|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razvod braka
3.12.2012 15:22:39   
vikiveki
Ja sam nekako došla do broja stacionara u Soko Banji gde su moj bivši i ćerkica bili smešteni.Uskoro sam pronašla i doktorku koja je lečila moju devojčicu i iz razgovora sa nom sam saznala strašne stvari koje je on pričao o meni.Sela sam u kola i otišla tamo...on se šokirao kada me video jer je dr rekao da sam ja ostavila njega i da ne želim da čujem za deteuser posted image Doktorka mi je rekla da je ona bila u kritičnom stanju kada su je primili i da je bila zapuštena,nisu je vodili kod doktora i kozna koliko dana je kašljala,i ko zna šta su joj davali kad je tada dobila i alergiju na baktrim....Da nedužim otela sam je kada je bilo završeno lečenje u bolnici jer to je bio jedini način, ,,pa uzmite je" tako su mi rekli i u centru za so. rad i na sudu, jer institucije i sadašnji zakon tu nemogu ništa. Jednom rečju strašno....a ja vam ne mogu opisati kako sam se ja osećala kada sam je videla u bolnici onakvu bolesnu i kao kvasac naduvanu, jer je za to vremena provedenog sa njima i nezdrave ishrane,bila kao mali slonuser posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1051
3.12.2012 15:34:40   
vikiveki
M2004 imamo izgleda dosta toga zajedničkog u našim sudbinamauser posted image i kozna koliko ima još takvih user posted image Sada sam kao i ti u srećnom braku sa drugim čovekom, sa kojim imam još dva sina i koji moju devojčicu voli kao svoje dete jer je on 18 godina bio u braku bez dece,imali su 5 vantelesnih i ništa jer njegova bivša nije mogla da ostane u drugom stanju, razveo se jer pored toga što nisu mogli da imaju dece imali su i drugih problemauser posted image Nas dvoje je baš neka viša sila spojilauser posted image Kao dve srodne duše toliko smo slični, a i malo različiti tek toliko da se beskrajno volimo
Ja i ti smo dokaz da posle kiše sine Sunceuser posted image user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1052
3.12.2012 16:28:58   
MarijaBg
Kako dodje do ovakvih stvari, kako je moguce da neki ljudi postanu potpuno nerazumni skotovi??? Da ne zele dobro svojoj deci user posted image
Zao mi je, vase price su za nepoverovati, ali mi je drago da ste bar otisle od takvih ludaka user posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1053
3.12.2012 16:46:09   
Anoniman
Nažalost ovakvih, pa i mnogo gorih priča ima i previše user posted image Ja sam jedan gadan razvod osetila kad su se moji razveli, moj otac je čovek koji nikad nije ispunjavao tu svoju ulogu, ni dok su bili u braku, a kamoli nakon njega... Malo je reći da ja sa svojim ocem imam grozan odnos, ali eto-danas kad se ja svađam sa svojim mužem to je u 99% slučajeva zbog deteta i to mi je jedino bitno. Samo te prepirke se računaju. O zlostavljanju nema reči-tu bi odmah bio kraj!

(odgovor članu MarijaBg)
  Direktna veza do poruke: 1054
3.12.2012 18:14:07   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: MarijaBg

Kako dodje do ovakvih stvari, kako je moguce da neki ljudi postanu potpuno nerazumni skotovi??? Da ne zele dobro svojoj deci user posted image
Zao mi je, vase price su za nepoverovati, ali mi je drago da ste bar otisle od takvih ludaka user posted image

user posted image Ne kažu džabe stari ljudi,, život piše romane"

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 1055
3.12.2012 18:59:35   
M2004
vikiveki strasno ... i on sad ima obraza da te tuzi za otmicu,a dete zapusteno ? Uzas... E to je ono sto kod nas radi ko sta hoce... kad dodje do razvoda,bez obzira dal ta majka ima kucu ili ne,dal radi ili ne...dete po zakonu pripada majci,pogotovo mladje od 7 god, a da ne pricam sto je zensko... mogu da te utesim da sta god da bude na sudu , i ako te okrive za otmicu,nista nece biti...ko da to i nisi uradila... a jesi sada ti staratelj od male ili ?

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1056
3.12.2012 19:00:18   
M2004
vikiveki pa ti si moja komsinica ... vidim iz Sremske Mitrovice si ?

