Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 26.7.2010 13:20:30
|
|
|
|
choopa choops
|
Nema Neptune isofix. I da kasnije ostaje samo buster. A ne znam ni koja od 9-36kg ga ima? Nasa isto nema, ali stvarno cvrsto stoji kad je pritegnem.
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 26.7.2010 13:21:18
|
|
|
|
Anoniman
|
A ovo: KLIK 14157din
< Poruku je uredio Tashke -- 26.7.2010 13:22:58 >
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 26.7.2010 13:22:35
|
|
|
|
Nena81
|
nas romer nema al se stvarno lepo zategne pojasevima nema mrdanja ni mm ovo drugo sto smo kupili za jojo ima isofix
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 26.7.2010 13:23:08
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Tashke A na sajtu Pegperega ne vidim prave stolice... sve je za bebe. ja bi preskocila PP...Jesi li mozda gledala u Madjarskoj da nema nesto?
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 26.7.2010 13:23:27
|
|
|
|
Nena81
|
ja vise volim da sediste ima svoje pojaseve moji su jos mali
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 26.7.2010 13:26:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Što bi preskočila PP? Ja sam zaljubljena u njih... Da, i ja bih više volela da ima svoje pojaseve. Što se ISOFIX-a tiče, mene zabole, ali mm je skroz isključiv! Jel ISOFIX daje bezbednost ili komfor pri montiranju?
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 26.7.2010 13:30:52
|
|
|
|
Nena81
|
i jedno i drugo
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 26.7.2010 13:33:56
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Tashke Što bi preskočila PP? Ja sam zaljubljena u njih... Da, i ja bih više volela da ima svoje pojaseve. Što se ISOFIX-a tiče, mene zabole, ali mm je skroz isključiv! Jel ISOFIX daje bezbednost ili komfor pri montiranju? ja i imam PP 0+ i koristicu ga za bebu, ali ne bi kupovala posebno. Jednostavno zato sto nije bas dobar odnos cijena - kvalitet. Isofix ti je svakako najveca sigurnost, ali poenta da dosta sjedalica koje su dobro prosle na nekim testovima uopste nemaju isofix. Narocito ove od 9-36kg. Zato sam te i pitala koliko ima Luka, jer preko 15kg bi mogao u recimo Cybex X (ako ima gore) a ona ima Isofix. evo ti test za sve koje imaju isofix u raznim grupama, ali uzmi u obzir da pola tih AS kod nas nema. Test
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 26.7.2010 19:41:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Uf, čačkala sam još malo, i još malo šetala po gradu. Ovo sedište mi je , ali puno košta bre... Nautilus™ 3-in-1 Car Seat Naravno, nije isofix.
< Poruku je uredio Tashke -- 26.7.2010 19:43:09 >
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 26.7.2010 19:52:28
|
|
|
|
Anoniman
|
I evo ovakvo imaju u Turbolimaču za 6500din, nije ISOFIX (odlepiću od ISOFIX-a), ali ako ću kupovati bez isofix-a, onda mislim da realno nije mnogo gore od Chicca, ha? KLIK
< Poruku je uredio Tashke -- 26.7.2010 19:53:44 >
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 26.7.2010 21:36:44
|
|
|
|
Lu
|
Tasho Romer kid plus imaju mogućnost isofixa, mislim da su među rijetkim koji imaju isofix za ove velike sjedalice.
< Poruku je uredio Lu RR -- 26.7.2010 21:37:54 >
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 26.7.2010 21:43:08
|
|
|
|
Lu
|
Ja ću najvjerojatnije ovu sljedeću kupiti, ista je kao sadašnja samo normalno veća.(9-36)
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 26.7.2010 21:58:48
|
|
|
|
choopa choops
|
Tasho ova druga graco je od 15-36kg. Lu mislim da u Srbiji niko ne drzi Roemer..ja sam trazila prosle godine svugdje Evolvu i nisam mogla naci. Edit: A ta Roemer je super, ali je isto od 15-36kg. Mada on je nekako taman na granici...nit je veliki za ove u grupi II/III, a opet preveliki je za I (odnosno od 9-18kg). Ne znam nisam pametna.
