choopa choops -> RE: Razvod braka (31.10.2016 22:50:50)
|
IZVORNA PORUKA: Buba Mira Krenula sam da napišem "molim te, nemoj to da radiš", ali ajde da se pravimo da to nisam ni napisala, jer, eto, nemam prava da se mešam u tvoj život... ali. Po meni, najveća greška je pokazati lošem čoveku da si spreman da mu pređeš preko svega. Jednom kad pogaziš svoje dostojanstvo i poližeš sve što je on khm, khm, posle ti je džaba da glumiš "nikad više". Niko ti više neće verovati. Veruj mi. Kad se jednom vratiš, biće "ma nije joj toliko loše s njim, čim se vratila". I sledeći put, kad bude još gori, više neće nikome biti ni bitno, više te niko neće shvatati ozbiljno, niko ti neće ni verovati, jer si ZNALA KAKAV JE a ipak si prešla preko svega. To ti je ko u onoj bajci kad dečak iz zezanja viče "vuk, vuk", i posle kad stvarno dođe vuk - više niko ne veruje. Ja sam odlazila dva puta i dva puta se vraćala. Svaki put je bilo divno mesec dva. A onda tri puta gore. Naravno, možda tvoj primer obori moju teoriju da vuk dlaku menja ali ćud nikada, mada sumnjam. Do sada nikada nisam pročitala da je ovca koja se vratila vuku ostala nepojedena. Srećno... Ovo je živa istina, prošla sam to sa jednom bliskom osobom, u pocetku mi je bilo zao, a poslije nisam imala ni snage ni volje da se trudim oko njenih "malo hoću, malo neću" da budem s njim,a ni da slušam priče o tome. Moraš to da raspraviš u svojoj glavi...Nadam se da ćeš donijeti ispravnu odluku [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|