Anoniman
|
tash, deca su infektivna 3 nedelje pre nego sto boginje izbiju. mi smo veceras bili na testiranju i ske*ala sam se zestoko!!!! od antibiotika koje je pila zadnjih 10 dana (verovatno nepotrebno, jer je problem sa uvom, ako se uopste moze nazvati problem, bio alergijske prirode), stanje sa alergijom se pogorsalo. zato je veceras nalaz bio katastrofalan. dobili smo savet da izbegavamo antibiotike, sem kada bas mora.. znaci, mleko tri plusa! pitala sam koje drugo mleko, ako je ne dojim vide, kaze alernova. jaja su u prolazenju, ali je on ipak stavio plus, sa napomenom da ih ne uvodimo jer to sad nikako ne bi valjalo, pogorsalo bi alergiju generalno. pre nego sto bude trebalo da primi mmr moracemo ponovo na testiranje da vidimo sta je sa jajima. soja prosla, breskva i kajsija prosle, paradajz prosao.. sto se tice psenicnog brasna, kaze da krece.. pa da ga ne jedem nija ni ona. pitala sam za ostala brasna, razano isl kaze ne. jos je novo da je reagovala na citruse i na orah.. mom muzu je pao mrak na oci i on kaze da je vise ne bi ni vodio na testiranje. kaze pa mi da je ovako vodimo 3,4 godine svaka 2 meseca, on ce joj uvek naci nesto! moram da se slozim da je u pravu. zato sam resila da njoj ne dajem ovo sto je rekao, ali da sebi ne uskratim potpuno. ono sto sme jescu u vecoj kolicini, a ono sto ne sme u minimalnoj, ali cu jesti. nekako sam se jako rastuzila jer mi se sve cini da smo od zdravog deteta napravili bolesno. dosta mi je vise alergologa, hematologa, neurologa, fizijatra, orl.. a ona je super stvarno! vesela je, samo cici i vristi po ceo dan. jako je pametna, kapira sve, mnogo je dobra i umiljata. tako je je nesto zao bilo posle toga, jos je tamo toliko plakala, nikada nije bila takva. ja sam resila da joj uvodim sve sto nije rekao da ne smemo! znaci: pilatinu, curetinu, dzigericu, tresnje, visnje, kajsiju, breskvu, paradajz, krastavac (jela ga je pre neki dan), sargarepu, persun, celer, paskanat.. pa ce onda da fino jede domacu pilecu ili junecu supu sa sve rezancima.
< Poruku je uredio Macaki -- 14.6.2012 23:52:48 >
|