aleksandrici -> RE: Razvod braka (15.3.2016 12:39:51)
|
Da,lao je reći "razvedi ".Kažem to iz iskustva.Ja sam razvedena i trebalo mi je 5 godina da odlučim da odem od njega.Ali znam samo jedno,kad sam jednom donela tu odluku onda je ona konačna.Nemojte pitati kako mi je bilo.I onih 5 godina dok sam bila u kući kod njega a i posle kad sam otišla.Deca mala,brige,suze,neprospavane noći.Onaj ko nije prosao kroz ovaj pakao i ne može znati.Kad bih morala ponovo da prođem kroz sve to,verujte ne bih izdržala.Istraumirana deca,ja u depresiji,plata mala,kriza,ja ne znam da li mi nešto išlo na ruku.Uz sve to razboli se sin,pukne mu slepo crevo,od brige,nervoze,moralo negde da izađe.Nikome ne bih preporučila da prođe kroz taj pakao.Međutim ja sad živim u svom stanu,doduše na kredit,ali svi imamo kredite...Sad živim kao kraljica i ne bih moj život menjala i moju slobodu nizašta na svetu.Radim puno,i privatno i državno,pišem forume,imam svoj blog,angažobana sam na sve strane ali znate i same da je zarada minimalna.Ali borim se,pozivnost i lepe misli donose sreću.Na kraju dobije svako ono što zasluži.Samo morate biti strpljive i borbene.Hrabrima i sreća pomaže.
|
|
|
|