Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 17.10.2017 23:40:45
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Moj suprug je samo isao i kupovao uloske. Dva pakovanja dnevno su meni bila misao.
|
|
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 18.10.2017 10:02:05
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja pre neki dan kupih par pakovanja, imam par kuci i pokrice me u bolnici.
|
|
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 18.10.2017 21:01:49
|
|
|
|
Sarav
|
Ja sam se mrežasti uložaka nakupovala oba puta. Dokle god sam krvarila (oba puta 40 dana) sam koristila samo mrežaste uloške i mrežaste gaćice. Totalno mi je bilo nebitno koja je marka, samo da je pamuk.
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 19.10.2017 9:09:19
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Ja sam prosli put krvarila samo 6 dana, jer su mi radili reviziju, otarasila sam ih se vrlo brzo, dosla iz bolnice krvarenje stalo. Dok sam sa Unom skoro svih 40dana. Sada moram da kupim uloske uopste ne znam koliko mi je dovoljno kao da sam se pre 100 god.poradjala .
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 19.10.2017 16:19:19
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Apropo ulozaka posle trudnoce.Mene je iznenadila cena,bila sam ubedjana da su mnogoo jeftiniji. :) A sto se mrezastih gaca tice.Ja ih nisam koristila,bile su mi jako neprakticne.
|
|
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 1.3.2018 10:49:01
|
|
|
|
Dora89
|
Definitivno "Niva"! Dokle god traje krvarenje. A gaće sam koristila mražaste dok sam bila u porodilištu, kod kuće sam prešla na svoje normalne gaće.
|
|
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 28.4.2018 13:49:37
|
|
|
|
MimaKos
|
Niva je super a imaju i jedne roze u Aksi, odlicne su! Ja sam mrezaste gace mesec dana nosila..
|
|
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 28.4.2018 15:59:34
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sad zadnji put sam imala neke ogromne super su kao pelena, iz Austrije mi doneli
|
|
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 28.4.2018 16:51:24
|
|
|
|
MimaKos
|
A grozne jesu, stavis po dve i opet nista.. ja gledala kuci i da ih ne nosim kad me ne vide nego sam pustala ranu da dise
|
|
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 28.4.2018 22:06:13
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja sad ponela one velike Abrilet i nije htela da mi prihvati Odmah je rekla ne te, samo mrezaste
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 28.4.2018 22:07:16
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ko nije hteo da prihvati? Nisam ja nikoga nista pitala
|
|
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 28.4.2018 22:09:32
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja ne znam kakve su te Abrilet.
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 28.4.2018 22:11:28
|
|
|
|
MimaKos
|
Ni ja, niko to i nije gledao, neki su obicne uloske i gacice nosili
|
|
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 28.4.2018 22:12:25
|
|
|
|
mama Jo
|
Neki veliki, ma ogromni... kao pelena bukvalno 😂 U skoli za trudnice su nam preporucili da ih uzmemo... A kada sam se porodila pa kad su me vodili na odeljenje, ta sestra kad mi je rekla dajte mi uloske, kad sam joj dala taj tako mi rekla... uopste ne znam zasto. Posle na odeljenju sam ih koristila
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 28.4.2018 22:13:59
|
|
|
|
MimaKos
|
Kod nas te niko ne gleda sta nosis, vizita jednom dnevno i kraj
|
|
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 28.4.2018 22:16:29
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Neki veliki, ma ogromni... kao pelena bukvalno 😂 U skoli za trudnice su nam preporucili da ih uzmemo... A kada sam se porodila pa kad su me vodili na odeljenje, ta sestra kad mi je rekla dajte mi uloske, kad sam joj dala taj tako mi rekla... uopste ne znam zasto. Posle na odeljenju sam ih koristila E pa to su te sto sam ja nosila. Super bre stvar. skidala kad dodje vizita i cao. A ne da se mucim sa malim sto probiju za dva min.
|
|
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 28.4.2018 22:39:41
|
|
|
|
vonavoj
|
A gde ima da se kupe ti ulosci.. Ja sam.oba puta vir 80 koristila..ali ih sad nisam nasla😅
< Poruku je uredio vonavoj -- 28.4.2018 22:41:13 >
|
|
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 28.4.2018 22:40:52
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Joj ja sam dobila pakovanje super stvar
|
|
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 28.4.2018 22:41:21
|
|
|
|
mama Jo
|
I meni su isto super odgovarali... i prijatni su skroz... Ja sam ih kupovala u Simbex-u, u NS... opremljeni su sa svim i svacim sto treba za porodiliste i bebe... I ostalo mi je par komada, a Von ako nema kod tebe u vradu mogu da ti kupim i posaljem 😊
< Poruku je uredio mama Jo -- 28.4.2018 22:42:23 >
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 28.4.2018 22:42:38
|
|
|
|
MimaKos
|
Stvarno obicne izdrze dva min i gotovo, ali stavljas po dva i cesto i to ti je, za te cujem prvi put!
|
|
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 28.4.2018 22:49:06
|
|
|
|
vonavoj
|
Mama jo.a kako se zovu..ima li slika na netu? Da potrazim😁
|
|
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 28.4.2018 22:53:16
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Mama jo.a kako se zovu..ima li slika na netu? Da potrazim😁 Meni se kuma poradja za dva meseca i ja bih da joj preporucim ako su toliko dobre.. naziv je?
|
|
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 28.4.2018 22:54:34
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Ja sad ponela one velike Abrilet 1ja se ne secam imena
|
|
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 28.4.2018 23:04:30
|
|
|
|
vonavoj
|
Ove sam ja kupila..20kom 195din
|
|
|
|
RE: Ulošci u porodilištu 28.4.2018 23:15:40
|
|
|
|
MimaKos
|
Pa koje su te velike?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Dobijanje na težini po nedeljama trudnoćeKoliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.