Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 3.7.2013 11:41:36
|
|
|
|
Sonreir
|
U prvoj trudnoci sam se ugojila oko 15-16kg, iz bolnice izasla sa -10 ili -12kg. U drugoj trudnoci, do sada (28.nedelja) sam se ugojila oko 1,5kg i pocinjem da se brinem jer mi je to malo... Daleko od toga da mi fale kg ali brinem kako ce biti posle porodjaja i kako je bebi, iako dr kaze da je sve ok i da beba normalno napreduje. Imam jos 10tak nedelja do porodjaja ali ne znam kako ce se sve odvijati po pitanju kg, plasim se i da sad odjednom ne dobijem puno kg za malo vremena
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 3.7.2013 11:48:59
|
|
|
|
anci kv
|
son ima vremena za jos kg,bitno da bebac dobro napreduje
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 3.7.2013 11:50:33
|
|
|
|
Sonreir
|
Pa znam da ima vremena, ali ponekad pomislim da li je normalno ugojiti se 2kg za 30 nedelja Znala sam vise da se ugojim dok nisam bila trudna
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 3.7.2013 11:57:53
|
|
|
|
dijana1*
|
Spn i ja sam u prvoj trudnoci bila kao slon i jutros sam se bas zalila 16-ta nedelja 0 kg i odmah sam se zabrinula za bebca. Ako se gojim smeta mi, ako se ne gojim opet mi smeta. Ko ce nama zenama udovoljiti
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 3.7.2013 11:59:42
|
|
|
|
anci kv
|
pa sad se vise trosis,vec je jedno dete tu,vise obaveza.ako te buni konsultuj se sa dr
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 3.7.2013 12:02:00
|
|
|
|
Sonreir
|
Nama zenama niko ne moze da udovolji, uvek smo nezadovoljne Pitala sam vec dr i kazu da je sve ok. Ma samo mi je naisla "zuta minuta" pa se zalim na sve Dijana, tako je bilo i kod mene sad drugi put, prvi kg mislim da sam dobila tamo oko 22.nedelje, tako ces verovatno i ti
< Poruku je uredio Sonreir -- 3.7.2013 12:03:31 >
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 3.7.2013 12:04:24
|
|
|
|
anci kv
|
pa zene
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 3.7.2013 12:51:30
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR 9 kg. Zatrudnela sa 61, otišla na porođaj sa 70, posle 10,15 dana nosila staru garderobu. Mrzim te ja ni sada ne mogu da uđem u moju staru garderobu!
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 3.7.2013 12:57:45
|
|
|
|
sandrina 85
|
20 kg ravno, dosla kuci -15 i posle nabila jos 7 kg, sad muku mucim da ih skinem
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 3.7.2013 13:15:12
|
|
|
|
Anoniman
|
moja sestra se ugojila do 26. oko 5 kg, ali od kada su je stavili na insulin 4x dnevno zbog trudnickog dijabetesa, smrsala je za kratko vreme 3 kg, pa je ispalo da se ugojila samo 2.. do kraja cini samo oko 4 , 4,5kg ali bebcu nista ne fali, rodio se sa 3650 gr
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 15.7.2013 19:32:05
|
|
|
|
anci kv
|
u 34nedelji +8kg
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 17.7.2013 6:27:16
|
|
|
|
dijana1*
|
18-ta nedelja i dalje 0 kg. Anci svaka cast Pisala sam vec da sam se u prvoj trudnoci bas mnogo ugojila. A u ovoj za sada nista. Ogromna je razlika. Sada se mnogo bolje osecam.
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 25.7.2013 21:03:40
|
|
|
|
Ženče
|
U prvoj trudnoci 13kg, a sad vec +15 :( Ne mogu da se najedem dovoljno i gotovo!
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 25.7.2013 23:29:36
|
|
|
|
nink
|
U trecoj trdnoci 13kg i sada posle devet meseci imam kao pre trudnoce,mada jedva skinuh 4 kg koja su mi ostala i sada sam srecna
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 26.7.2013 8:57:30
|
|
|
|
cvećka
|
Bravo Nink, svaka cast Zence, razumem te potpuno, ja jutros vec 14kg
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 27.7.2013 1:21:55
|
|
|
|
Yula
|
38. nedelja, +13kg. Jedem sve, odavno ne pazim, ali kilogrami stagniraju. Odlicno se osecam i bas bi me bilo briga da se jos malo ugojim, stavise, malo me brine kada vidim da vaga miruje, a ovo je vreme kada se obicno najvise goji, plus se i vise vode zadrzava, ali kazu da je sve ok.
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 27.7.2013 13:45:12
|
|
|
|
Biserce
|
Jos uvek ni jedan jedini kg al zato imam 7 viska od prethodne trudnoce
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 27.7.2013 15:39:23
|
|
|
|
dada951
|
I ja imam pet viska u startu, u odnosu kad sam prvi put bila trudna, I dobijala sam znatno manje nego prvi put. Sada imam 5 kg vise, a prosli put u istom period sam imala 10 kg vise.
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 27.7.2013 20:08:13
|
|
|
|
anci kv
|
ulaskom u 36 ned jos uvek plus 8kg.sjd ce da nagrnu pred kraj
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 27.7.2013 20:08:21
|
|
|
|
anci kv
|
vala po ovoj vrucini dobro je da nins mo ko baloni!
< Poruku je uredio anci kv -- 27.7.2013 20:12:09 >
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 27.7.2013 20:44:23
|
|
|
|
Veca77
|
37. nedelja +8kg Vidim da se ni jedna od nas nije previše ugojila. Do ulaska u 9.mesec sam bila na +6.5kg i sad valjda beba rapidno dobija na kilaži, što se oseti i na mojoj
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 28.7.2013 16:17:27
|
|
|
|
mati
|
Napokon sam se i ja premerila. 25. nedelja +4 kg Sa Matom sam se ugojila oko 15 kg ali je sve bilo u stomak, ko god me sreo pitao jer nosim blizance. I posle porodjaja sam se opet vratila na staru kilazu, mozda je malo ostao stomacic, ali sam usla u svu garderobu...
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 1.8.2013 21:15:29
|
|
|
|
Sonreir
|
32. nedelja, a samo 3kg u plusu. Imam zakazan pregled za 2 nedelje, bas se brinem zbog toga sto sam malo dobila na tezini
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 1.8.2013 21:23:55
|
|
|
|
minnica
|
A jesi li gubila na težini na početku trudnoće možda?
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 1.8.2013 22:59:05
|
|
|
|
jelenazvezda
|
danas sam se merila 29 nedelja 4kg :)
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta sve trudnice u Beogradu dobijaju kao p...Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u ...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Lepota & Zdravlje TaraDa li ste pusac ?Da (
32%)
Ne (
62%)
Zapalim 1 cigaretu u 7 dana (
6%)
Ukupan broj glasova: 97Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!