RE: Razvod braka (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

Rivana -> RE: Razvod braka (16.8.2015 23:51:04)

IZVORNA PORUKA: Bekolino 25

Rivana gde je tvoja porodjajna prica ne mogu da je nadjem

Rivana: Moja porođajna priča

Evo link ne znam da li ce otvoriti

lanajana -> RE: Razvod braka (16.8.2015 23:58:08)

[sm=smiley13.gif] to je jos gore, kad sumnjas barem se pripremas na to, a ovako... To je strasno, treba i detetu da objasnis. Kako[sm=smiley19.gif] Treba to izdrzati. To se moze svima desiti, ali mislim da bi svaka zena doobroo razmislila i retko koja se na to odluci zbog drugog muskarca, a muskarci su bas egoisti, sebicnjaci... Ma, u zadnje vreme sve tako neke price cujem u okruzenju, misljenje o njima mi polako prelazi u veliki minus[sm=hudicek1.gif]

Rivana -> RE: Razvod braka (17.8.2015 0:02:50)

IZVORNA PORUKA: lanajana

[sm=smiley13.gif] to je jos gore, kad sumnjas barem se pripremas na to, a ovako... To je strasno, treba i detetu da objasnis. Kako[sm=smiley19.gif] Treba to izdrzati. To se moze svima desiti, ali mislim da bi svaka zena doobroo razmislila i retko koja se na to odluci zbog drugog muskarca, a muskarci su bas egoisti, sebicnjaci... Ma, u zadnje vreme sve tako neke price cujem u okruzenju, misljenje o njima mi polako prelazi u veliki minus[sm=hudicek1.gif]

On je pobegao od obaveza i problema. Ostavio nas sa kreditom za stan, dugovima.....i da ne nabrajam sta sve. Gospodin je presao tamo gde nece morati da brine o rati za stan o tome da li je stigla crvena opomena za struju, strasno je sve to a jos strasnije sto sam godinama zivela sa nekim koga nisam ni poznavala ocigledno.
A on dobro zna da Luka ima probleme i da vec neko vreme idemo kod psihologa i da su mu i skolu odlozili, sve to dobro zna i jos dodatno je napravio sada problem sa svojim glupostima.

lanajana -> RE: Razvod braka (17.8.2015 0:08:41)

I najgore je sto to ne mozes da promenis. "Gospodin" je tako odlucio i sad svi ispastaju. I rodjenom detetu okrene ledja, bez problema ode. Uzas! Imas li nekoga da ti pomogne oko svega? Od njega pomoc ne verujem da ces imati[sm=smiley13.gif]

Rivana -> RE: Razvod braka (17.8.2015 0:13:49)

I najgore je sto to ne mozes da promenis. "Gospodin" je tako odlucio i sad svi ispastaju. I rodjenom detetu okrene ledja, bez problema ode. Uzas! Imas li nekoga da ti pomogne oko svega? Od njega pomoc ne verujem da ces imati[sm=smiley13.gif]

Ma od njega pomoci nema. Mama mi dosta pomaze. U zadnje vreme bio je nervozan oko svega valjda se lomio sta ce i kako, pa se izvice na Luku zbog gluposti neke. Cak ga je istukao sa patikom pa se mali upisko od straha, tu smo se bas posvadjali. Tako da ko zna kakav bi nam zivot bio da je ostao, jer pocelo je sve da mu smeta a najvise mi.

Bekolino 25 -> RE: Razvod braka (17.8.2015 0:14:09)

Na zalost ne mogu da je otvorim.Drzi se zeno bice bolje sve ce se to srediti

Rivana -> RE: Razvod braka (17.8.2015 0:15:46)

Na zalost ne mogu da je otvorim.Drzi se zeno bice bolje sve ce se to srediti

Kad ukucas ovde u pretrazivacu porodjane price moja je na drugoj strani tako ces naci lakse

lanajana -> RE: Razvod braka (17.8.2015 0:17:32)

Bekolino, ukucaj u gornjem desnom uglu, u pretrazivacu: rivana porodjajna prica

lanajana -> RE: Razvod braka (17.8.2015 0:22:55)

