se placati.... ima nekoliko grupa na fb vezano za to...i sve su drugachije...tj od razlichitog datuma tje se platjati nalog.... zato mislim da je laz....

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 562
11.3.2010 13:13:32   
ivak
IZVORNA PORUKA: gagins

Ovo se prica vec odavno mozda i bude takouser posted image ,pa onda neka ga sami i koriste. Skype se neplaca i neki drugi nacini komunikacije.user posted image

"Život ne znači čekati da oluje prođu...Život znači naučiti kako plesati na kiši."

(odgovor članu gagins)
Direktna veza do poruke: 563
12.3.2010 13:57:57   
Anoniman
Da li postoji mogućnost ispravke naslova diskusije u nekoj grupi ili pak brisanja diskusije?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 564
12.3.2010 14:24:29   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Da li postoji mogućnost ispravke naslova diskusije u nekoj grupi ili pak brisanja diskusije?

Pa ako nisi administrator ili officer (mislim da oni to tako zovu) onda sigurno ne možeš.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 565
12.3.2010 15:17:59   
Lu
IZVORNA PORUKA: Smeshkica

To moze da se podesi shta zelish da ti stize shta ne...pogledaj...mozda su ti se pogubila podeshavanja...

Inache...ne verujem da ce se placati.... ima nekoliko grupa na fb vezano za to...i sve su drugachije...tj od razlichitog datuma tje se platjati nalog.... zato mislim da je laz....

Smeški,sve sam prošla u podešavanjima i jedina opcija o obavijestima ima da se podesi za E-MAIL, ne želim da mi dolaze na mail to sam isključila odamh na početku.
Mislim na obavijesti  na naslovnoj strani,ono gdje se pojavi crveni broj,znači to ne mogu podesiti ili ne znam,pojave mi se obavijesti za sve osim za komentare na MOJE slike iz albuma i ne znam onda ko mi je gledao i komentirao slikeuser posted image

Tasha,sve ti hoću nešto reći ako misliš da si riješila problem s tim da ti prijatelji prijatelja ne mogu vidjeti slike nisi, jer ti moji prijatelji mogu gledati slike,koji nisu tvoji!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 566
12.3.2010 18:50:53   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Alexx RR

Pa ako nisi administrator ili officer (mislim da oni to tako zovu) onda sigurno ne možeš.

A jel admin može?

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 567
12.3.2010 18:51:39   
Anoniman

Tasha,sve ti hoću nešto reći ako misliš da si riješila problem s tim da ti prijatelji prijatelja ne mogu vidjeti slike nisi, jer ti moji prijatelji mogu gledati slike,koji nisu tvoji!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 568
21.4.2010 19:03:49   
Pilence81
Meni je od kad sam saznala za Ringeraju draze da provodim vreme ovde nego na Fejsuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 569
21.4.2010 19:19:35   
Anoniman
Tasho jel ti to meni više nisi friend na Face-u? user posted image

(odgovor članu Pilence81)
  Direktna veza do poruke: 570
21.4.2010 19:25:17   
Anoniman
Nisam. user posted image

Pita Luka (koji je btw upravo naleteo na ragasto i pola glave mu je modro) "Šta se smeješ?"... nisam umrla od smeha, samo sam se nasmejala tvojoj moći opažanja.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 571
21.4.2010 19:36:15   
Anoniman

Nisam. user posted image

Pita Luka (koji je btw upravo naleteo na ragasto i pola glave mu je modro) "Šta se smeješ?"... nisam umrla od smeha, samo sam se nasmejala tvojoj moći opažanja.

Ok, volim da znam, nema problema, draga ..
I pazi na dete dok kuckaš...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 572
21.4.2010 21:16:41   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Smeshkica

Smeški,sve sam prošla u podešavanjima i jedina opcija o obavijestima ima da se podesi za E-MAIL, ne želim da mi dolaze na mail to sam isključila odamh na početku.
Mislim na obavijesti  na naslovnoj strani,ono gdje se pojavi crveni broj,znači to ne mogu podesiti ili ne znam,pojave mi se obavijesti za sve osim za komentare na MOJE slike iz albuma i ne znam onda ko mi je gledao i komentirao slikeuser posted image

To treba u podeshavanjima notifikacija da uredish....

Znachi idesh na show all notification, i tamo sa desne strane imash da shtiklirash shta da ti pokazuje... ima i da odaberesh dal da ti pokazuje i notifikacije poslate sa tvoje strane i primljene.... kao i da podesish ako ne zelish da primish obaveshtenja od nekih igrica, i sl.  user posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 573
21.4.2010 21:21:12   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uvek ima ulaz kroz "tajnu kapiju" znachi.... ako ja npr nisam prijatelj Tashi...a jesam Lu...i kada lu komentarishe ili like-uje sliku iz tashinog albuma...ja to mogu da vidim....i onda samo kliknem na sledecu sliku i mogu ceo album da pregledam....

Jedini nachin da zabranite da vam neko vidi slike je da odaberete uzi krug prijatelja koji tje motji da vidi sliku...ili grupe prijatelja...ili samo prijatelji....s tim da iskljuchite mogutjnost davanja komentara na slike....time zatvarate tajnu kapiju user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 574
21.4.2010 22:15:12   
Anoniman
Ali to nije bilo tako pre novog Look-a FB-a. Proveravala sam.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here