Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 26.7.2010 23:07:21
|
|
|
|
Anoniman
|
KLIK
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 26.7.2010 23:08:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Filtriraj ga tu... imaš gore da izabereš inglesina
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 26.7.2010 23:13:40
|
|
|
|
choopa choops
|
Da evo vidim. Pa ne znam...meni djeluje solidno Video
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 26.7.2010 23:20:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Hm... na tom videu se pričvršćava pojasevima... KLIK
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 26.7.2010 23:23:16
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Tashke Hm... na tom videu se pričvršćava pojasevima... KLIK da,da moja greska...Ono je mille milglia valjda (bemu italijanski ). E ovo je Isofix Prava stvar :)))
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 26.7.2010 23:25:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Eto. Mislim da smo sada apsolvirale. Samo mi se boja ne sviđa. Bojim se da se to crno usija leti na suncu, a ima još crveno... baš da dečaku kupim crveno... Mislim, kolica su nam sivo-crvena, ali AS je skrozzzz crveno.
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 26.7.2010 23:28:36
|
|
|
|
choopa choops
|
Zovi da pitas koje boje drze, jer se prozvodi u vise boja. Gledaj Inglesina
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 26.7.2010 23:33:42
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 26.7.2010 23:45:38
|
|
|
|
choopa choops
|
Evo i ovi drze Inglesinu, pa mozes i njih zvati da pitas KLIK Brisi ako ne smije link
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 26.7.2010 23:50:33
|
|
|
|
Anoniman
|
da, tu sam i našla, tj mm našao. Ali ja bih to da vidim uživo, a to je bg. sad ću da tražim u ns.
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 27.7.2010 0:00:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Poslah e-mail u Baby Sara i u Enci Menci.
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 27.7.2010 12:19:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Apropo mog izbora za Chicco sedalice: Modeli „kiko proksima” i „kiko neptun” na testu Auto moto saveza Nemačke dobila loše ocene, zbog nedovoljne bezbednosti Dečija autosedišta „kiko proksima” i „kiko neptun” koja se prodaju i u Srbiji na ovogodišnjem testu nemačkog Auto moto Saveza (ADAC) dobila su loše ocene. Prvi model „proksima” je na skali od jedan do pet dobio dvojku, a „neptun” jedinicu. Najveće zamerke ugledne nemačke institucije kojoj se veruje odnose se na sigurnost ovih sedalica. Ubrzo je i švajcarski TCS potvrdio rezultate kolega iz Nemačke, upozorivši kupce da „kiko neptun” uopšte nije bezbedan, jer je sigurnost izražena u procentima – ravna nuli. Detaljnije: KLIK
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 27.7.2010 12:59:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Hej, choopa, ti si haker, HELP!!!! Hajde mi nađi neki sajt gde mogu online da kupim ovo Inglesina Prime Miglia ifix sedište. Ali ifix, ne bez ifix (to su dva različita sedišta). I ako uspeš da iskopaš neki sajt online kupovine autosedišta u Mađarskoj... ili recimo prodajno mesto Inglesine u Mađarskoj... Ovaj Google neće danas da se druži sa mnom.
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 27.7.2010 14:32:35
|
|
|
|
choopa choops
|
Ajde potrazicu...Ja sam moju AS uzela preko ebay.at, ali to je njemacki proizvodjac pa je bilo lakse. A ova Inglesina Isofix ima na ebay.it, ali je oko 250e bez postarine, sto je preskupo. Javim kao sta nadjem...
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 27.7.2010 14:56:11
|
|
|
|
prase
|
IZVORNA PORUKA: Tashke Apropo mog izbora za Chicco sedalice: Modeli „kiko proksima” i „kiko neptun” na testu Auto moto saveza Nemačke dobila loše ocene, zbog nedovoljne bezbednosti Dečija autosedišta „kiko proksima” i „kiko neptun” koja se prodaju i u Srbiji na ovogodišnjem testu nemačkog Auto moto Saveza (ADAC) dobila su loše ocene. Prvi model „proksima” je na skali od jedan do pet dobio dvojku, a „neptun” jedinicu. Najveće zamerke ugledne nemačke institucije kojoj se veruje odnose se na sigurnost ovih sedalica. Ubrzo je i švajcarski TCS potvrdio rezultate kolega iz Nemačke, upozorivši kupce da „kiko neptun” uopšte nije bezbedan, jer je sigurnost izražena u procentima – ravna nuli. Detaljnije: KLIK Mi imamo "Neptun"...