(odgovor članu M2004)
Direktna veza do poruke: 1057
3.12.2012 19:20:52   
vikiveki
Da ja sam staratelj i devojčica je kod mene, ali sam ovih dana upala u depresiju jer opet po ko zna koji put moram u Niš na sud....mada nadam se da će ovaj put biti zadnji jer je on pristao da povuče optužbeuser posted image a to zato što sam mu rekla da ću ga tužiti za zaostalu alimentaciju,oko 200 000 din....on je potpisao izjavu da odustaje ali tu leži još jedna caka našeg pravosudja. Pošto u slučaju odustajanja od tužbe niko nije ,,pobedio" onda niko i ne plaća troškove sudauser posted image a u našem zakonu se kaže da u takvim slučajevima svi učesnici plaćaju najmanje po 30 000 u dobrotvorne svrheuser posted image a pošto smo bili prisutni i ja i moj tata i brat = 90 000 za sud.
Da ja sada živim u Laćarku

(odgovor članu M2004)
Direktna veza do poruke: 1058
3.12.2012 20:39:31   
isidora88
malo off, ja imam rodbinu u kuzminu, a dok sam bila mladja sam isla na seoske slave po okolnim mestima, kad se samo setim te ludnice i kupovine onih dzidza bidzauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1059
3.12.2012 21:57:08   
M2004
o pa ja sam iz Novih Banovaca... pripadam SM... a vidis bivsi je u Kragujevcu...ja sve potezem ovde u sud u St.Pazovu ili Sremsku Mitrovicu...jer ja zivim na ovoj opstini... da ako povuces ceka te da ti platis te troskove... neznam,bolje idi na sud...nemoj se nagdjati...idi i kad budes u sudnici kazi sudiji da zelis da se tog dana zavrsi predmet jer nemas mogucnosti da dolazis...da je vreme jer ipak 4 god...jer bolje da onda platis taxu oko 2.000din nego svi po 30.000.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1060
18.12.2012 9:48:14   
Anoniman
Neznam kako da zastitim sebe i dijete od mm,tacnije nasilnika, koji ne samo da me maltretira i psihicki i fizicki,nego je pocelo i dijete o dnjega da se streca,prepada ga ako ne budes dobar,ovo cu,ono cu..na njega se histericno dere,zasto ne spava,ne jede,itd...Nece da pristane na razvod, prijeti mi svim i svacim...Sto se tice milicije zvala sam ih jednom, dva puta, nisu cak htjeli ni da dodju nego mi kazu da imaju ozbiljnijih situacija,no obicna bracna svadja, iako su me culi ovamo da placem i molim..Za ovo niko od mojih nezna ,mislim znaju za losu situaciju u braku za druge stvari nezna niko...Jednostavno neznam kome da se obratim..A gdje god da odem naci ce me..Razmisljala sam o Sigurnoj zenskoj kuci,da se spakujem sa djetetom i odem tamo..
Izvinjavam se sto sam anonimna

(odgovor članu M2004)
  Direktna veza do poruke: 1061
18.12.2012 10:15:55   
Anck Su Nmaun
Nema potrebe da se izvinjavas!!

A zar nemogu tvoji da ti budu zastita od muza nikako? Da odes kod njih? Razmisljam bilo bi ti bolje nego u sigurnu kucu? Mislim neznam kakva je situacija sa stvojima?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1062
18.12.2012 10:30:42   
vikiveki
I ja bih prvo razgovarala sa svojima pa tek onda preduzimala nešto drugo....Anonimna jesi li išla do centra za socijalni rad?Znam da ti oni neće pružiti neko rešenje ali pošto od policije nisi dobila ništa,valjda će ti ovi u socijalnom dati makar neki savet,ako ništa da makar evidentiraju kakva je tvoja situacija, da sutra ne bi bilo,,ne znam šta joj je bilo živeli smo u srećnom braku".A u takvom braku ne vredi živeti,ako ti sve to možeš da trpiš, dete nemože i takvo njegovo ophodjenje prema detetu može da ostavi velike posledice na razvoj deteta.Zato moraš biti jaka i hrabra zbog deteta i nikako se neodvajaj od deteta.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1063
18.12.2012 10:42:00   
Anoniman
Nasao bi me on kod mojih i tamo bi cuda radio, moji su svjedoci da smo se par puta pred njima zestoko posvadjali,i njeegovi isto, tacnije njegovi su i par puta bili prisutni mnogo gorim stvarima, samarima,i udaranja nogama od strane mm po meni,na sta je njegova majka prokomentarisala za mene a i ti nista ne mozes da precutis(u pitanju je bilo jer je mm popio koju vise ) i dok sam ja spavala sa malim, dosao je po mene u sobu i za kosu me odvuko u dnevni boravak i poceo da me gusi i udara.... Milsim nemogu nekih stvari ni da se prisjecam, muka mi je od sebe sta sam dozvolila da mi se desava, ali sam u bezizlaznoj situaciji.Sa mojima sam u dobrim odnosima, ali za ovo maltretiranje oni neznaju...neznam ni kako to da im saopstim i svako ce me okrivljavat sto sam do sad trpjela svasta..Zvala sam jednom mog brata i rodjaka, a on je posao kod druga i uzeo pistolj,pa sam ih zvala da se vrate...neznam sta sam izmislila ......Ulio mi je strah u kosti, neznam ,stvarno sto da radim...Nisam isla u Socijalnu sluzbu...On prati svaki moj korak, ne da mi ni sa drugaricom na kafu da odem bez njega..Vjerovatno i on pretpostavlja da bi posla negdje ,bar za savjet ...

