Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 28.12.2014 7:10:20
|
|
|
|
Trcosava
|
Jabudic, Ana mi jeste visoka. Dobro, ne znam kako će izgledati sa toliko koliko ima tvoj sin, ali meni nekako sigurnija ovako. Mada, još malo da poraste i biće joj premalo i biće samo na busteru. Ovo ima Ana KLIK
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 28.12.2014 8:28:25
|
|
|
|
ishler
|
Trcosava na to sam i ja sediste mislila samo sam ja gledala cybex,meni ce dete preci u njega sa skoro 4 godine,kada beba predje u njeno,mislim da booster nije siguran za decu ispod 7 godina.
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 28.12.2014 9:27:42
|
|
|
|
Tiziana
|
Nase Recaro je isto ovako.Sin ima 22kg i 122cm i nije mu malo.vezujemo ga pojasom od auta.Njeno je Concord do 18kg i ona uskoro nece moci u njega i moracemo da ga prodamo.
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 25.1.2015 17:05:27
|
|
|
|
MOCICA
|
Treba mi brz odgovor, molim Treba da kupim sedište od 15-36, bez pojaseva ili sa pojasevima koji su baš vism6nko postavljeni, gde u kojoj prodavnici ima najbolji izbor I ako neko ima preporuku za neko sedište sa cenom oko 10000? Hvala
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 25.1.2015 17:12:31
|
|
|
|
Klarita
|
I ja sam u istom sosu, ali ti ne mogu pomoci...Pogledaj u Aksi i Mendi...mozda leto robna kuca...uporedi cene pa vidi...
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 25.1.2015 17:22:46
|
|
|
|
NadaR
|
M se I dalje vozi u autosjedistu,slicnom kao kod Cupine cere. Ima skoro 6,5 god I oko 34kg. Nama je jako prakticno jer se puno vozimo navece kad on opusteno zaspi u njemu.Nije jos izrastao, jos se moze podignuti onaj dio za vrat. Buster smo probali (razmontirali ovo postojece) ali mi I nije nesto. zaspao pa sse krivio ,onda morala stajati da ga popravim.
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 15.2.2015 15:48:36
|
|
|
|
Azra_
|
Mame, ima li neko ovakav jastučić za dečje sedište? deluje mi ok, da može da nasloni glavu lepo kad zadrema. Kači se za pojas kojim se detet vezuje.
< Poruku je uredio Azra_ -- 15.2.2015 15:49:04 >
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 15.2.2015 17:58:44
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Azra, moja sestra je u Idei pre nekoliko godina kupila jastuce koje se kaci na naslon za glavu iznad sedista automobila, savrseno je! Žao mi što ga i ja nisam kupila tada, tražim ali ga nema. Ide sa obe strane glave, kao na autosedištu za decu, može da mu se podešava visina, savršeno za decu koja sede na boosteru. Ajde videću da li ima negde slika da stavim.
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 15.2.2015 21:02:53
|
|
|
|
jabudic
|
JA moram gledati neko sjedište za bebu, pošto smo mi stalno u pokretu. Imam problem sa malim zadnjim dijelom auta, a svi koriste sjedišta. Biće jedan viška I šta uopšte izabrati, a da ga ne moram mijenjati svaki čas?
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 16.2.2015 0:04:46
|
|
|
|
Azra_
|
Ivanka, mi imamo Cybex 15-36kg, dakle, koristi već pojas auta, pa kad zaspi glavica mu se navali na jednu stranu. Ja mu podmetnem neki peškir i sl, pa razmišljam o ovome što sam postavila. Obzirom da će se još dugo, dugo voziti u sedištu, bilo bi zgodno da imamo nešto takvo. To što ti pričaš da je kupila tvoja sestra deluje super, mada nisam viđala.
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 17.2.2015 13:07:32
|
|
|
|
jabudic
|
Postoji li kategorija 0-36kg? Kupim to i mirna dok dijete ne počne da se vozi naprijed sa 12g
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 17.2.2015 20:44:17
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Postoji li kategorija 0-36kg? Haha,bilo bi super Moja S.je volela da sedi u sedistu za razliku od starije koja nije htela ni da cuje,sada isto imamo buster za S. i nemamo problema,ne buni se cak ni kada se duze vozi.
