vesic
|
Draga MaryJane moja beba puni 25.1. 7 meseci,tacno mesec dana je starija od tvoje.i nju muce zubici i dugo joj see bele donje jedinice ali nikako da izbiju.inace starijoj devojcici je prvi zubic izbio sa 9 mes,i meni su kasno izbili (tako kaze moja mama),ima tu i genetike,a dok njoj izbiju meni ce rogovi da niknu...znam da jabuka razredjuje stolicu ,njoj je od vodice u kojoj se kuvala jabuka bila tecna stolica,ali jedna.a kada je probala jabuku imala je redju i mirisalo je na jabuku...e sada mojoj bebi se sa dva ipo meseca javila tackice krvi,a tada su joj kake bile normalne,samo je dojila..iposle toga su krenule sluzave,retke stolice..dr kod nas su mi rekli da izbacim mleko i mlecne proizvode,a stanje se nije popravljalo pa smo na svoju ruku otisli u Bg kod Perisica i on mi je izbacio jos neke namirnice iz ishrane(crveno voce i povrce,med,soju,jaja,orasaste plodove,bananu,citrusno voce i naravno mleko i mlecne proizvode)....od 29.11 sam na rigoroznoj dijeti...sve sama spremam,nekad i hleb umesim ili napravim pitu od testa...njoj se izgubila krv i sluz,kiselkast miris se nekad oseti,ali kazu da to moze i od zuba,bala,moj gastro kaze da je normalno da kaka dojenih beba mirise kiselkasto......ja sam njoj dala zelenu jabuku koju sam naravno oljustila i skuvala posto ja ne jedem crveno ne verujem da bi ona smela...kroz neku nedelju dacu zutu...stolice ima nekad 1,2 nekad prodje dan da ne kaki...voli da rucka,i sve bi ona da jede otvara ustasca kada neko jede...mi smo cak i vakcine odlozili (jer sam ja vise bila isprepadana i nisam htela da dajem dok se stanje malo ne sredi)primicee ih Boze moj,treba da primi drugu dozu pentaxima...reci mi kako znas da tvojoj bebi ne smeta psenica ja 3 dana nisam jela hleb ali kaka je bila ista,i meni padalo stalno na pamet da nije gluten problem,ali Perisic rece da je to 7(zadnji alergen)kako on to kaze englezi zovu BIG SEVEN..Jeste li vi primili vakcine?sto se namirnica tice uvodim ih polako,sada prAvim pauzu od nedelju dana ,ima sta da jede,pa posle cu da vidim.gastro rece gluten da uvedem ali videcu.alernovu mozes da joj daas,ne verujem da moze da joj smeta posto je namenjena alergicnoj deci...moja je jedno vreme pila u pocetku je bio problem,a posle super prihvatila,pa sam je posle vratila na moje mleko i sada doji.da mi smo radili test preko krvi za mleko i nije alergicna.a pre nedelju dana kada je bila prehladjena smo radili kks i eozonofili su 0,03 a ref .vred.0,0-0,05.tako da nisu poviseni nema alergije.veliki pozdrav i nadam se da cemo da razmenjujemo iskustva pa da i ti i ja izrastemo sa nasim bebicama iz alergije...
|