Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 11.3.2015 16:39:13
|
|
|
|
Klarita
|
Ma ne Von, ovo je za pojaseve da ih ne usece...valjda Ja sam za K kupila ono jastuce za putovanja...sluzi svrsi. Resila sam da N uzmem cybex pallas valjda bese, mrzi me sad da guglam da proverim. K ce jos u svoje, pa ce kad preraste u buster jer se rasklapa do bustera njeno...
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 11.3.2015 16:45:33
|
|
|
|
vonavoj
|
ovako se koristi!
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 11.3.2015 16:48:54
|
|
|
|
Klarita
|
A kad okrene glavu na drugu stranu Ja sam pre ipak za jastucic
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 11.3.2015 16:53:49
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Klarita A kad okrene glavu na drugu stranu Ja sam pre ipak za jastucic samo na tu stranu ima da spava!
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 11.3.2015 16:53:52
|
|
|
|
isidora88
|
mateji glava stalno pada napred, nemam pojma kako moze tako da spava, najgore mi je kad ja vozim, pa ne smem ni da se okrecem svako malo i da mu namestam glavu, a nikakvi jastucici sa strane ne pomazu, treba mi nesto da mu fiksira glavu da ne moze napred da pada. poludela sam kad smo se vracali sa nekog rodjendan, 200 km sam vozila, stajala sam svakih 15 minuta da mu glavu namestim jer toliko cvrsto zaspi u kolima da ni glasna muzika ili moje vikanje da ga probudim nemaju efekta
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 11.3.2015 16:59:52
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj IZVORNA PORUKA: Klarita A kad okrene glavu na drugu stranu Ja sam pre ipak za jastucic samo na tu stranu ima da spava! Umirem!!! Ma ovo je da ih ne usjeca pojas, a ne da im glava ne pada. Ja sam dolazila na ideju da im zakačim traku na čelo i za vrh sjedalice
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 11.3.2015 17:02:34
|
|
|
|
vonavoj
|
idi bre choopa.smejem se na glas! probudicu dete!
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 11.3.2015 17:15:25
|
|
|
|
choopa choops
|
hhhhhhhhhahahhahahhaha gledajte šta sam našla na netu Znači nisam jedina kojoj je to palo na pamet?! Stvar je ozbiljnija nego što smo mislili!
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 11.3.2015 17:19:56
|
|
|
|
vonavoj
|
ovo je ladno dete jedne bivse clanice/..
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 11.3.2015 17:27:56
|
|
|
|
Klarita
|
Koje? Koje? Koje? Meni pala na pamet traka sa cickom vidis da i ovom detetu pada pomalo glava u stranu
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 11.3.2015 17:30:41
|
|
|
|
mali_mis
|
Jedino ako ce i dete imati trakicu oko glave na kojoj je cicak, pa da se cicak i cicak spoje , al to je vec surovo.
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 11.3.2015 17:31:01
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj ovo je ladno dete jedne bivse clanice/.. Zbilja? Koje? To mi je izbacilo kad sam kucala car seat head holder
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 11.3.2015 17:33:02
|
|
|
|
choopa choops
|
dupla...
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 11.3.2015 17:44:36
|
|
|
|
vonavoj
|
aaaaaaaaaa..ne mogu da se set_im kako joj je bio nick! ode moj mozak! khm,gae!
< Poruku je uredio vonavoj -- 11.3.2015 17:46:29 >
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 11.3.2015 17:52:58
|
|
|
|
choopa choops
|
Ne znam, ne sjećam se. Ali sve je moguće
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 11.3.2015 17:55:44
|
|
|
|
amdn
|
savrsen izum za spavanje u sedistu, samo mi nikad ne spavamo u kolima :)
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 11.3.2015 18:00:57
|
|
|
|
choopa choops
|
Ekšli ova stvar ima i ime Slumber sling KLIK i KLIK
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 11.3.2015 18:08:36
|
|
|
|
amdn
|
pa kao i svi ostali izumi, ja mislim da je u poslednjih 10 gon. najvise izuma za bebe, daj daj pelene i gomila stvari tako da ako imate dobru ideju patent i pare :)
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 12.3.2015 7:39:28
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Meni je manje problem ovako gde ce s glavicom dok su u sedistu, a sta kad predju samo u booster?? Mi smo razmisljalik ali ne .bas iz tog razloga
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 12.3.2015 7:43:29
|
|
|
|
Trcosava
|
Do kad u Srb deca moarju u autosedištu? Negde mi u glavi da ima veze sa visinom? Razmišljam da li će mama da ima mesta ako rasformiramo ovo naše pa bude samo buster (za Anu govorim) - ili je i dalje ona fora da kao sme kod nekog u krilo? Mislim jedino mesto gde bi išli sa mojom mamom je kod tetke - da vidim dedu, ostalo sve idemo uglavnom sami. Ko hoće da vidi dete nek dođe
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 12.3.2015 8:06:22
|
|
|
|
mali_mis
|
Trco klik , ovde je malo opsirnije. U poslednjih mesec dva su bas dosta pricali o nestavljaju dece u autosedista, i poostravanju propisa.
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 12.3.2015 8:22:31
|
|
|
|
nikiteki
|
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 12.3.2015 8:24:07
|
|
|
|
vonavoj
|
trco,moze neko treci da sedne,ako bebino sediste vezes u sredini,tako se kod nas vozi treca osoba
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 12.3.2015 9:29:29
|
|
|
|
majared
|
Moje dete se napokon ne buni kada je u sedistu. Juce ga je mm doveo do mog posla, sedeo je sam pozadi i nije pisnuo. U povratku sam sedela napred i cujem ga kako iza nesto prica. Verovatno mu je sada kada je stariji zanimljivo da zvera kroz prozor. Inace, kada ga vozimo do moje mame, sestre ili negde gde je blizu sedi meni u krilu. MM je taksista i sediste ne mozemo stalno da drzimo u kolima
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 12.3.2015 9:32:59
|
|
|
|
MakiJ
|
Moj bebac voli u sedistu, uziva. Ja sam pre neki dan citala da ce biti produzeno do 6 godine. Ako bude tako moracemo vece da kupimo.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Dušica Eli - priča o dobroćudnom duhu žens...U mts Dvorani u nedelju 3. novembra u 15h održaće se specijalna projekcija animirane priče "Dušica Eli", na kojoj će p...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
POSETA PEDIJATRUbukimukiKOD POJAVE NOVIH ZDRAVSTVENIH PROBLEMA STA PRVO RADITEODMAH IDEM PEDIJATRU (
45%)
SACEKAM DAN DVA (
45%)
PRVO SE POSAVETUJEM SA MAMAMA DECE SLICNOG UZRAsta pa tek onda pedijatru (
10%)
Ukupan broj glasova: 58Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!