RE: Razvod braka (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

Rivana -> RE: Razvod braka (18.8.2015 22:51:32)

IZVORNA PORUKA: Buba Mira

O ženama ne smem, tek tu sam u neverici za razne stvari. Ali majku mu, nije mi jasan taj kosmos, kako uvek spoji gada i dobricu, nikad skota i skota pa da udari junak na junaka dok se ne satru medjusobno?

E i ja bih to volela videti.

Rivana -> RE: Razvod braka (18.8.2015 22:53:51)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Bubo - svaki, ali svaki je u jednom trenutku [sm=zz_poop.gif]

Rivana, rezmišljam se da li da pišem ili ne. Hvala Bogu da je otišao i sad ćeš imati mir, kao i tvoje dete. Glavu gore

Da to si u pravu bar cemo imati mir. On i onako nije bio zainteresovan za porodicu.

moja ciklama -> RE: Razvod braka (18.8.2015 23:22:04)

IZVORNA PORUKA: wivern

Iz onoga što si napisala sam shvatila da to baš nije bilo odjednom, da se menjao neko vreme, počeo i dee da tuče..
Najbolje u svemu je što je izabrao da ode i da te ostavi da živiš svoj život. Ne treba ti neko ko te ne voli koliko god ti njega volela. Život je samo jedan i uživaj u njemu, ne traći ga na pogrešne ljude.

[sm=bravo.gif]

Rivana -> RE: Razvod braka (18.8.2015 23:57:20)

IZVORNA PORUKA: moja ciklama

IZVORNA PORUKA: wivern

Iz onoga što si napisala sam shvatila da to baš nije bilo odjednom, da se menjao neko vreme, počeo i dee da tuče..
Najbolje u svemu je što je izabrao da ode i da te ostavi da živiš svoj život. Ne treba ti neko ko te ne voli koliko god ti njega volela. Život je samo jedan i uživaj u njemu, ne traći ga na pogrešne ljude.

[sm=bravo.gif]

Da ko da mu je dete krivo sto je on nervozan. Sto sedi na dve stolice pa ne zna gde da krene.

Bekolino 25 -> RE: Razvod braka (19.8.2015 0:00:10)

Rivana jel ti poznajes tu zenu jesi mu nekada proveravala poruke mail kako je tako dobro krio?

Rivana -> RE: Razvod braka (19.8.2015 11:33:29)

IZVORNA PORUKA: Bekolino 25

Rivana jel ti poznajes tu zenu jesi mu nekada proveravala poruke mail kako je tako dobro krio?

Ne poznajem je. Mada sam iy nekih izvora saznala da je starija zena koja ima stan i koja mu kupuje garderobu. Strasno postao muska sponrusa. Platila mu i registraciju kola. Znaci ja ne verujem sa kim sam zivela.

Bekolino 25 -> RE: Razvod braka (19.8.2015 11:40:03)

Za male stvari se prodao

choopa choops -> RE: Razvod braka (21.8.2015 1:11:08)

IZVORNA PORUKA: Rivana

IZVORNA PORUKA: Bekolino 25

Ne poznajem je. Mada sam iy nekih izvora saznala da je starija zena koja ima stan i koja mu kupuje garderobu. Strasno postao muska sponrusa. Platila mu i registraciju kola. Znaci ja ne verujem sa kim sam zivela.

Srećan mu put! A ti si se spasila [sm=smiley2.gif]

Anoniman -> RE: Razvod braka (6.9.2015 12:04:58)

Devojke, mislim da znam odgovor na pitanje al' ajd da budem sigurna - u kojim se jedino slučajevima maloletno dete poverava ocu? Ako sam recimo ja zaposlena, normalna i zdrava a dete više privrženo meni, da li postoji neka caka na koju otac može da dobije dete?

Sve je ok, da znate, nisam neka anonimna diskutabilna, raspitujem se zbog neke priče na poslu pa me zanima, a anonimna sam da se ne istripuju ljudi koji me znaju [sm=smiley1.gif]

jess021 -> RE: Razvod braka (6.9.2015 12:36:20)

Ja koliko znam, dete do 7 godina, obavezno pripada majci, sem ako ona nije narkoman, alkoholicar ili psihicki bolesnik.
Mislim da nakon navrsenih 7 godina sud odredjuje kome ce pripasti zavisno od ostalih okolnosti.
Cini mi se da je tako.

wivern -> RE: Razvod braka (6.9.2015 12:39:09)

Mislim da može da pripadne ocu ako dotični ima "djavoljeg" advokata tj advokata koji sarađuje sa sudijom i koji svaki slučaj koji zastupa dobije. U prevodu dete pripadne ocu. Ovako, za ovo što si napisala mislim da su teške šanse da otac dobije dete.

Anoniman -> RE: Razvod braka (6.9.2015 12:39:15)

Hvala puno. Tako sam i ja rekla, tj tako se i meni čini. Dete ide mami osim ako je bolesna moralno, psihički ili zavisnik.

Anoniman -> RE: Razvod braka (21.9.2015 15:44:04)

Ja sam druga Anonimna. Dogo sam razmišljala kome bi starateljstvo pripalo i onda am shvatila da uglavnom majke dobiju starateljstvo. Očevi uglavnom ne plaćaju alimentaciju i često sud nema načina da ih " natera" to je moj primer , busao se da će on da brine i na kraju ja radin sve a on kad hoće uzme dete za viken , kad neće ne uzme pa meni ostane da objašnjevam što se nije pojavio

Leptiric123 -> RE: Razvod braka (16.11.2015 0:18:38)

Rivana ja sam sad ovo sve citala,kao.i tvoju porodjajnu pricu...