< Poruku je uredio choopa choops -- 26.7.2010 22:02:10 >
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 26.7.2010 22:17:37
|
|
|
|
Lu
|
Ma Tasha ionako sve kupuje u Mađarskoj Zezam se, nisam znala da nema u Srbiji...
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 26.7.2010 22:21:59
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Ma Tasha ionako sve kupuje u Mađarskoj Zezam se, nisam znala da nema u Srbiji... Zato sam je i ja pitala par postova prije je li gledala gore ? Vjerujem da je izbor veci??? e sad jedino ako vise ne mozes da ides radi stomaka, ali ako mozes i ako je moguce vratiti PDv onda se isplati svakako Mozda su poceli opet da nabavljaju Roemerice, ali prosle godine nisu imali...cak ni generalni distributeri...ja zvala sve redom I na kraju odustala.
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 26.7.2010 22:28:21
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Tasho Romer kid plus imaju mogućnost isofixa, mislim da su među rijetkim koji imaju isofix za ove velike sjedalice. Joj, što mi je gadna. A kako se zove ovaj bevijev model? To je 15-36kg? IZVORNA PORUKA: choopa choops Mada on je nekako taman na granici...nit je veliki za ove u grupi II/III, a opet preveliki je za I (odnosno od 9-18kg). Ne znam nisam pametna. Ti to za Luku kažeš? Ma neću da mu kupujem manju stolicu! Taman posla sada da mu kupim onu od 9-18. Može ili 9-36 ili 15-36kg. Mrsko mi ljudi da se mlatim po Mađarskoj...
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 26.7.2010 22:30:48
|
|
|
|
Anoniman
|
A vidite ovo što je lepo: KLIK
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 26.7.2010 22:36:07
|
|
|
|
Lu
|
Ono moje je brevi touring sport (9-36) i to je to AMEN sa sjedalicama Lijepo je i ovo tvoje,ma nema tu više mudrolija sve smo doktorirale, sad izgleda biramo samo vizualno
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 26.7.2010 22:38:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Nije isofix?
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 26.7.2010 22:40:37
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Tashke Nije isofix? Moje Ne,kad sam dosad vezala pojaseve mogu i odsad, gdje da nađem ja isofix u Bosni za veliku AS ako u Srbiji nema (ja Srbiju smatram naprednijom državom ) a nisam ni tražila još...
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 26.7.2010 22:41:14
|
|
|
|
choopa choops
|
Tashke a onda ti preostaje da uzmes ili 9-36kg bez isofixa (jer nijedno ga nema, ustvari ima jedno, ali ne na nasem trzistu, a i nije bas sjajno ocjenjeno), a najpovoljniji ti je Chicco Neptune (mada ima i Nania, to je neka bzvz marka, ali je dobro prosla na testovima, najeftinija je, ali i ruzna ) ili 15-36kg sa isofixom, ali oni su skuplji od ovga sto ti trazis. Posalji nekoga u Madju, bre
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 26.7.2010 22:47:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Mislim da će mm popustiti za neptune. Eno sam choopa gore stavila inglesinino isofix 9-36.
< Poruku je uredio Tashke -- 26.7.2010 22:48:20 >
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 26.7.2010 23:00:13
|
|
|
|
choopa choops
|
To je novo, nisam gledala do sad Valjda je OK, mada vjerovatno i cijena malo skuplja??? Znas li koliko pjeva?
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 26.7.2010 23:01:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Kako sam našla na nekom saju, oko 16000din
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 26.7.2010 23:04:10
|
|
|
|
choopa choops
|
Pa to je onda Ok cijena. Ja sam mislila da je dosta vise s obzirom da su Inglesinine stvari skuplje od ostalih.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zašto deca ne treba da spavaju sa upaljeni...Spavanje u mraku olakšava prirodnu proizvodnju melatonina u telu, što pomaže vašem detetu da zaspi (i što je još važnije...
Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?