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 27.7.2010 15:03:10
|
|
|
|
choopa choops
|
piiiiiiip ti majdarski Ovo mi je bukvalno kao da trazim na kineskom Nasla sam ovo KLIK Cini mi se da je Inglesina, ali kazem nisam sigurna. Totalno sam zbunjena, jer ne razumijem ni jednu jedinu rijec
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 27.7.2010 15:16:53
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: prase - Mi imamo "Neptun"... hej Neptunasice Nemojte da se sekirate...Neptun je bar bio na testu, za razliku od nekih koje nisu ni testrirane (sto znaci da nisu ni vrijedne paznje ) A pola tih sjedalica sa ADAc testa kod nas ni nemaju da se kupe, tako da opet i ovo je nesto. Evo vam poretka AS u kategoriji 9-36kg:
< Poruku je uredio choopa choops -- 27.7.2010 15:25:09 >
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 27.7.2010 15:34:14
|
|
|
|
choopa choops
|
Aaaaaaa ne vidi se Evo link Od 9-36kg Pri cemu je sehr gut gut befriedigend ausreichend mangelhaft ++=5 +=4 0=3 0/=2 -=1
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 27.7.2010 18:51:42
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops piiiiiiip ti majdarski Ovo mi je bukvalno kao da trazim na kineskom Nasla sam ovo KLIK Cini mi se da je Inglesina, ali kazem nisam sigurna. Totalno sam zbunjena, jer ne razumijem ni jednu jedinu rijec Nađoh posle ovo i ja. Nije Inglesina, to je neki Baby Point , KLIK, ali mi se mnoooogo sviđa. Ako sam dobro upućena, 1eur = 260Ft, tj ova sedalica je oko 185eur, što nije mnogo pošto je ISOFIX.
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 27.7.2010 18:56:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Recimo našla sam sedište Nania, 0-18kg, za oko 115eur, što opet nije puno jer je ISOFIX. Zatim isto Nania, 9-36kg, ISOFIX, za 115eur. Evo još jedan linkić raaaaznih sedalica: KLIK I još jedan: KLIK
< Poruku je uredio Tashke -- 27.7.2010 19:00:28 >
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 27.7.2010 20:26:24
|
|
|
|
mejvis
|
Mi imamo škodu i oni imaju baš njihova sedišta sa izofix-om u katalogu dodatne opreme. Najradje bih kupila njihova, samo da nisu presklupa.
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 27.7.2010 20:37:24
|
|
|
|
choopa choops
|
da ovo nije Inglesina, ali bas lici. Mada opet mislim da je to previse novaca za No name sjedalicu? A ove Nania imas u svezakucu.rs Evo ti ADAC test svih AS koje imaju ISOFIX. U svim grupama. A pisu ti i cjene otprilike...Pa mozda nadjes nesto u Madjarskoj. KLIK
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 27.7.2010 22:19:54
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Evo ti ADAC test svih AS koje imaju ISOFIX. U svim grupama. A pisu ti i cjene otprilike...Pa mozda nadjes nesto u Madjarskoj. KLIK To si mi već pokazala.. i gledala sam. Ma... ja se pokidah, a mm kaže "Dobro, pa neemo to sad!", ma zabole me više... Hvala u svakom slučaju...
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 3.8.2010 12:03:29
|
|
|
|
LillyT
|
Mi danas idemo po novo sediste, OVO Cula sam da je stvarno odlicno, mada i dalje nemam pojma da li se montira u smeru kretanja ili suprotno. Mislim, ako ima to postolje, kako da stavimo suprotno Zna li neko nesto?
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 3.8.2010 12:57:42
|
|
|
|
Lilly*
|
Tashke, ili neka novosađanka, da li ste videle negde sedište za bebe koje se montira suprotno od kretanja automobila
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Koksaki virus hara vrtićima širom SrbijeAmerički koksaki virus, u narodu poznat i kao bolest prljavih ruku hara po vrtićima u Srbiji i regionu i beleži se mnogo...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?