Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 28.6.2010 13:07:57
|
|
|
|
LillyT
|
A kada se skida onaj dodatak Lara je toliko sprcena u tome da mi je bas zao, isli smo na put od 2-3 sata, cutala jeste, ali to ne znaci da joj je udobno. Nasli smo neko bas dobro AS (i cena mu je dobra), mm zapeo da ga kupi, meni nesto mnogo 13000, ali kao moze do 19 kg? Ima neke silne polozaje, moram naci sliku pa da ga postavim. Da li je to ok cena ili sam ja stipsa? Ovo je za mene nauka
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 28.6.2010 13:28:28
|
|
|
|
Zoka81
|
Evo ja imam ovakav i ima taj dodatak isto Jako je dobar, mekan ma super sam zadovoljna i jako mi se svidja. Po testu sigurnosti je na prvom mestu.
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 28.6.2010 13:44:55
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: marija32 IZVORNA PORUKA: Lu RR IZVORNA PORUKA: marija32 Drage moje, ja imam Chicco 0-18 kg, ima dva polozaja, ali mi izgleda kao da ce beba u njemu da sedi? Ne znam da li da kupujem ono kao jaje sa ruckom ili sta da radim? Trebalo bi da ima 4 položaja (tako piše), tako da ju možeš postaviti u poluležeći položaj da izgleda kao jaje AS Pa taj za najmanje i jeste kao polulezeci, ali jel to sme tako zbog kukova polulezeci? Hvala Lu Naravno da smije Marija, nijedna AS nije potpuno ravna a namjenjene su bebama od rođenja. Kad bi mogla sliku da staviš
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 28.6.2010 14:45:41
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: LillyT A kada se skida onaj dodatak Lara je toliko sprcena u tome da mi je bas zao, isli smo na put od 2-3 sata, cutala jeste, ali to ne znaci da joj je udobno. Nasli smo neko bas dobro AS (i cena mu je dobra), mm zapeo da ga kupi, meni nesto mnogo 13000, ali kao moze do 19 kg? Ima neke silne polozaje, moram naci sliku pa da ga postavim. Da li je to ok cena ili sam ja stipsa? Ovo je za mene nauka Dodatak sam skinula odokativno, oko trećeg meseca? Ne sećam se. Čim je bio malo stabilniji. A ne znam o kakvom sedištu govoriš (to koje biste kupili). Moja preporuka je da koristite to sedište koje imate dok ne počne da sedi, a onda da kupite ono pravo sedište. Ne mora baš da se čeka 9 kila za to sedište iz prve grupe - rekla mi je pedijatar da može u to sedište čim počne da sedi kako treba (dakle, oko 6-7-og meseca). Naravno, povedeš bebu i probaš sedište. 13000 mi je mnogo za sedište iz nulte grupe, a za sedište iz prve grupe je cena i više nego OK (bar ja tako mislim). A to što je sprčena, to ti se samo čini. Čim se ona ne buni, sve to OK.
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 28.6.2010 15:24:31
|
|
|
|
LillyT
|
Tnx Alexx Evo nasla sam sliku, mislim da je to to
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 28.6.2010 15:56:46
|
|
|
|
*Alexx*
|
Sa jedne strane, kažu ovako: sedište koje ide u sve tri grupe ne odgovara ni jednoj kako treba. Sa druge strane, da mi je ova pamet, kupila bih to od 0 do 19 kg i ne bih razmišljala. Nije skupo, LillyT, bar ne po mojim standardima. Uzmi u obzir da će koristiti do treće godine - to je 130eura za tri godine. Pa koliko ćeš samo dati na igračke koje neće ni zarezivati za te tri godine?
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 28.6.2010 16:15:31
|
|
|
|
LillyT
|
Znaci ja sam stipsa Meni je dosta njih reklo da je to skupo, ali mi se stvarno cesto vozimo, skoro svaki dan, pa mi je bitno da bude dobro AS. Hvala Alexx
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 28.6.2010 16:22:37
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Meni je dosta njih reklo da je to skupo, ali mi se stvarno cesto vozimo, skoro svaki dan, pa mi je bitno da bude dobro AS. Hvala Alexx A ja sam sigurna da ti isti što t to govore bacaju novac na kojekakve gluposti a ovdje se ipak radi o sigurnosti djeteta. Malo off; i meni neki govore da kupujem preskupu obuću za dijete i da oni nikada ne bi dali 50 eura za cipelice a ja njima kažem vi dajete i mjesečno toliko za igračke ali mene to ne brine, pa ne treba ni vas moji troškovi da brinu
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 28.6.2010 16:26:35
|
|
|
|
LillyT
|
Lu, za sigurnost ne znam, ali je udobnost i prijatnost materijala fantasticna
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 28.6.2010 16:28:28
|
|
|
|
Nena81
|
AKSA u IMMO centru na NBG ima veliki izbor AS i svi prodavci su ajaako ljubazni, lepo pokazu objasne, ima i sediste iz kola pa na njemu pokazu kako se AS pravilno montira. Mi smo tamo kupili,bogami smo birali dobrih 2h, tako da HVALA im na strpljenju.
