|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Facebook
23.1.2010 17:41:42   
lothroniell
Igram i ja farmu! :)

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 476
23.1.2010 17:43:37   
dacca
ja je upravo sredjujem, nisam odavno!

(odgovor članu lothroniell)
Direktna veza do poruke: 477
23.1.2010 23:59:28   
ljubavce

IZVORNA PORUKA: mamanp

IZVORNA PORUKA: engimengi

IZVORNA PORUKA: anci 81

IZVORNA PORUKA: Kleopatra

Saljite i meni pp ko hoce da se druzimo na fbuser posted image

I meni,i meni! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hoću i ja prijatelje!!!!!user posted image

Takodje.

ISTO TAKO user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamanp)
Direktna veza do poruke: 478
24.1.2010 2:06:36   
lothroniell
CITIRAM user posted image
IZVORNA PORUKA: ljubavce

IZVORNA PORUKA: mamanp

IZVORNA PORUKA: engimengi

IZVORNA PORUKA: anci 81

IZVORNA PORUKA: Kleopatra

Saljite i meni pp ko hoce da se druzimo na fbuser posted image

I meni,i meni! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hoću i ja prijatelje!!!!!user posted image

Takodje.

ISTO TAKO user posted image user posted image user posted image

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

(odgovor članu ljubavce)
Direktna veza do poruke: 479
24.1.2010 11:47:29   
Anitaaa
IZVORNA PORUKA: lothroniell

Igram i ja farmu! :)

I ja he he

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

Direktna veza do poruke: 480
24.1.2010 13:32:15   
Anck Su Nmaun
user posted image user posted image user posted image user posted image Ko ne igra farmiu nek se javi ...bolje reci user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 481
24.1.2010 13:36:58   
lothroniell
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 482
24.1.2010 13:37:48   
indy_25
ja ne igram vise farmu igrala sam nekada ali sam se toliko zarazila da sam zapostavila sve kucanske poslove zbog farme. Farma mi je bila uredna moja kuca neuredna i iz tog razloga sam prestalada igram. I ne usudjujem se da je pokrenem jer bi se opet navukla.

Direktna veza do poruke: 483
24.1.2010 13:37:53   
Lu
Koji ste nivouser posted image

Direktna veza do poruke: 484
24.1.2010 13:39:32   
Lu
IZVORNA PORUKA: indy_25

ja ne igram vise farmu igrala sam nekada ali sam se toliko zarazila da sam zapostavila sve kucanske poslove zbog farme. Farma mi je bila uredna moja kuca neuredna i iz tog razloga sam prestalada igram. I ne usudjujem se da je pokrenem jer bi se opet navukla.

Meni indy treba oko pola sata da sredim farmu,igram svako veče polije 8 i to je sveuser posted image
Joj pričam kao o nekom bitnom posluuser posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 485
24.1.2010 13:40:24   
simke

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

user posted image user posted image user posted image user posted image Ko ne igra farmiu nek se javi ...bolje reci user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja je vise ne igramuser posted image user posted image user posted image Nisam blokirala aplikaciju zbog mojih dragih komsijauser posted image
Ako nekom treba komsiluk,posaljite mi ppuser posted image

Direktna veza do poruke: 486
24.1.2010 13:44:24   
Anck Su Nmaun
IZVORNA PORUKA: Lu RR

Meni indy treba oko pola sata da sredim farmu,igram svako veče polije 8 i to je sveuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Ma meni to dodje fino kad mi  je bas dosadno...kuvam rucak i igram... raduckam po kuci ..sednem da odmorim i igram!

Jeste da se malo covejk navuuuceeee.... pa i kad nema vremena ode bar da poseje ili sl>user posted image

Inace 31 nivo ...nisam je bas odmah aktivno igrala....

