Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 22.9.2013 10:28:40
|
|
|
|
anci kv
|
dado pa to nije puno,bitno je da bebac bude ok,kg odu kad stisnu obaveze
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 2.10.2013 18:21:18
|
|
|
|
Biserce
|
29+1 i 3,5kg
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 18.10.2013 16:30:35
|
|
|
|
viking
|
IZVORNA PORUKA: little_one 14+4 u minusu 5 kg okruglo u odnosu na period kad sam zatrudnila al sad ce to da krene gore, svaki mjesec po barem 2 kg, valjda....bitno da je beba ok!
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 18.10.2013 18:01:53
|
|
|
|
dijana1*
|
31 nedelja oko 6 kg .
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 18.10.2013 19:03:54
|
|
|
|
little_one
|
IZVORNA PORUKA: viking RR IZVORNA PORUKA: little_one 14+4 u minusu 5 kg okruglo u odnosu na period kad sam zatrudnila al sad ce to da krene gore, svaki mjesec po barem 2 kg, valjda....bitno da je beba ok! Viking, hvala na prebacivanju...ja citala temu i nisam ni primjetila da pisem u temi za duplice jest da bih voljela da sam duplica al vise srece u sledecem krugu
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 19.10.2013 10:58:23
|
|
|
|
srna001
|
30+2 - 6.9kg
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 21.10.2013 8:10:44
|
|
|
|
Biserce
|
31+6 stigla skala do 70:D:D znaci 5kg
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 23.10.2013 11:09:21
|
|
|
|
Fidelity
|
Pozdrav svima! Nov sam član..Dođoh da se utešim..:) U prvoj trudnoći sam se ugojila oko 10 kg. Posle porođaja ostao 1 kg, mada sam se ugojila narednih meseci. U drugu trudnoću ušla sam sa 4 kg više nego što sam imala na početku prve..ali i mnogo se brže gojim. Za sad- 18 n 3 d a + 6kg. Nadam se da je moguće da usporim to..?
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 29.10.2013 22:18:21
|
|
|
|
pocahontas
|
u prosloj trudnoci sam se ugojila 17 kg, sad ovu startovala sa istom kilazom kao i prvu (57kg) i za sada sam +1kg, 13 nedelja okruglo!
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 30.10.2013 9:22:37
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
pocahontas to je super Fidelity evo utehe, ja sam do 18 n isto dodala +6 . Samo sto se uopste ne primecuje, ne znam ni sama kako, jos uvek od mene samo stomacic. Posle toga sam prestala da se merim, evo sad sam 26n i nemam pojma koliko sam u medjuvremenu dodala. Dokle god sam ja sebi ok, necu da brinem i da se nerviram, tako da sam sebi zabranila merenje i bas mi je lepo
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 2.11.2013 9:55:03
|
|
|
|
dada951
|
Ja sam sad u drugoj trudnoci dobila 11 kg, posle porodjaja, nekih deset dana, kad sam se izmerila, nije mi ostalo nista od viska. Doduse tih dana me i uhvatio neki stomacni virus tako da verujem da je i to "poguralo" stvar . Mada svakako treba jos 5 kg da skinem, visak od pre trudnoce.
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 2.11.2013 9:58:25
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam se u sve tri trudnoće ugojila po 30kg, posle prvog i drugog porođaja sam brzo smršala a posle trećeg je bilo malo teže tj. trebalo mi je duže vremena da smršam.
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 2.11.2013 10:09:05
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: mati Napokon sam se i ja premerila. 25. nedelja +4 kg Oko 30-te je bilo +7. A sada 38 nedelja +18. Najvise se dobija pred kraj...
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 3.11.2013 22:19:04
|
|
|
|
Fidelity
|
Sanjaliceee, hvala na podrsci :) U utorak idem na kontrolu i merice me dr tako da dzabe sto ja ne stajem na vagu. Ni ja ne vidim po sebi da sam se mnogo ugojila, vidi se ali ne toliko. Ali znam da se goji najvise na kraju tako da bi trebalo da povedem racuna. Ja zbog secera moram da pazim,u prvoj trudnoci sam imala GD. Jos nisam na dijeti, nosim rezultate OGTT u sredu kod endokrinologa pa cu videti sledi li mi dijeta.
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 8.11.2013 10:19:27
|
|
|
|
suki
|
Sa punih 39nedelja +12,1kg
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 8.11.2013 10:27:03
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
ajoj ja se i nisam previse ugojila nekih 14 kg ali mi startna kilaza nije bila na zavidnom nivou. Sa 82kg sam ostala trudna (doduse ljudi obicno ne veruju kad im kazem koliko imam kila pa mi onda kazu bas znas da nosis svoju kilazu). Ugojila sam se iskreno nakon porodjaja jer nisam imala mleka ako ne jedem i plus sedenje u kuci, i td ali sad sam malo smrsala i cak mogu nesto od svoje stare odece da obucem. Jeeee...
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 8.11.2013 22:53:19
|
|
|
|
smeško
|
U prvoj trudnoći 9 kg, a sada malo više-prag 38. nedelje + 10 kg.
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 10.11.2013 21:11:20
|
|
|
|
New Mom
|
13 nedelja -1kg (bila sam na -3kg od početka, sad sam krenula da vraćam).
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 10.11.2013 21:18:27
|
|
|
|
jovicaa
|
super new mom ja evo godinu dana posle porodjaja vucem 5 kila viska
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 12.11.2013 14:44:07
|
|
|
|
Jole84
|
15+2 nisam dodala ni kilo. Jel to ok? Nešto mi čudno baš,stomače mi se prilično vidi,a vaga ne mrda,čak sam mislila da je pokvarena
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 12.11.2013 14:51:53
|
|
|
|
pocahontas
|
Jole cuti i uzivaj! ima vremena za kilograme u trecem trimestru!
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 12.11.2013 14:54:19
|
|
|
|
Jole84
|
bojim se da me ne stignu naglo Neke trudničice u mom okruženju dodale par kg,približna nedelja kao ja,pa mi se iščuđavaju.
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 12.11.2013 14:59:28
|
|
|
|
Torbica
|
Ja sam super prosla u sve tri trudnoce - prva 12 kg, druga 14 kg i treca 12 kg u plusu, i svaki put su same i sisle, doduse sad sam na 54 kg a inace imam 52, pa mogu da kazem da sam 2 kg u visku. Mislim, ja sam prezadovoljna!
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 12.11.2013 15:03:34
|
|
|
|
Figaro88
|
Jole ako zdravo jedes nece sigurno,ni ja nisam dobila nista u tim prvim nedeljama,u drugom tromeseciju sam dobila najvise,pa opet pred kraj malo.Ugojila sam se 11kg ukupno.
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 13.11.2013 10:52:53
|
|
|
|
ragazza
|
Caoo svima...citavam vase komentare pa ajd da i ja ubacim jedan :)). U prvoj trudnoci sam se ugojila 20 kg . Sad posle 7 god druga trudnoca 31 nedelja -7 kg . Valjda je to dobro
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
jupiKOLIKO STE KILOGRAMA DOBILI U TRUDNOCI?od 10 do 15 (
57%)
od 16 do 20 (
28%)
od 21 do 25 (
9%)
vise od 25 (
6%)
Ukupan broj glasova: 161Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!