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 28.6.2010 16:30:45
|
|
|
|
LillyT
|
Tamo smo i videli, mm se odusevio, dosli da kupimo kolica, a on zapeo za sediste. Ici cemo da ga uzmemo ovih dana, on nasao neki dezen sa zivotinjama, odusevio se. sada gledam da su ta sedista nesto skuplja na netu nego u Aksi
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 28.6.2010 16:38:06
|
|
|
|
Nena81
|
Ovo tvoje AS sa slike mi s eovako na prvi pogled dopada jer gore u ramenom delu nije usko kao vecina nekako je prostrano,pa nece biti problema za kasnije. Il samo ja imam problema sa mojom "razbacanom decom" Jojo ima romerovo AS grupa do 18-19kg kako vec ide, al sad moramo da ga menjamo, jer vec gore u tom ramenom pojasu vidim da nije to to. a i malecka je stigla za vece AS pa ona prelazi u njegovo a njemu smo kupili vece ono sto se razmontira pa na kraju ostane samo buster. KLIK
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 28.6.2010 16:44:19
|
|
|
|
Mimče
|
zene ja za pocetak imam sintezis chiccov ovaj , ali bez fiksatora za auto, dobila od drugarice, nemam pojma do kad ce nam koristiti kazu da je za bebe od 0-13kg pa zavisi koliko bebac brzo raste, bice nas dok ga ne prerastemo ako oni ne dobiju bebce u medjuvremenu pa im ga vratimo sad treba da skontamo samo kako se montira to je mm zadatak , ima bar mesec dana dok se ne porodim, valjda mu je to dovoljno
< Poruku je uredio Mimče -- 28.6.2010 16:50:29 >
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 28.6.2010 16:45:27
|
|
|
|
Mimče
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 AKSA u IMMO centru na NBG ima veliki izbor AS i svi prodavci su ajaako ljubazni Neno draga gde je tacno ta AKSA ja znam za onu na Medaku
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 28.6.2010 16:47:20
|
|
|
|
Nena81
|
Ja sma kupila sintezis zajedno sa kolicima moj sin, a ni malecka, nije mogao u njega da udje vec oko 4mes, bilo mu usko u ramenom delu, ali smo sad pozajmili od prijatelja isto taj chicov za malecku mada i moj jojo upada glat. Nekako choco pravi dobro te stvari, evo i Lilikino AS izgleda mi bas prostrano gore. Ja sam moje cim su poceli da sede prebacivala u ono pravo AS
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 28.6.2010 16:48:37
|
|
|
|
Anoniman
|
mi imamo ovo.. nije sasvim kao na slici ali to je to marka je bebe confort ok je dobili smo ga na poklon, nije jeftino uopste
< Poruku je uredio OTI -- 28.6.2010 16:49:11 >
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 28.6.2010 16:49:12
|
|
|
|
Nena81
|
Onaj prvi IMMo centar, ja neznam koja je tacno ulica mislim da buhla zna, oko piramide tamo negde. Ja znam da odem al neznam kako se zove ulica valjda gandijeva POMOC devojke
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 28.6.2010 16:50:19
|
|
|
|
Nena81
|
OTI i tvoje mi se svidja na prvi pogled, izgleda mi otvoreno gore Nadam se da ce biti super za kasnije.
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 28.6.2010 16:51:37
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Evo link za AKSA BABY PLANETA Inace na NB Aksa se nalazi u Gandijevoj ulici br. 21 I ja sam prezadovoljna.
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 28.6.2010 16:51:48
|
|
|
|
Lu
|
Moj Ro je još u ovome sjedištu iako ima 18 kg i 3,5 god, jednostavno mu paše i ima dovoljno prostora... Samo smo naravno povadili ove pomoćne jastučiće
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 28.6.2010 16:52:17
|
|
|
|
Mimče
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 Onaj prvi IMMo centar, ja neznam koja je tacno ulica mislim da buhla zna, oko piramide tamo negde. Ja znam da odem al neznam kako se zove ulica valjda gandijeva POMOC devojke ok Neni znam gde je , oticicemo da bacimo pogled, to je sad Immo outlet ali nisam znala da tamo ima Aksa...Thanks, ljub puta tri
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 28.6.2010 16:52:38
|
|
|
|
Nena81
|
HVALA SM ja vas napustam odosmo napolje
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 28.6.2010 16:53:37
|
|
|
|
Nena81
|
MIMCE gore na spratu pau cosku ogromna radnja, mozes i mnogo stvari za bebu da nadjes na snizenju.
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 28.6.2010 16:53:47
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 Onaj prvi IMMo centar, ja neznam koja je tacno ulica mislim da buhla zna, oko piramide tamo negde. Ja znam da odem al neznam kako se zove ulica valjda gandijeva POMOC devojke To je GANDIJEVA ulica, 64.blok ovo nase AS se podesava po sirini i po polozaju..moze do 15kg koliko se secam...
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 28.6.2010 17:00:45
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 a njemu smo kupili vece ono sto se razmontira pa na kraju ostane samo buster. KLIK E nama je ovo sljedeće
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
na prvom mestu je?pisuljicaAdrijana (
18%)
Maša (
19%)
Sofija (
32%)
Tara (
31%)
Ukupan broj glasova: 130Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!