|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razvod braka
14.8.2013 11:25:18   
Janncica
user posted image Je l imas gde da odes? Ako ne,onda neka sigurna kuca. Svakako,posle takve pretnje nema sta da se popravlja u braku.
Idi dok jos nije doslo do te pesnice.
Uzasno jeuser posted image Mrzim takve stvari.

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

(odgovor članu Sanja90)
Direktna veza do poruke: 1101
14.8.2013 11:35:59   
Sanja90

IZVORNA PORUKA: Janncica

user posted image Je l imas gde da odes? Ako ne,onda neka sigurna kuca. Svakako,posle takve pretnje nema sta da se popravlja u braku.
Idi dok jos nije doslo do te pesnice.
Uzasno jeuser posted image Mrzim takve stvari.

Slazem se.

Nije srecan onaj koji puno ima,vec je srecan onaj kome malo treba.

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1102
14.8.2013 11:59:33   
gaggica
Nemam gde da odem zato sam i pokusavala naci neko mesto da stanujem ali moja plata nije dovoljna,iz razgovora sa zenom koja radi u soc.sluzbi sigurna kuca prima ako nemas gde i do trenutka kad pocnes da radis ,da se osamostalis ali ja radim tako da za mene tamo nema mesta smatraju da ima i ugrozenijih..

(odgovor članu Sanja90)
Direktna veza do poruke: 1103
14.8.2013 12:09:57   
Didy

IZVORNA PORUKA: gaggica

Nemam gde da odem zato sam i pokusavala naci neko mesto da stanujem ali moja plata nije dovoljna,iz razgovora sa zenom koja radi u soc.sluzbi sigurna kuca prima ako nemas gde i do trenutka kad pocnes da radis ,da se osamostalis ali ja radim tako da za mene tamo nema mesta smatraju da ima i ugrozenijih..

Je l moguće da nema mesta za tebe u sigurnoj kući? Šta kaže žena iz soc. službe? Šta je njen predlog? Možeš li da pišeš neku molbu da razložno napišeš kakva je situacija s tvojim mužem, zatim da nemaš gde da odeš, a da tvoja plata ne pokriva troškove potrebene tebi i detetu za stan i život. Kad počneš da primaš alimentaciju, kad podelite imovinu, verovatno ćeš imati makar neku odskočnu dasku. Je l moguće da ne možeš dotle da ostaneš tamo? user posted image
Kako god bilo, traži neko rešenje, interesuj se, kucaj na sva vrata, nije rešenje da ostaneš, da trpiš i ti i tvoje dete.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu gaggica)
Direktna veza do poruke: 1104
14.8.2013 17:42:52   
gaggica
Ne znam sta cu i kako cu,pokusavala sam sve i svasta i mislila sve vreme da ce se mozda on promeniti ali nista cak mi se cini sve gori i gori,ne mogu ni na lep nacin razgovaram sa njim da nadjemo zajednicko resenje kako mu kazem recenicu pocinje da povisuje ton i znam da od toga nema nista,on ima usadjena neka bezveze shvatanja i njegov otac tuce macehu pa mislim da se to vuce iz porodice.Ceo zivot sam razmisljala i pricala kako necu pogresiti u zivotu raskinula sam vezu od pet god.upoznala muza i u roku od mesec dana se uzeli i ko mi je kriv.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1105
14.8.2013 18:19:56   
VVVV
Nemoj sebe kriviti, svi mi biramo zato sto zelimo najbolje, a opet se polovina razvede.
Mozda najbolje da sto pre podneses papire za razvod da bi sto pre dosli na red, i da bi sto pre dobila i alimentaciju. Ne moras mu ni reci, da ne bi opet postao agresivan, tuzba ce mu verovatno stici tek za par meseci.
A moguce da to i radi, jer zna da nemas gde da odes. A ako nemas nekog od bliznjih, neka kuma, drugarica? Verujem da bi te svako primio na par meseci u takvoj situaciji...

(odgovor članu gaggica)
Direktna veza do poruke: 1106
14.8.2013 20:11:19   
Didy

IZVORNA PORUKA: gaggica

Ceo zivot sam razmisljala i pricala kako necu pogresiti u zivotu raskinula sam vezu od pet god.upoznala muza i u roku od mesec dana se uzeli i ko mi je kriv.

