|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Facebook
14.12.2009 19:16:57   
*Alexx*
user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: Smeshkica

Sve koje me prepoznate....slobodno poshaljite zahteve....i napishite ko ste... user posted image Rado tju vam biti prijatelj user posted image

Nego vidite shta se desilo na farmi moje mame.... naime....jedno polje za sadnju....pobeglo je sa mamine farme.... pojma neznamo kako ....a ni kako da ga vratimo user posted image user posted image user posted image

user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 451
14.12.2009 20:23:26   
engimengi
IZVORNA PORUKA: anci 81

IZVORNA PORUKA: Kleopatra

Saljite i meni pp ko hoce da se druzimo na fbuser posted image

I meni,i meni! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hoću i ja prijatelje!!!!!user posted image

(odgovor članu anci 81)
Direktna veza do poruke: 452
17.12.2009 16:25:40   
saaja
koliko se ovde prijateljstava sklopila.... jujujju...

(odgovor članu engimengi)
Direktna veza do poruke: 453
22.12.2009 14:29:01   
marince1
Jel ste videli onu ovu zafrkanciju ''saznaj tajnu o svom prijatelju''?

Slika je kao moj avatar na rr user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu saaja)
Direktna veza do poruke: 454
22.12.2009 14:31:34   
mamanp
IZVORNA PORUKA: engimengi

IZVORNA PORUKA: anci 81

IZVORNA PORUKA: Kleopatra

Saljite i meni pp ko hoce da se druzimo na fbuser posted image

I meni,i meni! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hoću i ja prijatelje!!!!!user posted image

Takodje.

Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto

(odgovor članu engimengi)
Direktna veza do poruke: 455
22.12.2009 16:22:04   
sneza24
IZVORNA PORUKA: marince

Jel ste videli onu ovu zafrkanciju ''saznaj tajnu o svom prijatelju''?

Slika je kao moj avatar na rr user posted image

ja sam videla jos juce i bas sam se nasmejala i setila sam se tebe.

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 456
22.12.2009 18:26:28   
dacca
Ja igram Geo challenge, super je!

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 457
22.12.2009 22:27:11   
Anitaaa
Oću i ja prijateljeeeeee hehehehe  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 458
27.12.2009 22:26:41   
Rina
FaceBook In Reality
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 459
27.12.2009 22:30:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Rina

FaceBook In Reality

(odgovor članu Rina)
  Direktna veza do poruke: 460
27.12.2009 22:30:39   
Anoniman

FaceBook In Reality

(odgovor članu Rina)
  Direktna veza do poruke: 461
27.12.2009 22:32:01   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu Rina)
  Direktna veza do poruke: 462
27.12.2009 22:34:17   
Rina
What Facebook Is For
A i ovo je zastrasujuce tacno....hmmm razmisljam o onom ubici fejsbooka stvarno  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 463
27.12.2009 22:38:32   
Anoniman

What Facebook Is For
A i ovo je zastrasujuce tacno....hmmm razmisljam o onom ubici fejsbooka stvarno  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zato je meni profil ZAKLJUČAN! I prijatelji su mi samo oni koje znam, i nekoliko žena sa RR.

(odgovor članu Rina)
  Direktna veza do poruke: 464
27.12.2009 22:43:36   
Rina
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

What Facebook Is For

Zato je meni profil ZAKLJUČAN! I prijatelji su mi samo oni koje znam, i nekoliko žena sa RR.

I moj je do maksimuma privatan...ali mi je skroz glup facebook u zadnje vreme...ubaci me drug iz srednje skole ...pravo u komsije na farmi...ni zdravo ni gde si sta radis...strasno tuzno..haha

A tako dakle Tasho ja te pokusavam ubaciti u prijatelje a odgovora nema user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 465
27.12.2009 22:44:21   
simke

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

What Facebook Is For

Takodjeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 466
27.12.2009 22:45:50   
Anoniman

A tako dakle Tasho ja te pokusavam ubaciti u prijatelje a odgovora nema user posted image

Eh draga, nije lično.

Imam neke žene koje sam u startu prihvatila, i onda sam povukla crtu i rekla: niko više koga ne poznajem. Iskreno, razmišljam da obrišem i neke koje poznajem. user posted image

(odgovor članu Rina)
  Direktna veza do poruke: 467
27.12.2009 22:56:51   
Rina
Ma razumem te skroz...i ja bi davno izbrisala i profil ali navukla sam se na farmu ...jurim Lu nikako da je stignem hihihi user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 468
27.12.2009 23:02:54   
Anoniman
Ja to ne igram! Uopšte me ne privlači. 

(odgovor članu Rina)
  Direktna veza do poruke: 469
28.12.2009 7:47:44   
Lu

Ma razumem te skroz...i ja bi davno izbrisala i profil ali navukla sam se na farmu ...jurim Lu nikako da je stignem hihihi user posted image

(odgovor članu Rina)
Direktna veza do poruke: 470
28.12.2009 10:12:33   
Anck Su Nmaun
evo jos jedan farmer da se pridruzi user posted image user posted image user posted image ja stvarno ne znam ko je ko na faceu...par njih me je naslo i prijatelji smo pa ako neko slucajno zaluta do mene slobono posaljite zahtev user posted image

Inace nisam nesto luda za faceom ali sam navucena na igrice , taman jednu dokusurim , pojavi se neka nova interesantna... sad sam opaljeni farmer i svako jutro cim ustanem uz kaficu obidjem farmu i i i naravno Ringeraju user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 471
28.12.2009 10:20:33   
cicko
I ja igram farmu... Dugo sam odbijala poziv, a onda sam se navukla.user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 472
28.12.2009 10:22:03   
Anck Su Nmaun
Prvo je bial aktivna neka druga farma, koja sam dokrajcila , i u jednom momentu sam ih igrala 5 i jos po neke igrice, pa sam posizela ko ce svaki dan to obilaziti user posted image user posted image user posted image

Od samog starta sam igrala Kickmaniu...koju i dan danas igram ..i rasturam user posted image i Yovil ...koji je bio stvarno cool i zanimljiv, mada dosadi posle nekog vremena!

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 28.12.2009 10:23:10 >

(odgovor članu cicko)
Direktna veza do poruke: 473
28.12.2009 10:27:32   
cicko
A vidis Yu Vil sam samo jednom prihvatila da ne kvarim zabavuuser posted image , i nikad vise nisam otisla da je igram. To valjda naidje periodicno. Neko vreme sam igrala Farm Town, ali me je proslo, mislim da sam cak izbrisala aplikaciju. Igram  Island Paradise, Farm Ville, i jos neke sa ljubimcima, kad se setim ili ugrabim malo vise vremena.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 474
23.1.2010 17:32:29   
dacca
Nisu mi jasne osobe koje mi se godinama ne javljaju odjedanput mi salju poziv, odbijam ih dva puta i one treci put salju... Oni su za vrijeme srednje skole postali face (cool drustvo kao) , a ja sam bila normalna cura. E sada hoce da se druze sa mnom!

(odgovor članu cicko)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here