Anoniman -> RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama - II deo (23.6.2012 0:44:49)
|
yula, ja bih isto uradila kao ti. sacekala bih razgovor sa pedijatrom, pa bih cula njeno misljenje i onda odlucila. a zasto ti se ne ide u tu bolnicu na testiranje? to vam moze samo koristiti, saznaces valjda vise na taj nacin. ako ti vec predlazu prihvati. [sm=smiley2.gif] ja mislim da kod vas stvari super napreduju [sm=bravo.gif] i da lakiju cak i ta alergija na jaja prolazi. tako objasnjavam sebi to sto na bareno nije reagovao, mozda gresim. nego, sto ne ukrade od nje te iglice za bockanje, pa da nam posaljes? ja bih svoje dete bockala svako malo [sm=smiley36.gif] da vidim kako napredujemo. zille, bravo za pekija! [sm=bravo.gif] koja planina je u pitanju? mi obozavamo planine, uvek idemo pre, nego na more. inace, i ja bih rado na selo! dosta mi je ovog smrdljivog grada. osecam se kao zatvorenih u stanu na cetvrtom spratu. jadno moje dete, nema cak ni dvoriste. [sm=smiley13.gif] cestitamo rodjendancic milanu! [sm=rozica.gif][sm=darilo.gif] ishler, kada je tvoja beka reagovala na penicilin i kako? mi smo sad nedavno prvi put bili antibiotik i bas sam se odsekla ziva da joj nesto ne bude. drzala sam sveki citav dan kod nas, nisam joj dala d aide kuci, sve plaseci se da beka nekako grozno ne odreaguje. posle nam je nas alergolog rekao da joj se od njega pogorsalo stanje sa alergijom. kaze uvek ce se pogorsati kada budemo pili an. pa da ga izbegavamo kad god mozemo. sta nam je sa christabel? tash, uzivaj !!! [sm=smiley1.gif] navijamo za lubenicu! imamo je i mi sutra, ali samo za nas. posto smo krenuli sa piletinom, ne bih se usudila da dajem jos nesto novo pored toga. nama je danas prvi dan piletine. sutra nastavljamo.. inace, krastavac sam joj nekoliko puta davala da glodje i nista se ne desava. tj. uvek kada ga mi jedemo u salati ja dam i njoj po malo. nisam ga posebno uvodila, ali dacu ga tako joj par puta i onda cu ga smatrati uvedenim. moje dete danas nije imalo ni jedan obrok [sm=smiley13.gif] - ni dorucak, ni rucak, ni uzinu, ni veceru! znaci ako je pocela 3 kasicice hrane za ceo dan.. ja ne znam sta cu vise sa njom. [sm=smiley13.gif] i to sto je pojela je bilo na silu, da se ona pitala ni jednom ne bi zinula. moracu da promenim tehniku, samo ne znam sta da radim. POMOZITE! [sm=smiley19.gif] cim vidi kasiku, ona odmah okrene glavu, ako pokusam da je prinesem pocne da se brani rukama, da se baca, onda me udari po kasicici i sve prospemo. bude umazana kao prase kada jede, a u ustima ni dva zalogaja. nekada pomogne da joj namazem oko usta kasicu (na silu), ona lizne i ako joj se dopadne na sledecu kasicicu zine. ako joj se ne dopadne, bacim sve sto sam skuvala. [sm=smiley13.gif] bas se uvece iscimam oko spremanja njenih obroka i uglavnom sve bacim. inace, ja sam pocela odavno da joj stavljam ulje dok kuvam kacicu, da bude kao da je dinstano, sve ne bi li ukus bio bolji.. a pocela sam i da joj solim. pre sam stavljala kalijumovu so, a sad stavljam obicnu, jodiranu. mislim da je potrebno soliti po ovim vrucinama jer se jako brzo gube elektroliti. bar se moja beka uzasno puno znoji.
|
|
|
|