Yula -> RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama - II deo (7.8.2012 22:11:20)
|
Jao Zile, bas mi je zao sto vas vozaju, ali ne sumnjam da ces ti to isterati na cistac. Mislim da ne treba da se brines sto ima vise kaka dnevno jer sada jede vise namirnica i njegov organizam treba da se navikne na njih, da ih duze vari, plus, verovatno voce koje jede je sveze? Ako je tako, onda mislim da je i normalnije da ima vise kaka dnevno. Lazar kaki 1-3x. Mene malo brine to sto su mi njegove kake poslednjih dana malo vise zelene, to je ona tamno zelena boja. Miris je uobicajen. Mada, zaista je poslednjih dana stalno jeo nesto zeleno, ali dobro, pre neko vece je jeo kasicu od bundeve koja je narandzasta, ali nisam primetila da je ista izaslo narandzasto. Juce nije kakio ceo dan, samo vrlo malo kaknuo sinoc i znala sam da ce jutros cim ustane da se isprazni, zato sam ga odmah stavila na nosu i fino ju je napunio. Kaka je bila tamno zelena, kao da je jeo spanac, mada ga i jeste jeo preksinoc i taman je to i iskakio. Taj dan je jeo i boraniju, a sutradan prokelj. Valjda je to to, nemam pojma. Takodoje me brine to sto sam mu na samom korenu pise sa jedne strane primetila opet jedan mali plikcic, bez crvenila okolo kao sto bese slucaj onomad na ledjima, ali mi je to bas cudno. E, sad, da li je zakacio nokticem pa se ogrebao jer se cim mu skinem pelenu dograbi rese, ili je nesto alergijski nemam pojma. Plikcic je bio duguljast a ne okruglast kao obicno, pa zato sumnjam da je mozda i ogrebotina. Poslednjih dana je cesto jeo pirinac kroz kasice a eto, kupila sam mu i te Hippove pahuljice sa pirincem. Spominjala sma vam ranije da je on na pirinac najvise reagovao bas kada sam mu davala bio integralni, a na obican ne ( bar ja nisam primecivala reakciju ) pa me malo brine da nisam pogresila sto sam ih uzela... Vece pre nego sto ce mu izaci onoj famozni plikcic na ledjima je jeo Hippovu Bio kasicu u kojoj verovatno isto ima malo pirinca... Nosim se mislju da od pedijatrice na sledecem pregledu trazim uput za vadjenje krvi da bih proverila EOS. One pojedinacne analize necu da trazim jer je jos prosli put pokazalo kako al. na pirinac nema. Izvinjavam se sto davim i malo preslisavam samu sebe, ali radje volim da ovde ostavim svoje misli i sumnje u vezi alergija jer kasnije kada pokusam da se setim kada je sta bilo imam potpuno konfuzna secanja.
|
|
|
|