Rivana, znas za onu: ko zna zasto je to dobro. Samo sto ti to sada ne znaci nista, mozda tek kad prodje dosta vremena. Treba to odbolovati. Svi kazu: procice, ti si jaka... I svi su u pravu, ali ne znaju svi kako je prezivljavati to. Za to treba puno vremena i puno suza[sm=smiley19.gif]

Rivana -> RE: Razvod braka (17.8.2015 0:30:04)

Rivana, znas za onu: ko zna zasto je to dobro. Samo sto ti to sada ne znaci nista, mozda tek kad prodje dosta vremena. Treba to odbolovati. Svi kazu: procice, ti si jaka... I svi su u pravu, ali ne znaju svi kako je prezivljavati to. Za to treba puno vremena i puno suza[sm=smiley19.gif]

Sve prolazi ali treba vremena, sto kazes ko zna zasto je to dobro....

lanajana -> RE: Razvod braka (17.8.2015 0:31:48)

[sm=smiley13.gif]

Bekolino 25 -> RE: Razvod braka (17.8.2015 0:53:37)

Rivana nasla i setila se da sam je citala vec ...Ceka tebe nesto lepo i veliko u zivotu borac si ti

Rivana -> RE: Razvod braka (17.8.2015 10:42:16)

Rivana nasla i setila se da sam je citala vec ...Ceka tebe nesto lepo i veliko u zivotu borac si ti

iskreno se nadam samo ne znam kad ce....jer vec sam umorna od losih stvari, jako umorna

branki* -> RE: Razvod braka (17.8.2015 11:26:58)

IZVORNA PORUKA: Rivana

Ma od njega pomoci nema. Mama mi dosta pomaze. U zadnje vreme bio je nervozan oko svega valjda se lomio sta ce i kako, pa se izvice na Luku zbog gluposti neke. Cak ga je istukao sa patikom pa se mali upisko od straha, tu smo se bas posvadjali. Tako da ko zna kakav bi nam zivot bio da je ostao, jer pocelo je sve da mu smeta a najvise mi.

Uh,kako me je ovo pogodilo,bas sam se iznervirala.
Necu njega da komentarisem,svako nek nosi teret svojih odluka.
Budi jaka koliko mozes da budes svom detetu nasmejana i da mozes da mu se posvetis.isplaci se ovde,isplaci se prijateljici i majci,a za njega budi jaka i stalozena.sad je tesko,ali sve prodje.samo napred guraj i ne daj da te pregaze.grlim te puno!

Buba Mira -> RE: Razvod braka (17.8.2015 18:25:43)

Čitam ovo sa Rivanom i baš sam se rastužila. Draga ženo, držim ti fige da što pre preguraš tu bolnu fazu i da što brže stigneš do faze u kojoj zahvaljuješ pogrešnom čoveku što je napustio tvoj život. [sm=rozica.gif]
I razmišljala sam da li da napišem ovo, i eto, hoću: muškarci su govnari. Zašto?
Zato što mi koleginica, mlada, lepa i slobodna devojka priča kako se registrovala na neki sajt za upoznavanje. I startuje je neki tip, sve super, konverzacija, kapiranje. Dopisuju se opušteno. I posle nekog vremena joj kaže lik kako je sveže oženjen i da čekaju bebu. Ova moja u šoku, kao, šta bre, pa jesi ti lud... a on opušteno kaže da to njemu nije problem, da mogu da se viđaju jer je njegova ženica ubedjena da on nju obožava. Kao, ide s njom svuda, titra joj, zavide joj drugarice kako je divan i za druge on živi idilu. A on kreše sa strane šta stigne. Pa ti vidi, ima likova koji su toliko spremni na sve da je to strašno. [sm=hudicek1.gif]

wivern -> RE: Razvod braka (18.8.2015 0:40:42)

Rivana, ne znamo se ali mi je žao što ti se to dešava. Žao mi je svih onih koji moraju da prođu kroz razvod. Ponajviše dece. Ja sam dete razvedenih roditelja, koji su dosta godina proveli prepucavajuci se preko nas dve. Ne ulazim u to ko je kriv a ko nije, ja kao dete to nisam trebala ni da slušam jer sam posle svega toga izrasla kao veliki rpotivnik braka.
Iz onoga što si napisala sam shvatila da to baš nije bilo odjednom, da se menjao neko vreme, počeo i dee da tuče..
Najbolje u svemu je što je izabrao da ode i da te ostavi da živiš svoj život. Ne treba ti neko ko te ne voli koliko god ti njega volela. Život je samo jedan i uživaj u njemu, ne traći ga na pogrešne ljude.

