Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mama micki Naravno da ovo što si navela nije dovoljan razlog za razvod braka, ali to je moje mišljenje. Mislim da bi pametnije bilo da malo poradite na vašem odnosu. Da li si se zapitala ili njega pitala zašto je takav? Možda ga baš muči to što nema posao, a ti radiš, ipak je ovo Srbija. Razgovarajte, pa ljudi ste. Ako ga voliš potrudi se da rešiš problem koji imate, a na da razmišljaš o razvodu. A možda te ipak ne želi daleko od sebe pa ti zato preti jer zna da nećeš otići. Neznam, ali ja bih na tvom mestu razmislila, naravno ako ti je do njega stalo, ako nije, onda je razvod pravo rešenje. Svi imaju probleme u braku, manje ili veće, ne verujem u idealan brak, ali po meni, ljubav tu igra značajnu ulogu.Ja svog muža volim, i za sada je sve u redu, ali i da nije mislim da bi mi bilo teško da ga ostavim, jer ne vidim sebe negde bez njega, jednostavno ne mogu da zamislim život u kome nema njega.U svakom slučaju ti želim sve najbolje. IZVORNA PORUKA: Anoniman Mislite li da je dovoljan razlog za razvod braka i dobijeno starateljstvo nad dvoje djece(2 i 8,5 godina) to što moj muž već 5 godina nigdje ne radi i još je uz to arogantan i prgav.Ne pije,ne puši,ne kurva se,ali uz to leži po cijeli dan po kući i smara i mene i djecu.Nekad je dobar i tad je zlato,ali to bude sedam dana i ponovo isto. Imamo kuću na selu u kojoj živi svekrva,imamo auto,nove stvari u iznajmljenom stanu,i nešto ušteđevine na mom računu. Imam osjećaj da me želi daleko od sebe,i ja bi to htjela,ali mi prijeti djecom da će ih uzeti. Da li je neko imao sličan problem? ne radim ni ja,i živim u BIH,radila sam do prije 3 godine i izgubila posao,sad živimo od ušteđevine,ponekog sitnog mog ili njegovog poslića i bližne familije koja je po inostranstvu. Stalno mi to govori a i dokazuje kako bi bilo dobro da se rastanemo,jer više među nama nema nikakve bliskosti,rijetko je sex,stalno me provocira jer zna šta mi smeta,i to i radi. Voli da lijenčari,sve mu je mrsko,čak i muške kućne poslove,koje ja radim jer on ne zna.Nikad ne traži posao,stalno govori naći će,ali od toga ništa. I ja sam do skora mislila kako mi umrla da odem,ali kako vrijeme prolazi sve sam više sigurnija da odem i sačuvam bar još ovo malo zdravlja što imam.
|