Yula -> RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama - II deo (11.10.2012 23:27:41)
|
Ja Laletu dajem sok od pomorandze. [sm=smiley1.gif] Pre neki dan mu davala razblazen sa vodom, proslo neslavno, nije mu se dopalo, danas mu dala procedjen cist i super je popio. Planiram sokic od pomorandze redovno da mu dajem da pije, mislim da ce to biti najverovatnije neko vreme posle rucka, zbog bolje absorbcije gvozdja iz mesa. U subotu cu mu dati spagete bolonjeze, ali ce biti sa obicnom testeninom, necu mu davati onu bez jaja, vec ove sto i mi jedemo. Kada mi dodje sveki, a to ce biti kroz mesec dana, planiram da mu kupujem onaj integralni hleb sa semenkama suncokreta, susama i ostalim semenkicama. Htela sam danas da mu kupim, ali mm ne voli taj hleb, a ja hleb maltene uopste ne jedem, pa ce dzabe da se susi, a sveki uvek kupi po dve vrste hleba, pa ce taman tada imati ko da ga jede a da L. uvek na meniju ima svez hleb. Nista to necu postepeno uvoditi, vec cu samo dati da jede koliko zeli. Sveze maline jos uvek nisam dala, ne osecam potrebu za tim, jede ih u jutarnjim cerealijama suve. Jos samo piletinu i curetinu treba da krenem, ali i to cu tamo negde sredinom novembra kada dodje sveki.
|
|
|
|