Anoniman -> RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama - II deo (11.10.2012 9:00:12)
|
Da, primio je. Iskreno, ja ne verujem u priču o autizmu. Stava sam da dete koje na vakcinu reaguje autizmom, da je to dete već imalo neki "zez" u organizmu, i smatram da bi se autizam u nekom svom obliku, u jednom momentu svakako aktivirao, nevezano za vakcinu. Znam, ni takvo razmišljanje ne teši, jer kako mi da znamo da nije baš naše dete to koje će imati okidač? Ipak, ja sam oboje vakcinisala. Dal mi je stajala knedla u grlu? Jeste. Ipak, ja verujem u medicinu i vakcine. Nisam juče dala sirće. Pojavio se ekcemčić i kod drugog uha, i po bradi. Mada, i meni je podivljao ekcem na prstu, možda je samo promena vremena. Ili od ovog slinavljenja... [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Elem, odložila sam sirće, probaćemo opet kada ozdravi. Izgleda da postoji mogućnost da Marka ubacim ranije u vrtić sa Lukom, trenutno se niko ne javlja zvaću posle. Da ide na dva sata dnevno. Posle doručka, i da ostane na voćnoj užini. Odoh sada da pišem u Grafomotoriku, bio je roditeljski juče.
|
|
|
|