Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 2.6.2021 9:50:08
|
|
|
|
Ana RR
|
Haha eto kako ljude skroz drugačije zamišljamo - Milena za tebe bih rekla da si visoka kao Lesli, a za Lesli da je kao ti haha skroz sam obrnula. Ja sam visoka 174 - 175cm i do kraja trudnoće sam bila +9 (zatrudnela sa 60kg). Imam snimak, mm je išao iza mene i snimao me dok hodam (bila sam 9. mesec), vidi mi se struk, izgledam kao da nisam trudna. I onda se okrećem iz profila i u kadru se pojavljuje ooooogrooman stomak haha
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 6.7.2021 21:48:02
|
|
|
|
Animsaj9
|
Start -66 kg 18nd - 67,5kg 20nd - 68kg 22nd - 69 kg 26 nd - 69,6 kg 30nd - 71kg36nd - 73 kg
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 7.7.2021 19:50:44
|
|
|
|
lesli
|
Ja sam na porodjaj na kraju otisla sa +10kg.Posto je beba bila krupna, vec nakon izlaska iz porodilista sam bila na 0, a sada imam i nesto manje u odnosu na kilazu sa kojom sam otisla na transfer 🤣
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 5.10.2021 19:21:18
|
|
|
|
Milena18
|
Ja sam se u drugoj trudnoći ugojila 14kg - imala sam 52 na početku, a na porođaj otišla sa 66. Vratila sam se kući sa 59, danas (13 dana posle) imam 57.5. Nadam se da neću ići ispod 54-55kg. Sada mi se i stomak vratio u normalu mnogo brže nego prvi put. Već je sasvim ravan, samo je onako sav mek i sunđerast. Dete mi tražilo pre neki dan da mi vidi pupak i rasplakalo se, kaže mnogo je nežan 😂
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 15.6.2022 12:53:21
|
|
|
|
natasanaca
|
start 72kg12 - 73kg24+2 - 79kg28 - 81kgMišljenja??
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 15.6.2022 20:26:11
|
|
|
|
dunja RR
|
Natasa deluje mi ok, mada pripazi sada na kraju. Moja kilaža je raksa identično kao kod tebe, isto sam krenula od 72u obe trudnoće, malko sam na kraju preterala, pa došla do 87-88, idealno bi bilo da sam bar neke 3kg manje imala na kraju.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Sta bi uradilesandrinaDa imate brak u kome ste nezadovioljne,stalno morate sa necim da se borite jer je dosta svojeglav,da uz to ima i roditelje koji vam nikada nisu ukazali paznju i postovanje i jedino sto vredi je to sto ga volite i cekate bebu sa njimostavili ga bez razmisljanja (
29%)
ostali sa njim zbog bebe i nadali se da ce se nesto promeniti (
33%)
nesto trece a to je? (
38%)
Ukupan broj glasova: 106Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!