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 487
24.1.2010 13:46:29   
indy_25

Ma znam to ali ja sam najvise radila kod drugih oranje i berba da bi imala puno para i sredjivala farmu a radila sam kod amerikanaca jer oni bas nude po cijeli dan posao a i noc i tako da sam po cijeli dan radila na tudzim farmama da bi svoju uredjivala i uljepsavala i imala para puno user posted image a po svojoj kuci nisam nista.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 488
24.1.2010 13:48:45   
lothroniell
Ja sam 33. nivo... I ta farma me nekad tako smara, a nekad ko debil sedim po satv vremena i sredjujem je... user posted image Strasno! I ja majka treba da budem! user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio lothroniell -- 24.1.2010 13:49:05 >

Direktna veza do poruke: 489
24.1.2010 13:53:02   
Lu

Ma znam to ali ja sam najvise radila kod drugih oranje i berba da bi imala puno para i sredjivala farmu a radila sam kod amerikanaca jer oni bas nude po cijeli dan posao a i noc i tako da sam po cijeli dan radila na tudzim farmama da bi svoju uredjivala i uljepsavala i imala para puno user posted image a po svojoj kuci nisam nista.

Eh da,preračunala sam se,to što obradim i tuđih 25 farmi treba mi još 15-ak min.,user posted image
A o kojim amerikancima ti pričašuser posted image
Ja sam inače 51. leveluser posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 490
24.1.2010 14:00:04   
indy_25
Pa odes tamo u americke sobe na pijacu znas koliko oni imaju posla za ponuditi i onda pises:hire me pls ,hire me pls i want to plow itd.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 491
24.1.2010 14:01:26   
Winex
Mene farma smara...
Igrao sam jedno vreme ratove mafije, i poker, sad ni to ne igram...

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 492
24.1.2010 14:02:19   
lothroniell
Ja pored farme igram Mafiu i Vampire... user posted image

(odgovor članu Winex)
Direktna veza do poruke: 493
24.1.2010 14:02:32   
Anck Su Nmaun
A o kojim amerikancima ti pričaš
Ja sam inače 51. level

Ona misli na drugu farmu....Farm town...to sam i ja igrala pa mi dosadilo... a sad pricamo o Farm Vilie!

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 24.1.2010 14:03:30 >

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 494
24.1.2010 14:03:53   
Winex
Ma obe sam igrao, obe su dosadne.

Direktna veza do poruke: 495
24.1.2010 14:06:35   
Anck Su Nmaun
IZVORNA PORUKA: Winex

Ma obe sam igrao, obe su dosadne.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image I to sto kazes

(odgovor članu Winex)
Direktna veza do poruke: 496
24.1.2010 14:09:00   
Lu
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

A o kojim amerikancima ti pričaš
Ja sam inače 51. level

Ona misli na drugu farmu....Farm town...to sam i ja igrala pa mi dosadilo... a sad pricamo o Farm Vilie!

Aaaaa ja neću da igram ništa drugo,ne pada mi napametuser posted image
Hoću prihvatiti svačiji zahtjev da budem susjed  i prihvaćala sam ,ali ne igram,nemam vremena  brate bilo bi previšeuser posted image

Direktna veza do poruke: 497
24.1.2010 14:13:07   
indy_25
E jeste ja sam igrala farm town. A jeste li vi ikada igrale IMVU ja jesam i isla sam u spanske sobe i nasla sam momka i ljubila se snjim jao dozivljaja user posted image user posted image user posted image pa smo isli diskoteku i plesali ma smijesno ali sada nista ne igram jer se brzo navucem na te igrice.

Direktna veza do poruke: 498
24.1.2010 14:16:58   
Lu

A jeste li vi ikada igrale IMVU ja jesam i isla sam u spanske sobe i nasla sam momka i ljubila se snjim jao dozivljaja user posted image user posted image user posted image pa smo isli diskoteku i plesali

user posted image  Ovo nisam trebala da pročitamuser posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 499
24.1.2010 14:18:45   
Anck Su Nmaun
To slicno mozes sve u Yovilu... ufff kako sam to dugo igrala.... sta je tamo hakera majko moja... prodavaju se nalozi ..ma svasta nesto!!!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here