Moiraina -> RE: Voda (7.5.2013 23:57:23)
|
Sanja, ja sam mislila da si ti savetnica za dojenje... Mislim, to si negde i napisala, ali ok... Eto, i ja sam u toj FB grupi [sm=smiley1.gif] i svašta nešto korisno sam naučila vezano za dojenje i tako... Nego, ja nemam pojma kako da ovog mog bebca nateram da pije vodu. Kad su bile one vrućine, noćna pelena mu je bila skoro prazna, što se nikada ranije nije dešavalo. Štaviše, ranije je bila pre-pre-prepuna, a tih dana prilično suva [sm=zmeden.gif]. Brine me što je pre toga bio bolestan (ništa strašno, ali ipak...), slabije je sisao, kašice isto slabo jeo, i opet nije hteo vodu. I od tog slabijeg sisanja meni se dosta smanjilo mleko, sada se tek polako vraćamo u normalu. Slabije je piškio i preko dana, baš me bio strah da ne dehidrira. Jutros je pelena bila manje-više ok... Uglavnom, dajem mu iz čaše sa piskom (probala flašicu - neće), popije tek ponekad par gutljaja (danas npr. nije hteo uopšte). Probala običnu vodu (Rosu) i razblažen sok, neće. Probala kašičicom - pljuje. Čak sam razmišljala da probam na špric, ali kontam, da je žedan - valjda bi pio [sm=zmeden.gif]. Strah me da mu se ne vrati urinarna infekcija, znam da bi i zbog toga trebalo da uzima više tečnosti, ali eto, redovno mu nudim, pa valjda počne da je pije...
|
|
|
|