|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Facebook
19.5.2010 23:31:10   
jelena038
IZVORNA PORUKA: gagi

Ma mozemo i ovde znas sta mi je problem sada kako se gasi taj profiluser posted image
gagi, profil na fb mozes da deaktiviras, odes tamo u opcije i imas posebno deaktiviranje. elem, nista se ne desi, prvi put kad se ulogujes, opet ti vrati sve user posted image neunistiv je. jedino da sve brises, jedno po jedno, promenis ime, mejl, sve podatke, sifru na slepo otkucas, da je ne zapamtis, i onda deaktiviras. ali najgore je ono pateticno... videces, pokaze ti slike prijatelja i napise: nedostajaces maji, nedostajaces darku, nedostajaces sasi... user posted image ma smisljeno zlo!!! ja sam ga gasila sto puta i na kraju obrisala svu gamad, ostavila njih dvadesetak i sad serem sa svojim kao na msn, super mi je, sa ponosom nosim rec "prijatelj" srecno u suicidnoj FB avanturi user posted image user posted image user posted image user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 601
   [Obrisana poruka]
19.5.2010 23:33:35   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu jelena038)
  Direktna veza do poruke: 602
19.5.2010 23:39:50   
jelena038
ne vidjam nikog, kod nas se sve radi, osim - radi user posted image nigde zive duse, pusto, prva tura otisla, mi cekamo giljotinu, i tako.. kako je on? 

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 603
   [Obrisana poruka]
19.5.2010 23:42:11   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu jelena038)
  Direktna veza do poruke: 604
21.5.2010 13:04:29   
Anoniman
Pre koji dan sam u svoj status stavila ovo:

Dok galamiš na svoju ženu, postoji muškarac
koji bi joj šaputao na uho.Dok ponižavaš i vređaš svoju ženu, postoji
muškarac koji bi je svaki dan podsećao kako je divna.Dok tučeš svoju
ženu,postoji muškarac koji bi vodio ljubav sa njom.Dok teraš svoju ženu
na suze, postoji muškarac koji bi krao njen osmijeh.Stavi ovo...n...a svoj
zid barem na jedan sat ako si protiv nasilja nad zenama!!!

A onda sam kod jednog muškog prijatelja na FB videla ovo:

Dok pametujes svome muzu, znaj da postoji zena koja zna da nije uvek u pravu. Dok se ne slazes da izadje sa prijateljima, znaj da postoji zena koja ce da mu veruje i zna da je nece odmah prevariti. Dok zabranjujes muzu da gleda utakmicu, postoji zena koja ce je sa njim gledati. Dok mu govoris da te vise ne voli, postoj...i zena koja osim praznih reci vise ceni njegove postupke. Zaustavimo nasilje nad muskarcima :))))))

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 605
21.5.2010 13:05:25   
Ana RR
Da, da!! user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 606
21.5.2010 14:47:35   
jelena038
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 607
21.5.2010 15:42:08   
marince1
I ja sam to videla user posted image

Muskarci uzvracaju udarac user posted image

Off- postoji i udruzenje zlostavljanih muskaraca user posted image user posted image user posted image user posted image
mos' misliti user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 608
21.5.2010 15:55:17   
Anoniman
Mene je taj "muski" deo bas razljutio. Sama pomisao da se stvarno zlostavljanje zena poredi sa donosenjem pivai robovanjem muskarcima mi je odvratna, tim p;re sto nasilje nad muskarcima zaista postoji, i tako se taj problem gubi u podsmehuuser posted image
Edit: ja sam dobila tu poruku,ali tipa zena bi mu pravila pitu, donosila pivo dok gleda utakmicu...ovo sto je Tasha napisala i nije toliko strasno kao ono sto sam ja procitalauser posted image

< Poruku je uredio Nedja -- 21.5.2010 15:58:58 >

(odgovor članu marince1)
  Direktna veza do poruke: 609
21.5.2010 16:07:35   
liliana
Jao, jaaaaaaaaaadni muškarci!!!!!!!!!!!!!
user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 610
21.5.2010 16:17:41   
Anoniman
Ono što sam stavila u svoj status uopšte nisam posmatrala onako kako je napisano, i nisam gledala kroz prizmu nasilja nad ženama, nego uopšteno kroz život...