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 18.2.2015 0:12:56
|
|
|
|
Azra_
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Postoji li kategorija 0-36kg? Kupim to i mirna dok dijete ne počne da se vozi naprijed sa 12g Samo 9-36kg. Dakle, dete iz jajeta, ide u veće sedište.
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 8.3.2015 20:26:27
|
|
|
|
wivern
|
Zene treba mi jedna informacija, kako vezujete jaje u kolima u smeru kretanja ili obrnuto?
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 8.3.2015 20:28:10
|
|
|
|
veselicaa
|
Wiv valjda dok su manji ide suprotno od smera kretanja,a kasnije kada pocnu da sede onda ne.Bar sam tako ja a i tako pise na sedistu.
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 8.3.2015 21:06:49
|
|
|
|
mali_mis
|
Ja nemam jaje, imam ono vece ko sediste, kod njega je do bebinih 9kg, u suprotnom smeru, a od 9-18kg u smeru kretanja.
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 8.3.2015 21:15:07
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: wivern Zene treba mi jedna informacija, kako vezujete jaje u kolima u smeru kretanja ili obrnuto? Obrnuto!
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 8.3.2015 21:29:56
|
|
|
|
MakiJ
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis Ja nemam jaje, imam ono vece ko sediste, kod njega je do bebinih 9kg, u suprotnom smeru, a od 9-18kg u smeru kretanja. Mi imamo ovakvo
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 8.3.2015 21:43:11
|
|
|
|
Brand new mama
|
IZVORNA PORUKA: wivern Zene treba mi jedna informacija, kako vezujete jaje u kolima u smeru kretanja ili obrnuto? Wivern,ako vozis djete napred u jajetu,iskljuci air-bag obavezno.Ako ne mozes da iskljucis,vozis u pravcu voznje ili pozadi.Mozes samo malo negdje da cuknes(nekad i da ne cuknes), air-bag se otvori i ozbiljno ugrozi bebu. Ne zezam se,stvarno je tako. To ti pise i na sjedistu,stvarno je opasno.
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 8.3.2015 21:51:42
|
|
|
|
wivern
|
Da tako i ja vozim, i sedište mi je pozadi. Nego su me zbunili, rekoše mi da ga okrenem u smeru kretanja. Pa rekoh da li sam potpuni bolid.
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 8.3.2015 21:54:22
|
|
|
|
dunja RR
|
Koje autosediše da gledam za bebu preko 10 kg, a da nam duže traje, da ne menjam često?
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 8.3.2015 21:55:36
|
|
|
|
Brand new mama
|
Pozadi nema potrebe.Samo napred...Mada ja sam najmirnija kad su pozadi,napred me uvijek strah
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 8.3.2015 22:07:22
|
|
|
|
Maslacak15
|
Wiv nedaj se zbuniti. Ispravan polozaj jajeta za bebu na zadnjem sedistu je suprotno od pravca kretanja. Znaci beba gleda ka pozadi. I skroz je logicno, jel je tako zasticena kod svakog kocenja da "krene ka napred". Narocito u tom osetljivom periodu u prvih pola godine kad imaju slabu kontrolu drzanja glave misice itd. Samo su mene u BG smarali sa pametnim savetima sto dete vozim " naopako" i sto ga ne okrenem. Mislim da ce mi ovde biti dozvoljen sarkazam da nema boljeg mesta na svetu za ucenje o bezbednosti u saobracaju od Beograda. Dunjci ja sam jako zadovoljna sa Cybexom. Pisala sam vec. BAs bas je super a ovaj deo napred im je idealan za kuntanje i spavanje. Stariji sin ga vise ne koristi , njemu smo ga skinuli ali mladji jos da... http://www.kiddysky.com/upfile/goods/m/2010/0906162601.jpg
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Koksaki virus hara vrtićima širom SrbijeAmerički koksaki virus, u narodu poznat i kao bolest prljavih ruku hara po vrtićima u Srbiji i regionu i beleži se mnogo...
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Koje vam je ime lepsemaslackicNeodlucniAleksandar (
45%)
Todor (
19%)
Mateja (
36%)
Ukupan broj glasova: 64Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!