Ne gledaj unazad, gledaj unapred i pokušaj da pronađeš rešenje koje je najbolje za tebe i za dete.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu gaggica)
Direktna veza do poruke: 1107
23.8.2013 13:58:37   
mtajcica83
Pozdrav drage moje .Da li imamo nekog pravnika na forumu? Clanica sam redovna ali za ovo bi u ovom trenutku bila anonima.Naime, zelim da podnesem tuzbu za razvod braka, ima li ko da me uputi kako se to radi, koje su mi prednosti ili mane ako ja prva to ucinim jer mm to nema ocigledno namjeru prvi da uradi..Imamo dijete,ja trenutno ne radim, imamo zajednicki stan i kredit koji otplacujemo za isti.
Nadam se da ce mi neko odgovoriti.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1108
23.8.2013 14:00:32   
mtajcica83
Eto ipak nisam anonimna..Izvinjavam se, ali hitno mi treba odgovor.

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 1109
23.8.2013 14:00:44   
Olga75
nisi anonimna user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 1110
23.8.2013 14:05:17   
mtajcica83
Eto vidjela sam i ja kad sam napisala, htjela sam iz nekih drugih razloga da budem anonimna, ali eto.Vec sam ja odavno pisala ovdje o svojim problemima i cudima pa rekoh ajde da bar za sada ostanem anonimna dok ne dodje vrijeme da sve kazem..Ali eto..
Samo se nadam da mm nece nekako provaliti sve ovo.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1111
23.8.2013 14:07:47   
Jole84
Mtajčice user posted image
Znam za Dacu da je pravnik,nadam se da će brzo da vidi poruku. Srećno i hrabro draga user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

Direktna veza do poruke: 1112
23.8.2013 14:09:16   
nata11
Mtajcica nisam pravnik ali najbolje da odes kod advokata da ti sastavi tuzbu ukoliko si se resila na taj korak. Na koga se vodi stan? Ko je uzeo kredit?

Direktna veza do poruke: 1113
23.8.2013 14:10:15   
Olga75
Mtajcice , secam se ali sam mislila da se sve nekako sredilo user posted image
jedini savet je da odes kod advokata jer on ce napisati tuzbu i znati sve da ti kaze po " slovu zakona "
ja ti samo kazem razmisli jos jednom pa ako nikako ne ide , onda razvod i sta god da odlucis eto tu smo da saslusamo ako nista drugo user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1114
23.8.2013 14:10:47   
mtajcica83
Stan je na mene i na njega, a kredit je uzeo on ali ja kao bracni drug sam mu zirant user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1115
23.8.2013 14:14:42   
mtajcica83

IZVORNA PORUKA: Olga RR

Mtajcice , secam se ali sam mislila da se sve nekako sredilo user posted image
jedini savet je da odes kod advokata jer on ce napisati tuzbu i znati sve da ti kaze po " slovu zakona "
ja ti samo kazem razmisli jos jednom pa ako nikako ne ide , onda razvod i sta god da odlucis eto tu smo da saslusamo ako nista drugo user posted image

Olga ja evo skoro 2 godine razmisljam i cekam cudo da se desi, pravila raznorazne kompromise, probala na sve moguce nacine da spasim ovaj brak i da se on opet vrati na onog istog covjeka koji je bio prije ali ocigledno uzalud.Progutala sam i uvrede i da sam nikakva zena i majka ni domacica i da sam ovo i ono, i Bog mi je svedok sta sve nisam radila, trudila se, molila da se sve vrati u normalu, bar donekle.Ne mogu vise...user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1116
23.8.2013 14:17:18   
Olga75
pa ako ne ide , zaposli se , predaj tuzbu za razvod i zavrsi sa tom pricom
ne znam koliko se zakoni u CG razlikuju od zakona u Srbiji
u svakom slucaju starateljstvo se obicno dodeljuje majci a krediti i zirantstvo , to ces morati sa advokatom

Direktna veza do poruke: 1117
23.8.2013 14:22:59   
Verolina

IZVORNA PORUKA: mtajcica83

Pozdrav drage moje .Da li imamo nekog pravnika na forumu? Clanica sam redovna ali za ovo bi u ovom trenutku bila anonima.Naime, zelim da podnesem tuzbu za razvod braka, ima li ko da me uputi kako se to radi, koje su mi prednosti ili mane ako ja prva to ucinim jer mm to nema ocigledno namjeru prvi da uradi..Imamo dijete,ja trenutno ne radim, imamo zajednicki stan i kredit koji otplacujemo za isti.
Nadam se da ce mi neko odgovoriti.

