Anoniman -> RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama - II deo (30.9.2012 14:29:56)
|
ishler [sm=smiley31.gif] bice to sve dobro.. nego, otkrij mi tajno kako tvoja lepom rucka, ova moja ponovo nece ni da zine. zivela bi na pahuljicama, keksu i mleku. ni voce, ni povrce ni meso ne okusa danima. mada joj je nos i dalje zapusen, jedva dise, imala je jutros 37.2. zibi i dalje muce, izasla joj je jos jedna cetvorka, jos jedna treba i to je valjda to. mi samo malo pauzirali sa jajetom, bas mi je zao, a i ne znam da li to tako pravilno ali sta da radim, nisam mogla da joj bolesnoj dajem jaje, pa da razmisljam. u medjuvremenu smo uveli pasulj i alevu papriku. vec par puta je jela u nasim jelima i ja bih rekla da je to to, necu tri dana uvoditi. ne znam da li da cekam da sasvim ozdravi ili da ipak sutra, prekosutra dam jaje? [sm=zmeden.gif] 15-og idemo kod alergologa na kontrolu, do tada moram znati sta i kako, da znam sta da kazem. trebalo je u petak da idemo u savetovaliste na merenje, ali smo odlozili zbog bolesti.. nasa dr insistira da K primi mmr, alergolog nije za to.. pojma nemam sta cu. [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|