Anoniman -> RE: Razvod braka (5.11.2017 19:33:55)
|
Pozdrav drage zene! Molim vas za misljenje. Ne zelim nikakve reci utehe vec da iz svog ugla analizirate situaciju i kako vama to izgleda i kako bi se osecale. Moj tadasnji momak je nakon zavrsenog faxa dobio posao u varosici iz koje je,tako da se vratio kod roditelja.Ja sam otisla kod njega da zivim,vencali smo se i imali svoj sprat u njegovoj kuci. U braku se on ubrzo promenio prema meni i na recima i na delima. Postao je veoma uvredljiv i agresivan, psihicki me maltretirao na sve moguce nacine. Ja sam ga trpela godinama, vise puta sam odlazila u moj grad i htela da se razvedem ali bi me on uvek svojim manipulacijama namamio nazad. Nije me postovao ne samo u cetiri zida vec ni javno. Kada je nervozan i ljut ne preza ni pred da pokaze kako nije dobar sa mnom. A sto se njegovih tice mogli su da vide neke stvari. Uostalom ne moze galama da se sakrije u istoj kuci. Pri tome to nisu bile svadje vec njegovo izderavanje na mene gde ja samo kao mis sedim u cosku i cutim. Ja se ziva ne cujem a oni znam da smatraju mene krivcem. Jer na njegovu galamu ja cujem kako majka njega zove na telefon i govori mu daj reci vise toj zeni neka prestane. Sa mnom nikakvog strpljenja imao nije. Dovoljno da ga krivo pogledam i da tortura krene. Izivljavao se na meni koja sam ko cvecka tu bila. Sa njegovima sam uvek bila na kulturnoj distanci a on veoma prisan. Znam da im se a narocito majci mu nisam svidjala. Licno mi je nakon 6 meseci braka rekla,nakon njegove galame, sta hoces vise imala si dovoljno vremena da se pokazes. A on isto nije krio svoje nezadovoljstvo sa mnom pa pred njom govorio da ce da me otera. Ja nisam bila dobra domacica,samim tim ni zena. Veoma sam dugo se raspitivala za razvod sta,kako. Papire sam nabavila i nosila ih u torbi ne mesecima,vec godinama za svaki slucaj. I onda na kraju dosao je i taj dan.Nisam vise mogla da cekam ni dana. Zelela sam iz koze da iskocim nakon svega sto se izdesavalo,nisam vise mogla da budem tu. I nadem coveka advokata u tom mestu da to zavrsi umesto nas. Otisla sam sa njim da damo coveku punomoc. Platila sam i zavrsila to tu jer sam mislila tako je najbrze necu vise da cekam. Trebalo je samo jos sudsku taksu uplatiti i on je rekao i pred covekom da ce on to zavrsiti. Ja sam otisla kuci,on me odvezao na bus. I onda kada sam zvala advokata covek mi kaze on je poslao majku da to zavrsi, odnosno ona je advokatu dostavila uplatnicu,predpostavljam da je i uplatila i zvala coveka tj preuzela u svoje ruke. Ja sam u soku. Nisam mogla da verujem. Naravno s njim se vise cula nisam. Molim vas recite mi svoje misljenje. Cemu ovo,zasto nije zavrsio to on. Ja sam mogla x puta otici i ostaviti mu potpisane papire na stolu ali nisam htela jer sam znala da on to nece zavrsiti vec da ce ona uzeti u svoje ruke. Pri tome znam da nije bio sprecen,veoma je uverljivo govorio da ce to zavrsit pa i pred covekom. Imao je svo vreme sveta da to zavrsi cak do okoncanja postupka.A ona je dominantna i sef u kuci,on je slusa. Mogao je to bez problema zavrsiti tu je sve na domak ruke. Ceo zivot se odvija na 500 kvadr.metara bukvalno. Svako svakog zna. A ona ima potrebu da svaki dan zove redom sve svoje koje ima strine,tetke,roditelje i sve prica sta se desava u bobu,i tako svaki dan. Ja znam da ce i ovo ispricati da u najsitniji detalj i praviti se vazna kako je to ona otisla zavrsit. Recite mi sta mislite? Ovo je ukratko. Mozda mi je nesto i promaklo ali ovo je sustina. Dugo sam planirala kako da sve izvedem,za sve sam se sama raspitala i inicirala,ovako ce jos na kraju ispast kako su oni mene oterali. Sta mozete zakljuciti iz takvog postupka. Ja mogu samo da zakljucim kako ona hoce da pokaze kako stoji iza njega tj podrzava to. Stvarno mi nije jasno.Da sam znala da ce on to tako uradit ne bih otisla vec bih ostala i i to zavrsila.
|
|
|
|