Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 29.4.2018 3:27:45
|
|
|
|
mama Jo
|
Ovo belo - zeleno pakovanje sto pise Abri. Let... Eto na sajtu simbex, ja sam uzela bas kod njih, samo u lrodavnici u NS
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 29.4.2018 4:45:37
|
|
|
|
MimaKos
|
Kod nas nema te radnji, kupice brat, on je u NS, vredi akonsu toliko dobri, namucis se sa obicnim baa
|
|
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 23.2.2019 16:48:13
|
|
|
|
Sanidej
|
Obicni mrezasti iz Akse..
|
|
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 30.4.2019 5:12:56
|
|
|
|
Filadendronka
|
Preporuka za Galenikine mrezaste uloske, daleko bolji od Nive, Care, Venere, Dr.Soft i Boni. Mreza im je krupnija i oblik im se ne menja kad se dugo hoda i pomera. U Veru kostaju svega 84 dinara.
|
|
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 30.4.2019 8:58:07
|
|
|
|
Filadendronka
|
IZVORNA PORUKA: Filadendronka Preporuka za Galenikine mrezaste uloske, daleko bolji od Nive, Care, Venere, Dr.Soft i Boni. Mreza im je krupnija i oblik im se ne menja kad se dugo hoda i pomera. U Veru kostaju svega 84 dinara. Ovako izgedaju:
|
|
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 30.4.2019 9:07:02
|
|
|
|
nata11
|
Koliko pakovanja je dovoljno poneti u bolnicu? Jel ih i kasnije koristite ili predjete na klasicne?
|
RE: Ulošci u porodilištu 30.4.2019 9:26:15
|
|
|
|
Filadendronka
|
Nato, posto bas ogromna vecina porodilja dozivi epiziotomiju jedini dozvoljeni i higijenski ispravni su bas ti mrezasti ulosci. Rana mora da dise, a ti ulosci su od cistog pamuka. Potrebno ti je jedno pakovanje u boxu gde se poradjas, jer ti babica njih stavi kad prelazis iz boxa na odeljenje. Tako je bar u Frontu i Visegradskoj. Na samom odeljenju ti treba bar jos dva, tri pakovanja i to naravno zavisi koliko dana ostajes u bolnici. Ja sam stavljala po tri odjednom i tako sam stalno bila cista i nigde mi nije curelo ( ni po krevetu ni po spavacici).
|
|
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 30.4.2019 11:12:00
|
|
|
|
BubaBubica
|
Hvala na preporuci, u prodavnicama nisam videla ali ću da potražim u apoteci. Nadam se da nismo baš tolika nedođija da nemaju ove uloške.
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 30.4.2019 11:16:12
|
|
|
|
Filadendronka
|
Bubice, ima u apoteci. Ne znam sta imas od radnji u svom mestu, ali ima ih sigurno Maxi, Aksa, Dm, Lily, Roda...
|
|
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 30.4.2019 11:19:52
|
|
|
|
dunja RR
|
Nato ja i posle porođaja kuci koristim mrezaste. Prirodniji su a ipak ne lije toliko kao za vreme ciklusa (posle CR) , pa ne moraju klasični. IZVORNA PORUKA: nata11 Koliko pakovanja je dovoljno poneti u bolnicu? Jel ih i kasnije koristite ili predjete na klasicne?
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 30.4.2019 11:22:20
|
|
|
|
BubaBubica
|
IZVORNA PORUKA: Filadendronka Bubice, ima u apoteci. Ne znam sta imas od radnji u svom mestu, ali ima ih sigurno Maxi, Aksa, Dm, Lily, Roda... Ništa od navedenog. Nažalost mala smo sredina i nemam puno izbora. A sećam se da su mi jedni ulošci imali jako iritantnu mrežicu a ne mogu da se set_im koji.
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 30.4.2019 11:23:55
|
|
|
|
dunja RR
|
Bubi, hoces da ti posaljemo?
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 30.4.2019 11:25:30
|
|
|
|
dunja RR
|
Doduse ja ne videh ove Galenikine hm, sad vidim da njih hvali fili. Koristila sam razne, ali nisam ove videla nigde.
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 30.4.2019 11:28:55
|
|
|
|
BubaBubica
|
Ako ne nađem javljam. Videh samo Boni, e sad ne sećam se da li su Niva bile ok ili su baš one imale onako oštru mrežicu, ili su to bile Boni... Kad imam pamćenje ko kokoška. I bese neke na V..? Ne mogu da se set_im.
