Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 7.5.2019 9:22:02
|
|
|
|
Filadendronka
|
Evo vizuelno da uporedite Galenikine ( levo, krupnija mrezica) i Boni mrezaste uloske ( desno). Razlikuju se i po boji, a i po velicini. IZVORNA PORUKA: Filadendronka Dunja, tih Galenikinih ima samo u Veru. Meni je bas krivo sto nisam znala za njih do pre neki dan. Bas mi odgovara takva mrezica, nekako je krupnija i sam ulozak ne mrda. Naravno, finese su u pitanju da ne bude da preterujem. IZVORNA PORUKA: dunja RR Doduse ja ne videh ove Galenikine hm, sad vidim da njih hvali fili. Koristila sam razne, ali nisam ove videla nigde.
|
|
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 7.5.2019 11:55:16
|
|
|
|
lesli
|
Neko je pominjao bambo pelene i ukoske...Sto ne probate direktno od dobavljaca? Isporucuju pelene na kucnu adresu, a ako uvoze uloske oni ih imaju sigurno: Bambo
|
|
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 7.5.2019 12:05:02
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam posle porođaja koristila Vir mrežaste uloške, meni su bili odlični. Mrežaste gaćice preko njih i super.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 7.5.2019 12:05:15
|
|
|
|
bubulence
|
Lesli hvala ti, ja sam ih spominjala ali nisam mogla da nadjem. Dakle, evo ovi ulosci su u pitanju .Moja naiskrenija preporuka posebno prvih dana, kada je krvarenje obilno.
|
|
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 7.5.2019 12:48:21
|
|
|
|
Filadendronka
|
Odlicno izgledaju, pogotovo taj oblik. Na pocetku sam stavljala po tri ova obicna da bih sve drzala pod kontrolom.
|
|
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 7.5.2019 13:01:23
|
|
|
|
bubulence
|
Jeste, oblik je savrsen. Uopste ne moras da brines kako si sela ili ustala, da li ce nesto izaci sa strane... Dok sa ovim mrezastim od kupatila do sobe vec zna da probije ako stavis jedan ili 2. Mrezaste sam prvih 10 dana trosila po 15 na dan, najmanje.
|
|
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 7.5.2019 13:06:07
|
|
|
|
Filadendronka
|
Bubulence, tacno tako. Probije obavezno ili napred ili nazad. Zato sam po tri stavljala, nekako iz razmestim da budu sto duzi i deblji. I opet sam sad prokrvarila, a danima nisam imala gotovo nista. Ne znam sta je vise sa mnom, prodje pet nedelja i probija bas krvavo. Nego to je za temu lohije.
|
|
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 7.5.2019 17:53:38
|
|
|
|
kamičak
|
Gde kupujete ove "multifunkcionalne" uloske?
|
|
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 7.5.2019 18:17:21
|
|
|
|
bubulence
|
Ovi mogu da se poruce preko neta, firma Simbex. U NS imaju radnju, ne znam za druge gradove
|
|
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 7.5.2019 18:20:00
|
|
|
|
kamičak
|
Ok hvala
|
|
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 21.7.2019 10:44:40
|
|
|
|
MimaKos
|
Mi smo morali one mrezaste da.ponesemo sa sobom
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Dobijanje na težini po nedeljama trudnoćeKoliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.