Ovo sad nema veze sa Rivaninim razvodom ali ne mogu da generalizujem sve muškarce da su gov*a. Ima nas raznih i žena i muškaraca.

Ivanka 75 -> RE: Razvod braka (18.8.2015 0:50:26)

Rivana [sm=smiley31.gif]
Smatraj njegov odlazak svojom velikom pobedom! Sada si slobodna zena koja moze da zivi onako kako zeli, da ti dusa ima mir, da zadovoljis sebe sitnicama, da udovoljis sebi i najdrazima.
Smatraj da su ti sada otvorena vrata za jedan novi zivot, pocetak ce biti trnovit ali bice bolje.
Ono jutro kada se probudis i ne pomislis na svoju proslost je kraj ovog perioda tuge i bola. Sve se to prezivi, jaka si, to znas.
Mene je oduvek bio strah da cu naleteti na nekoga ko je isti kao moj otac - zenskaros.
Bog me imao u vidu kad mi je odabrao muza a ja ga prihvatila.
Nisu svi muskarci g***a, nego u svakom zitu ima kukolja, i neki od njih se, na zalost zalepe za nase zivote.

Buba Mira -> RE: Razvod braka (18.8.2015 8:04:11)

Nisu svi loši, ne shvatajte me toliko bukvalno. Ali oni koji su loši, loši su za medalju. Pomeraju granice. To zaključujem ovih dana, kako čujem ovo ili ono.

Trcosava -> RE: Razvod braka (18.8.2015 8:12:06)

Bubo - svaki, ali svaki je u jednom trenutku [sm=zz_poop.gif]

Rivana, rezmišljam se da li da pišem ili ne. Hvala Bogu da je otišao i sad ćeš imati mir, kao i tvoje dete. Glavu gore

Buba Mira -> RE: Razvod braka (18.8.2015 8:19:45)

Ju, pa naravno. Ona koja kaže da joj je uvek, ali uvek med i mleko - laže. Mojeg sam htela x puta da seckam na komade, ali kao što neko mudar jednom reče, u odnosu na razne prolive, moj(e) [sm=zz_poop.gif] je super [sm=zz_happy.png]

Buba Mira -> RE: Razvod braka (18.8.2015 8:28:00)

Šalim se malo, naravno. Da se ne ponavljam - ja sam uvek mišljenja da nam loši ljudi čine uslugu kad odu, makar odlazili na najbolniji način. Neka ga, nek ide. Napravio je mesta za nekog boljeg.

Ivanka 75 -> RE: Razvod braka (18.8.2015 8:31:30)

Dobro je kad losi ljudi sami odluce da odu, tesko je oterati one koji piste korenje a zagorcavaju zivot.
Malo grmi, malo seva ali opet grane sunce.

wivern -> RE: Razvod braka (18.8.2015 9:03:16)

IZVORNA PORUKA: Buba Mira

Ona koja kaže da joj je uvek, ali uvek med i mleko - laže. Mojeg sam htela x puta da seckam na komade

Slažem se.
Iza zatvorenih vrata niko ne zna šta se tačno dešava osim aktera.
Bubo ja sam bila šokirana skoro nekim ženama, i ne nije u pitanju prevara postoje i mnogo gore stvari koje mogu da se urade. Tako da je kod mene za sada mrtva trka, [sm=duda.gif]

Buba Mira -> RE: Razvod braka (18.8.2015 10:00:11)

O ženama ne smem, tek tu sam u neverici za razne stvari. Ali majku mu, nije mi jasan taj kosmos, kako uvek spoji gada i dobricu, nikad skota i skota pa da udari junak na junaka dok se ne satru medjusobno?

wivern -> RE: Razvod braka (18.8.2015 10:16:13)

IZVORNA PORUKA: Buba Mira

O ženama ne smem, tek tu sam u neverici za razne stvari. Ali majku mu, nije mi jasan taj kosmos, kako uvek spoji gada i dobricu, nikad skota i skota pa da udari junak na junaka dok se ne satru medjusobno?

[sm=smiley20.gif] E to bih volela videti [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>