Trcosava -> RE: Razvod braka (24.3.2016 8:01:37)
|
Slažem se i sa Ivanom i sa Wiki. Ne znam da li znaš, ali ja sam razvedena već bila. Nit je bilo dece, niti fizičkog nasilja. Otišla sam jer je gospodinu smetalo što ja ne kuvam (radila od 8 do 4-5) dođem kući oko pola 6 i on očekuje da svaki dan kuvam. Njegova mama radi do 1 i dok mi dođemo ona je spremila već 2 ručka. Nekih 2-3 godine smo živeli svi u jednom stanu (njegovi roditelji, sestra i mi), kasnije smo adaptirali donji deo kuće i prešli. Jednom smo se posvađali i otišla sam kod mojih, on zajedno samnom znajući da će moji stati na njegovu stranu. Tako je i bilo - pljunuli su mi u lice. Pokojni otac prvi. Sledeći put je bilo opet slično, opet su moji zakukali, ovaj put na maminu bolest. Sa strane gledajući, svi su mislili da smo idealan par, da se volimo do neba. Kad sam tati rekla šta je razlog, ućutao je. Pitao me što mu nisam nešto rekla, da pomogne. Još mi scena u glavi ''Šta si očekivao da ti kažem? Tata dođi da mu držiš qra* dok me on je*e?'' Ućutao je i sagnuo glavu. Eto, ja sam otišla konačno posle 2 odlaska, ne zbog udarca, ne zbog psihičkog maltretiranja, zbog SEXA!!!!!! Da me je udario, mislim da bi mu moj otac kosti izlomio. No, on nije takav tip bio. Nikad me ne bi udario. Niko te ovde ne osuđuje, niti te vređa. Rekla sam da se nadam da ste vi slučaj kao moja najbolja drugarica. Iskreno se nadam.
|
|
|
|