dunja RR -> RE: Razvod braka (17.12.2016 22:32:56)
|
IZVORNA PORUKA: Veselimaslacak Hvala vam svima! Divne ste. A i sve ste u pravu. Nije dosao da vidi dete vec 3 nedelje. Dete puni prekosutra 5 meseci a ja mogu na prste izbrojati koliko ga je on nosio u rukama. Tuga, jada, cemer. Slabije i pita kako je dete niti ga to zanima Visi na drustvenim mrezama, i gaji dve tarantule! Drage moje evo ja ne znam, kao da sam sisala vesla a uopste nisam glupa. Samo me taj covek jednostavno "namamio" na sve, pricao da me voli i sve... a sad kad su dosle obaveze, odricanja i odgovornosti zbog bebe nestao je. Katastrofa. Uzivam sa svojom bebom. Imam teskih dana moram priznati i skoro svako vece placem. Ali procice i taj period i bicu samo jaca i jedna sposobna i zadovoljna zena i majka. I ponosna na svoje dete i sebe. Maslačak, tvoja priča mi je gotovo identična priči moje dobre drugarice iz detinjstva, sa kojom sam se baš danas videla. Često to pomislim kada čitam tvoje postove. A ni ona nje nimalo glupa. I to nema veze sa pameću, znaš već. Njen dečak sada ima 4,5 godine, lep i jako pametan jedan dečkonja, dosta svoj i samostalan, pomalo tvrdoglav, ali ipak maza, iako on to ne bi priznao ni na mukama [sm=smiley36.gif]. A moja drugarica je lafica, gura ona i za sebe i za tog tatu koji se pojavi 2 put godišnje, kada njemu odgovara. Trebaće ti snage, ali može se. Meni je njen sin jedan od najvaspitanijih mališana koje znam.
|
|
|
|