(odgovor članu vikiveki)
  Direktna veza do poruke: 1064
18.12.2012 11:21:13   
vikiveki
Jaooo neznam šta da kažem....evo i meni je sad muka samo kad pomislim kroz šta ti verovatno prolaziš....ja sad neznam ali verovatno postoji ona telefonska linija koja služi za pomoć ženama koje su žrtve zlostavljanjauser posted image jesi li pokušala njih da zoveš?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1065
18.12.2012 11:46:45   
Torbica
Ja ne mogu ni da zamislim taj pakao, imam predivan brak... Ali bih pobegla sa decom sto dalje..... ne bi me zadrzala nikakva sila, bas zbog dece. Sigurna kuca je dobra opcija, zato i postoji. Mislim da bi ga ja na spavanju udavila. Ne znam kako te osobe smeju da zaspu u prisustvu onoga koga maltretiraju.... strahota jedna cega svega ima... Jako mi je zao kad procitam ovakvo nesto, nio ne zasluzuje takav tretman. A vidi, nemas sta da izgubis, mozes samo da dobijes. Ja te ohrabrujem da preduzmes akciju spasavanja sebe i deteta. Za pocetak u sigurnu kucu.. Srecnoooo!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1066
18.12.2012 12:00:01   
Meisje
Anonimna mnogo mi je zao sto to sve prozivljavasuser posted image
Ne mogu da shvatim da policija nece da reaguje?!? Ne znam kako funkcionise ta sigurna kuca ali ako ima sanse da te prime,a valjda zato postoje,obavezno ih kontaktiraj,ili ako imas neku dobru drugaricu da ona zove za tebe da sve prijavi pa da oni organizuju kako da se sklonis...
Nemoj da krivis sebe,nisi ti nista kriva sto je neko bolestan...
Srecnouser posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1067
18.12.2012 14:57:24   
branki*
anonimna,zao mi jeuser posted image
nisam bas neka pomoc,ni moj odnos sa muzem nije bas kakav bih zelela da bude,razumem te..
razgovaraj sa tvojima,ne moras bas sve do detalja,ali imaju u glavi kakvo je stanje i u kojoj si situaciji,da imas podrsku od njih.da l da razgovara tvoj otac ili neko musko iz kuce sa tvojim muzem?radis li?user posted image drzi se

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1068
18.12.2012 15:18:52   
Anoniman
trenutno ne radim..On je sa svima iz moje porodice bajan i sjajan, ljubazan kad dodju,reko bi covjek kakvog svaka zena moze pozeljeti.iako kako sam vec gore pisala vidjeli su par zustrih svadja ali nista vise od toga..Kontaktirala sam Sigurnu kucu, oni mi mogu pomoci, ali su mi rekli da bi ga oni kao institucija prijavili da moram da imam neki dokaz za ta maltretiranja..Neznam sta da im dam kao dokaz.2 puta sam zavrsila u hitnu, prvi put od svadje od stresa,sam pocela da se gusim i tresem i pala sam na pod nisam mogla disati...A drugi put jer me gadjao telefonom u i raskrvavio mi glavu...Prvi put sam slagala da sam cula neku ruznu vijet i da sam se zbog toga potresla, dali mi inekciju za smirenje i posla sam kuci, drugi put sam slagala da sam se okliznula u kadu i pala..mislim strasno...sto sam sebi dozvolila...glupaca najveca da sam pa bi imala vise pameti...Razmisljam da kad bude prelika pokupim dijete i odem u tu Sigurnu kucu, pa cu vidjet za dalje...Neznam...