Dok nemo prolaziš pokraj svoje žene, postoji muškarac koji bi joj šaputao na uho.
Dok ne obraćaš pažnju na svoju ženu, i njen trud i čežnju za tobom, postoji muškarac koji bi je svaki dan podsećao kako je divna.
Dok ti spavaš, umoran si i previše zauzet poslom,postoji muškarac koji bi vodio ljubav sa tvojom ženom.
Dok teraš svoju ženu na suze, postoji muškarac koji bi krao njen osmijeh.

Nakon ovog kontexta, ona muška varijanta me je nasmejala. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 611
21.5.2010 19:34:11   
Anoniman
Možda sam prvo trebala da pročitam ceo tvoj post, ja videla o čemu se radi i odma' na komentar...a ovo je bio moj status tad, i na to sam mislila, a nakon tog statusa sam videla momke koji kače to što si ti napisala kao mušku varijantu, i one fb smajlijeuser posted image

Dok galamiš na svoju ženu, postoji muškarac koji bi joj šaputao na uho.Dok ponižavaš i vređaš svoju ženu, postoji muškarac koji bi je svaki dan podsećao kako je divna.Dok tučeš svoju ženu,postoji muškarac koji bi vodio ljubav sa njom.Dok teraš svoju ženu na suze, postoji muškarac koji bi krao njen osmeh.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 612
21.5.2010 19:35:42   
Anoniman
Ju, kako sam prolupala, pa ti si to i napisalauser posted image
Od sad čitam sve redom,al mnooogo sam umornauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 613
21.5.2010 19:37:28   
jelena038
meni je status: sexualno uznemirena user posted image user posted image user posted image user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 614
21.5.2010 19:38:10   
anci 81
IZVORNA PORUKA: Tashke

Dok pametujes svome muzu, znaj da postoji zena koja zna da nije uvek u pravu. Dok se ne slazes da izadje sa prijateljima, znaj da postoji zena koja ce da mu veruje i zna da je nece odmah prevariti. Dok zabranjujes muzu da gleda utakmicu, postoji zena koja ce je sa njim gledati. Dok mu govoris da te vise ne voli, postoj...i zena koja osim praznih reci vise ceni njegove postupke. Zaustavimo nasilje nad muskarcima :))))))

user posted image user posted image user posted image

Ko bi s njima izasao na kraj...user posted image  user posted image  user posted image
Na sve imaju odgovor!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 615
22.5.2010 9:43:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nedja

Ju, kako sam prolupala, pa ti si to i napisalauser posted image
Od sad čitam sve redom,al mnooogo sam umornauser posted image

Nisam draga, kopirala am tvoj post, samo ga nisam čitala kroz prizmu nasilja nad ženama nego kroz život... Ma nema veze. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 616
22.5.2010 9:47:27   
Tara
Malo off , je l" sam ja luda ili si promenila nick user posted image Tashouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 617
22.5.2010 9:54:23   
Anoniman
Jesam dušice, nisam više moderator, a Tasha više više nije slobodno. 

(odgovor članu Tara)
  Direktna veza do poruke: 618
22.5.2010 9:56:46   
Tara
Neeeeeeeeeeeecu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 619
22.5.2010 10:03:23   
Anoniman
Kažem ti ja, ne obraćaj pažnju, skroz sam polupala lončiće oko tog posta user posted image

(odgovor članu Tara)
  Direktna veza do poruke: 620
27.5.2010 17:37:37   
Delijagirl
heheh bas sam nasla neku cool grupu na fb odnosno moj drug se prikljucio :D

Support bacteria. They're the only culture some people have

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 621
27.5.2010 17:42:13   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu Delijagirl)
  Direktna veza do poruke: 622
27.5.2010 17:43:32   
Delijagirl
Hehehe majkemi ima istine u tome hahahahahah user posted image user posted image user posted image Jedno 10 takvih me danas zvalo na posao user posted image user posted image user posted image

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 623
21.6.2010 12:52:41   
lanajelena
dosta vremena sam provodila na fb uglavnom na igricama,sad i kad odem udjem ringerajin sajt i gledam na diskusijama ko je ko user posted image sa rr 

(odgovor članu Delijagirl)
Direktna veza do poruke: 624
5.7.2010 21:11:18   
Mishica 77
Izgleda da samo ja nemam profil na FB! user posted image
Iz nekog principa ga bojkotujem user posted image , a sad kad vidim da su skoro sve RR cice na FB, nekako mi krivo.... user posted image

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here