Anoniman -> RE: Razvod braka (6.11.2017 0:59:57)
|
Pa posto sam znala kakvi su mislila sam da sam preduzela sve radnje da ne dodje do toga da se ona u to umesa.Ali izgleda da joj je bilo veoma bitno i ta jedna sitnica koja je ostala i koju moze da uzme u svoje ruke da sebi ili nekome nesto dokaze,da odradi.Po meni je to cisto dokazivanje i teranje nekog inata zar vama nije? Ja da sam htela mogla sam bez problema i da im odem i kazem"dobar dan,eto znate mi se razvodimo." Ali nisam htela,mislila sam da je to nasa stvar. Kada sam htela mojima da kazem da dodu po mene on je bio u fazonu"ajd ne kontam cemu sad ta predstava da tvoji dolaze,zar nisi rekla da ovo bez scena resimo", i sta on na kraju uradi,pravi predstavu tako sto mamu mesa da dovrsi to sa placanjem. To kako si napisala da je iz njene perspektive jeste sigurno tako.I mene bi moji roditelji zastitili,ali ne sigurno tako sto bi kao padobranci upali advokatu kojeg je zet angazovao,rastao se sa mnom,platio coveka i otisao.I sad oni nesto dovrsavaju umesto mene a ja rekla coveku vidimo se,sitnicu jednu.Jel to normalno ili je cista predstava? A ja nisam ni s kim vodila nikakav fiktivni rat.Izgleda da ona jeste sto dokazuje i taj zadnji cin.Stavise ja sam tu bila kao neko kucence koje samo cuti,dok ona pred svima se buba u prsa i njemu naredjuje "ajde ovo ajde ono,ja sam ti majka". I da ne ispadne pogresno,ja niti sam se sa njom svadjala niti sam njemu sta protiv njih pricala,daleko bilo. Opisujem celu situaciju cisto da se razume pozadina price,da ne bude bezveze da lupam. Ja nisam neko ko bas gleda sta ce narod reci ili da nekom podnosim izvestaje ili da se bavim tracarenjem ali eto nismo svi takvi,kod njih to sve malo drugacije funkcionise.
|
|
|
|