prase -> RE: Ulošci u porodilištu (30.5.2009 21:39:35)
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Nisam znala ni za ovo što je rekla Oliveradj, pa zar toliko? Aaaaaaa! Eugi, draga, da te utešim... Ne mora da bude tako. Evo u mom slučaju, krvarenje (ono, baš krvarenje kao [sm=hudicek1.gif]) mi je trajalo manje od 7 dana (sad, lupiću, možda npr. 5). Još nekoliko nedelja posle toga je bilo više kao belo pranje, ali ne obilno. Ako si glup kao ja, pa podigneš nešto teško, onda bude malo krvarenja i kada misliš da je prošlo. Sve u svemu, može da bude i drastično bolje. I da, meni su ti "Vir" ulošci bili isto dobri kao i "NIVA", mada su mi ove druge svi preporučivali... Jedino što su ti "Vir" koliko se sećam bili malo kraći a širi. Posle sam koristila i neke "Boni" - ma, sve je to isto... Ne znam da li je neko već napisao, ali prvih par dana veoma preporučujem korišćenje više komada uložaka odjednom, da ne bi morala da ideš svako malo do WC-a. E sad, zašto ne bi koristili "obične" uloške. Ja nisam imala herca lično da probam, jer mi je cimerka u porodilištu rekla da je posle prvog porođaja probala i da je skočila do plafona kada je pokušala da sedne - JAAAKO je bolelo. U stanju u kojem sam bila, o dodatnim bolovima nisam želela ni da razmišljam [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|