Jako si me rastuzilauser posted image user posted image user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

Direktna veza do poruke: 1118
23.8.2013 14:35:26   
mtajcica83

IZVORNA PORUKA: Olga RR

pa ako ne ide , zaposli se , predaj tuzbu za razvod i zavrsi sa tom pricom
ne znam koliko se zakoni u CG razlikuju od zakona u Srbiji
u svakom slucaju starateljstvo se obicno dodeljuje majci a krediti i zirantstvo , to ces morati sa advokatom

Neznam ni ja nista, i sva sam sludjena zato sam i pitala ima li neko samo da me uputi sta me ceka..Da li ja ko podnosilac tuzbe za razvod placam sve troskove.Ma najbolje je strvano razgovarati sa advokatom, nego sam van sebe od svega do svega i ne mogu nekad ni pravilno da razmilsjam.Dozvolila sam da me dovede skoro do ludila.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1119
23.8.2013 14:46:16   
bea83
Mtajcice, ja sam pravnik ali nažalost ne iz te oblasti, tako da ne mogu baš nešto da te posavetujem osim da odeš kod dobrog advokata koji je specijalizovan za razvode. Ovo ti možda može malo pomoći KLIK
Troškove uglavnom snosi tužioc, tj. ti u ovom slučaju
Sva imovina stečena u braku se deli na ravnopravne delove, s tim što ako imaš dokaz da si npr. u taj zajednički stan uložila nešto svog novca ili novca svojih roditelja onda se to uzima u obzir
Dete po pravilu pripada majci, oko toga nemoj brinuti

I da dodam, da mi je jako žaouser posted image Čuvaj se

< Poruku je uredio bea83 -- 23.8.2013 14:48:25 >

Direktna veza do poruke: 1120
23.8.2013 14:58:44   
mtajcica83
Hvala Bea,procitacu user posted image

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 1121
23.8.2013 14:58:49   
pipi_coco
mtajcice i ja sam pravnik, ali nažalost iz druge oblasti.

Ne znam kako je kod tebe tamo gdje živiš, ali u Bosni, po zakonu, veliku ulogu u takvim situacijama igra Centar za socijalni rad, ako je u pitanju razvod braka u kojem partneri imaju mldb djete, oni su dužni da savjetuju, da te uupute, objasne ti koja su tvoja prava,možda čak i da njihov pravnik pomogne oko pisanja tužbe. Kod nas je obavezno i zakazivanje ročišta za mirenje koje se takođe obavlja u Centru. Pa pokušaj možda da se i ti obratiš njima, možda pomognu.

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 1122
6.9.2013 21:04:36   
pandina
Zna li neko koliko okvirno vremena prodje od dana podnosenja zahteva/tuzbe za razvod braka, pa do momenta kada dobijes neki odgovor. Odgovor u smislu poziva od strane socijalnog ili poziva na rociste...Podnela sam tuzbu pre mesec dana i nista se ne desavauser posted image

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 1123
6.9.2013 21:17:12   
isidora88
pandina treba par meseci, minimum oko 2,3 meseca...

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1124
6.9.2013 21:23:37   
Lu
IZVORNA PORUKA: bea83

Sva imovina stečena u braku se deli na ravnopravne delove, s tim što ako imaš dokaz da si npr. u taj zajednički stan uložila nešto svog novca ili novca svojih roditelja onda se to uzima u obzir

Meni ovo nije jasno, pa normalno da je novac nekad bio NJEN , a od muža NJEGOV i ta imovina postaje zajedničkauser posted image
Uostalom, ispravite me ako griješim ali nije bitno šta je ko unio u brak sve to postaje zajedničko, jel ?

pipi_koko mene zanima za Bih, u kom slučaju majka ne dobija djecu, recimo majka je otišla ostavila muža i djecu ali ima namjeru da ih traži?

< Poruku je uredio Lu -- 6.9.2013 21:27:07 >

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here