|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Facebook
24.1.2010 17:33:04   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: lothroniell

Ja pored farme igram Mafiu i Vampire... user posted image

I ja igram Mafiju! user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu lothroniell)
Direktna veza do poruke: 501
24.1.2010 22:04:01   
Lu
Pitanje za vodoliju i banini,
Da li ste mi slučajno prije desetak minuta ostavile ikakvu poruku na mom zidu?
Nešto mi se čudno dešava...

edit;
Jao ne banini nego bonitauser posted image

< Poruku je uredio Lu RR -- 24.1.2010 22:15:19 >

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 502
24.1.2010 22:12:36   
Lu
Uf dobila sam neku aplikaciju Feed,ako ju dobijete ni slučajno ne prihvaćajte,pojavljuju se neke strašne slike preko cijelog ekranauser posted image
A kliknula sam u obavijestima na poruke od vas dvije a na zidu nema poruka,ccc šta sve neće izmisliti majmuniuser posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 503
24.1.2010 22:15:12   
simke
Da postavila si meni na ziduser posted image Sad cu da imam nocne moreuser posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 504
24.1.2010 22:15:46   
bonita
Lu,meni je bas malo pre stiglo neko obvestenje od tebe,i ja kliknula na ekranu su se pojavile neke grozne slike.PLus je poslato sam od sebe,a kao da sam ja poslala nekometo obavestenje daljeuser posted image

verujem u ljubav za celi zivot

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 505
24.1.2010 22:16:49   
Lu
IZVORNA PORUKA: simke

Da postavila si meni na ziduser posted image Sad cu da imam nocne moreuser posted image

Ma kako kad nisam išla na tvoj zid ni na čiji samo sam to otvarala i jedva se snašla kako da izbrišem aplikaciju pošto to nisam nikada radila...sruser posted image
Idi u postavke aplikacija i ukloni Feed

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 506
24.1.2010 22:18:10   
Lu
Slike su noćna morauser posted image
Ja više nisam smjela da kliknem ni na što...
BRIŠITE APLIKACIJU DOK MOŽE!!!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 507
24.1.2010 22:18:14   
simke
Uklonila sam je odmah,cim sam otvorila slikuuser posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 508
24.1.2010 22:20:45   
gagana83
I meni je nesto stiglo od tebe,znaci da ne otvaram?

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 509
24.1.2010 22:23:09   
Lu
IZVORNA PORUKA: gagana83

NI SLUČAJNO!

Znate šta,ja više ne prihvaćam nikakve aplikacije,ni srce ni kavu ni medvediće ni ostale glupostiuser posted image

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 510
24.1.2010 22:24:59   
simke

IZVORNA PORUKA: Lu RR

NI SLUČAJNO!

Znate šta,ja više ne prihvaćam nikakve aplikacije,ni srce ni kavu ni medvediće ni ostale glupostiuser posted image

user posted image user posted image user posted image E sad cu da ti posaljem jednu leeepuuu kaficuuser posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 511
24.1.2010 22:26:04   
Lu
Stavila sam obavijest na svoj zid da se ne prihvaća ova aplikacijauser posted image

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 512
24.1.2010 22:40:22   
Ana RR
Pa kakve slike su u pitanju user posted image i ja sam dobila ali ne otvaram ja nikad ništa na FB, ja sve brišem.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 513
24.1.2010 22:43:33   
Lu
Jao Ana meni su prestrašne,blinka preko cijelog ekrana neko lice sa buljavim očima i jezikom plazi,izgleda kao živo,brrrruser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 514
24.1.2010 22:44:28   
Ana RR
Joj užas user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 515
24.1.2010 22:45:54   
simke
Draga ne mozes ni da zamislisuser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 516
24.1.2010 22:49:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lu RR

NI SLUČAJNO!

Ja već dugo ne prihvatam nikakve aplikacije. Baš ću da vidim dal mi je stiglo od tebe nešto, da uklonim. A kakve slike, ubi me radoznalost?

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 517
24.1.2010 23:04:35   
simke
Slika prikazuje zenu sa izrazito buljavim ocima(uvecanim verovatno u photoshop-u) i splazenog jezika,ali se pojavljuje svaki sekund u drugoj rotaciji (onako hipnotisuce deluje,blica na svaki sekund)user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 518
24.1.2010 23:07:03   
Lu
Ti simke vidjela da je ženauser posted image
Mene odavno ništa nije ovako uplašilo ali stvarno,neko baš ima bolestan um, sve se plašim da ću da sanjam,sreća pa je mm pored meneuser posted image

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 519
25.1.2010 9:33:51   
Anck Su Nmaun
user posted image Ja se uplasila samo dok citam od cega ste se uplasile user posted image user posted image user posted image user posted image

Necu ni da idem sad na FB user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 520
25.1.2010 15:00:01   
lothroniell
Ja bila na faceu ali nisam imala blizih susreta s tom spodobom! user posted image

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 521
25.1.2010 16:17:20   
Anitaaa
ja nemam pojma o čemu se radi user posted image

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

Direktna veza do poruke: 522
25.1.2010 16:58:20   
lothroniell
Ni ja! Ali zakljucih iz njihovih postova da se nisam susretala s tim... user posted image

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 523
27.1.2010 3:08:50   
She Ra
I ja sam neobavestena :)

Inace, FB je super stvarcica za stara poznanstva, izgubljene kontakte, drugove iz osnovne i srednje, sa faxa, sa ex radnih mesta, cak sam nasla nekoliko bliskih rodjaka sa kojima se nisam videla od detinjstva.. user posted image

A posto sam blokirala igrice tipa farme i yowilla user posted image jos uvek sam ostala verna aplikaciji Friend for sale, te se bavim trgovinom ljudima i njihovim izrabljivanjem user posted image Ako me ikada dodate kao prijatelja, da znate sta vas ceka user posted image

"Deca se prave od mame
i ne prave se od rode..
Ne veruj. To su priče!
Prave se od gotovih beba
da sama na sebe liče."
M. Antić

Direktna veza do poruke: 524
3.2.2010 9:07:41   
Anoniman
V A Ž N O!!!-Ne prihvaćajte poziv za uclanjenje u grupu "Postati roditelj je nesto najbolje sto mi se desilo" Grupa je osnovana od strane pedofila koji zele doci do slika tvoje djece! Budi ljubazan i kopiraj ovo na tvoj status da sto vise ljudi obavjestis!!! HVALA

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here