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 30.4.2019 11:44:34
|
|
|
|
Filadendronka
|
Meni su jedino ti gore na slici drugaciji i udobniji. Ovi ostali su mi bukvalno isti. Jedino nisam probala vir.
|
|
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 30.4.2019 11:46:59
|
|
|
|
Filadendronka
|
Dunja, tih Galenikinih ima samo u Veru. Meni je bas krivo sto nisam znala za njih do pre neki dan. Bas mi odgovara takva mrezica, nekako je krupnija i sam ulozak ne mrda. Naravno, finese su u pitanju da ne bude da preterujem. IZVORNA PORUKA: dunja RR Doduse ja ne videh ove Galenikine hm, sad vidim da njih hvali fili. Koristila sam razne, ali nisam ove videla nigde.
|
|
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 30.4.2019 11:47:29
|
|
|
|
bubulence
|
Nato ja sam nosila po 4 pakovanja u porodiliste ali su mi donosili jos. Drugi put sam odmah po dolasku kuci prelazila na obicne boni ali tada nisam bila secena i nisam morala da susim ranu. Prvo put sam imala epiziotomiju i krvarila sam 9 nedelja, stalno sam koristila te mrezaste
|
|
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 30.4.2019 11:50:45
|
|
|
|
Filadendronka
|
Boni i Niva su meni gotovo isti, nisu bili grubi. Nivu prodaje apoteka Srbotrade iz Bg koja vazi za najpovoljniju apoteku sirom nase zemlje. Mozes kod njih sve online da porucis, a sigurno ti i svasta treba posle porodjaja ( povidon jod, gazice za pupak, kozmetika za bebu, mast za bradavice ako dojis, vitamini...). IZVORNA PORUKA: BubaBubica Ako ne nađem javljam. Videh samo Boni, e sad ne sećam se da li su Niva bile ok ili su baš one imale onako oštru mrežicu, ili su to bile Boni... Kad imam pamćenje ko kokoška. I bese neke na V..? Ne mogu da se set__im.
|
|
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 30.4.2019 16:42:53
|
|
|
|
nata11
|
Ja sam preko Akse porucila 1 pakovanje Venera cisto da vidim kako to izgleda. A inace sam alergična na sve sem Naturele koja i ne upija nesto kao Always i ostali '''' plasticni'' pa cu poruciti jos. Inace Srbotrade ima bas finih akcija mozes stvarno sve poruciti. Ne znam samo da li imaju gratis postarinu.
|
RE: Ulošci u porodilištu 30.4.2019 16:43:31
|
|
|
|
nata11
|
A jeste nosile u porodilistu pelene za odrasle? Jel ima pptrebe za tim prvi dan, dva?
|
RE: Ulošci u porodilištu 30.4.2019 17:12:59
|
|
|
|
Filadendronka
|
Nato, u Srbotrade apoteci postarina je gratis uz racun preko 5.000rsd. A pelene za odrasle nisam, a neke porodilje su kupovale podmetace za krevet. Ja sam stavljala po tri mrezasta i nisam nigde procurila.
|
|
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 30.4.2019 17:23:35
|
|
|
|
Duškić
|
Ja po dva, ali sam isto 4 pakovanja ponela Niva ulosci su bili. Posle mj je suprug donosio razne.
|
|
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 30.4.2019 17:45:02
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: nata11 A jeste nosile u porodilistu pelene za odrasle? Jel ima pptrebe za tim prvi dan, dva? Mislim da zaista nema potrebe. Sada sam pokusala da nadjem na netu ali nema, u radnji gde sam uzimala bamboo pelene sam uzela i njihove uloske. Uzela sam samo 5,6 komada da probam. Savrseni su i ogromni, tacno dodju kao manje pelene. Potrazicu ih opet u NS, tamo postoji radnja gde se prodaju njihovi proizvodi
|
|
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 30.4.2019 18:03:55
|
|
|
|
kamičak
|
Kakve pelene za odrasle, mrezasti ulosci i gacice da ih drze su dovoljni
|
|
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 30.4.2019 23:57:00
|
|
|
|
Filadendronka
|
Moja drugarica je koristila pelene za odrasle m dok je bila u porodilištu. Tako joj odgovaralo, mada su to bas izuzeci. IZVORNA PORUKA: kamičak Kakve pelene za odrasle, mrezasti ulosci i gacice da ih drze su dovoljni
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.