Zelim ti srecu sad kada si se oslobodila stoke,iz svega vidim da si veoma jaka zena i ne sumnjam da ces se snaci i bez njega...A o njemu suvisno je diskutvati,ne zasluzuje ni slovo.

Rivana -> RE: Razvod braka (9.12.2015 23:08:38)

IZVORNA PORUKA: Leptiric123

Rivana ja sam sad ovo sve citala,kao.i tvoju porodjajnu pricu...

Zelim ti srecu sad kada si se oslobodila stoke,iz svega vidim da si veoma jaka zena i ne sumnjam da ces se snaci i bez njega...A o njemu suvisno je diskutvati,ne zasluzuje ni slovo.

Hvala ti [sm=smiley31.gif]

Buba Mira -> RE: Razvod braka (18.1.2016 17:36:10)

Da se javim, kao motivator. [sm=smiley1.gif]
Razvela sam se zvanično 16.11., za 10 minuta, sporazumno.
Žene, sve vi koje niste srećne, koje mislite da ne možete, ne umete, da je strašno biti samohrana majka, da ljudi osuđuju, reći ću vam - u pravu ste, ali samo do pola. Mir koji dobijate prekidanjem života kojim niste zadovoljne je nešto neprocenjivo.
Ja sam živa, ja se smejem. I mom detetu ne fali ama baš ništa. [sm=smiley1.gif]
Nemojte trpeti nikoga i ništa. Naravno, dajte sve od sebe da popravite stanje, ali ako vidite da je nepopravljivo - izaberite bolji život.
Ja jesam i to mi je najbolja odluka u životu! [sm=smiley1.gif]

Ljubim vas sve i samo hrabro, ako nekome treba bilo kakva info ili šta god na ovu temu - tu sam. [sm=smiley27.gif]

wivern -> RE: Razvod braka (18.1.2016 18:19:39)

Bubo [sm=bravo.gif] samo napred

srculence25 -> RE: Razvod braka (10.3.2016 19:40:08)

Drage moje nije me bilo neko vreme ,neke me se mozda i secaju.Nalazim se pred razvodom braka,detetu pre 3 dana pravili rodjendan i krstenje i eto kroz samo 3 dana puklo je sve u roku od 10 min.Sad me on ucenjuje za dete da ce on dobiti staratekljstvo jer je zaposlen a ja sam nula.Zanima me koja su moja prava kao majka deteta od godinu dana?[sm=smiley19.gif]

eca89 -> RE: Razvod braka (10.3.2016 19:43:18)

O, srculence draga, pa šta bi? U šoku sam, ja se u to ne razumijem, baš mi je žao[sm=smiley19.gif]!

emicaa -> RE: Razvod braka (10.3.2016 19:45:48)

Srculence mnogo mi je žao zbog tebe,ja mislim da dijete pripada tebi ali javiće se sigurno neko ko se više razumije u to.

pipi_coco -> RE: Razvod braka (10.3.2016 19:47:56)

Srculence ja te se sjecam [sm=smiley31.gif]

Ja znam koja su prava u BIH, ali za RSrbiju nisam sigurna, mada mislim da nema baš previše razlika tu.
Uglavnom to što je on zaposlen a ti nisi nije uopšte presudno da on dobije starateljstvo nad djetetom ne brini, to te on samo plaši s tim.

U BIH muž cak ni ne može podnjeti tužbu za razvod braka do djetetove 3. godine, a majka može, eh ako je ovdje zakonodavac vodio racuna o pravima majke tako malog djetta sigurna sam da i u Srbiji sigurno imaš više prava nego što ti on servira i ubjedjuje te da nemaš.

Valjda ce se javiti neko ko ti može više pomoci u vezi ove teme.......cuvaj se, nedaj da te plaši, proguglaj porodicni zakon, rasoitaj se u centru za socijalni rad ili nešto.

mali_mis -> RE: Razvod braka (10.3.2016 19:50:21)

Srculence [sm=smiley31.gif]
Nek tm to ucenjivanje obesi macku o rep. Tipican muski ser[sm=smiley35.gif]
Dete uvek pripada majci, osim kad je majka narkoman, alkoholicarka... Ucenjuje te samo da te uplasi.

Maraj -> RE: Razvod braka (10.3.2016 20:37:09)

Srculence i ja te se secam. Videh u drugoj temi da te udario. Mislim da ako ga prijavis , male su sanse da dete pripadne nasilniku.
Sta se desilo u ta tri dana? , ok ako ne zelis da pricas [sm=smiley31.gif]

Mala Elena -> RE: Razvod braka (10.3.2016 20:42:08)

[sm=smiley13.gif] Takodje mislim da pripada majci... bas mi je zao. Jel te prvi put udario ? Sta se dogodilo ?

branki* -> RE: Razvod braka (10.3.2016 20:55:36)

Srculence,dete pripada tebi,a on je duzan da daje alimentaciju od plate ,a mozda cak i neko izdrzavanje tebi jer si nezaposleno lice.
Mnogo mi je zao,mnogo.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>