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 1069
18.12.2012 18:04:28   
Ivanka 75
Anonimna, moraš da doneseš odluku. Ili sa njim ili bez njega, treće ne postoji.
U toj odluci ti je najviše potrebna pomoć tvojih najbiližih, ne brini, neće te niko osuđivati za to što činiš ili što si već učinila.
Dobro razmisli, izvagaj kakva je budućnost i za tebe i za dete s njim u blizini a kakva je bez njega.
Pronađi snagu u sebi i izbori se za svoju sreću i sreću i budućnost svog deteta.
Ko zna, sad diže ruku na tebe, sutra će na dete.
Izađi napolje, raščisti misli, dobro razmisli. Promena jeste velika ali mislim da je dobitak mnogo veći, život bez stresa i bola.
Želim ti sve najbolje ma kako da odlučiš user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1070
21.12.2012 23:55:32   
Yula
Ovde nisi samo ti u pitanju vec i tvoje dete. Mislim da opcija odlaska kod tvojih za pocetak nije dobra, jer mogu da se kladim da bi on dosao kod njih i onda bi tu pale suze, pa nije hteo, drzi przi i na kraju bi te jos oni ubedili da mu se vratis, zbog deteta najcesci komentar bude. E, onda bi te sacekao pakao, mislim da bi tek onda ubio Boga u tebi. Taj covek je psihopata. Zastiti i dete i sebe od njega. Mislim da je sigurna kuca za pocetak odlican i najbolji izbor jer nece moci da dodje do vas, a kada se strasti malo smire, kada ti rascistis sa sobom, a tamo ces verovatno imati i razgovor sa psihologom, mozda nekim pravnim savetnikom, i kada ti se malo razbistri, videces sta ces i kako ces dalje. Mislim da ces tako imati dovoljno vremena da i sa svojima porazgovaras, ali ne na prepad, vec da im das vremena da shvate sta se kod vas desavalo i da prihvate novonastalu situaciju.

Ljubav, sreca i najveca radost:

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1071
22.12.2012 23:56:32   
almir1369
nisam siguran da li sam na pravom mjestu, posto sam musko.
ako nisam onda samo ignorisite.
moja je prica malo drugacija.
stupili smo u brak sa po 22 godine.brzo smo dobili dijete.
sad imamo po 28 i prelijepu curicu.prosle godine smo se razisli.
bilo mi je tesko, ali vise nije bilo nacina.
Nisam mogao podnijeti vise.Ponasala se prema meni kao da sam njen predmet.
Kao da sam njeno vlasnistvo.
Stalne kontrole su me izludjivale.Zivot mi je bio samo posao-kuca i obratno.Nikad je nisam prevario, ali kad bi ponekad
(jednom u tri mjeseca) izasao sa prijateljima na kafu, stalno bi me zvala.i pitala sa kim sam, daj mi dokaz i sl.ima jos toga mnogo.zaista imam veliku potrebu
da se otvorim, jer mijetesko.slabo vidimkcerkicu, a i kad jevidim mojamajka pravi probleme.Kao da je njena, a ne moja.Pored majke se osjecam bezvrijedno.a ponasa se kao da sa. ja kriv za razvod.sto je nisam tjerao da bude bolja, jer sam po njenom ja kriv za tudje paranoje i sebicnosti.Izvinite na nepovrzanosti recenica, i sam sam nepovezan.
sad selim u svoj stan, i nadam se. da ce biti bolje.
znam da je ovi malo nepivezano, ali upravo sam prozivljavam dan kad me majka izludjuje.Kcerkica je 80 % vremena sa njom.Kad je opomenem da sam joj ja otac i da ja dijete ne kupujem poklonima(kao ona), vec se trudim da ovaj jedan dan u sedmici koliko imam sa kcerkom provedem kao najbolji otac, dobijam odgovor (indirektan) da uopste i ne licim na oca.A ja sam zaista odgovoran, to zna skoro svako ko me zna( osimmoje majke).
mislim da me pokusava nagovoriti na ivaj nacin da pivucem tuzbu za razvod.a ja ne zelim zivjei sa nekim ko me konrolise, ko ne postuje mene ka osobu koja ima svoj karakter.
i ne zelim vise da slusam da nisam kao njen otac.
pa vise ne mogu podnijeti
samo se nadam da cu se preseliti, i na taj nacin malo vise vremena provesti sa djetetom

(odgovor članu Yula)
Direktna veza do poruke: 1072
23.12.2012 0:16:13   
dunja RR
almire, na pravom si mestu, i razumem zašto si otvorio dušu. Želim ti svako dobro, i da uspeš da se organizuješ i napraviš zdravu atmosferu za tebe i ćerkicuuser posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 23.12.2012 0:36:35 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu almir1369)
Direktna veza do poruke: 1073
23.12.2012 0:24:40   
Ivanka 75
Dobrodošao Almire!
Želim ti puno mira, sreće i lepih trenutaka u budućnosti za tebe i tvoju devojčicu, ipak je ona tvoje najveće blago user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1074
23.12.2012 1:16:34   
vikiveki
Deca su ta koja su bitna, a mi roditelji smo tu da ih zaštitimo i pomognemo u svakom trenutku....zato i mislim da je bolje da dete živi sa jednim roditeljem nego da živi sa oba roditelja koji se stalno svadjaju i pri tome izgovaraju uvek čuvenu rečenicu,,da nije deteta mi bismo se odavno razveli"user posted image Onda jadno dete počinje sebe da doživljava kao nekakvog krivca koji je kriv što roditelji žive zajedno a non-stop se svadjaju.Almire odvoj se ti i od mame i od žene,sredi se i pokušaj da pružiš svojoj devojčici najbolje što možeš,a to je Ljubav.user posted image user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here