|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razvod braka
2.12.2012 0:30:55   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: indy_25

snjeska draga evo i ja pridruzujem. Neke stvari jednostavno ne mozes popraviti. Trenutno imam tezak period nisam se nadala da cu opet kroz ovo da prolazim. Vise se nikad necu udavati:(

Ih bre lepojko, ni tebe nije bilo neko vreme pa nisam znala, žao mi je user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1026
2.12.2012 1:37:59   
bratzz
Ako se ikad budemmrazvela to ce biti zbog svekrve jer sve probleme koje imamo nastali su zbog nje!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1027
2.12.2012 20:28:24   
M2004
Cao zenske...

na RR sam ali zbog drugih stvari...pa sam sad gledala sta sve ima i videla ovu temu..pa reko aj da dam doprinos...Ja sam se razvela...U kratkim crtama...U braku smo bili 4godine,prvih godinu ipo do dve sve je bilo da kazem Ok...svekrva ko svekrva pravila probleme ali nisam je zarezivala ni 5 para...sa njim sve ok...dete se rodilo...opet kao sve ok...medjutim pocne da se menja,sve gori,bezobrazniji,postao zatucan...ja nisam imala mleka da doim malu,kupovala bebelac,on se bunio sto to kupujem sto nedajem detetu mleko ,objasnim mu sve,al nevredi ...i tako oko deteta pocnu svadje...ja sam imala tu mogucnost da moje dete ima sve najlepse i najbolje jer su moji preko pa mi pomazu salju stvari pare itd...al on nije voleo da se pare trose na neke kako on kaze nepotrebene stvari...zar je bebelac nepotreban?? I nisam troslila njegove pare ako cemo iskreno,a dete je njegovo... elem iz dana u dan svadje...da bi poceli i udarci...par puta sam cutala i kao neka...medjutim otelo se kontroli...kad god bi ja nesto "zgresila" on bi me udario...cak me je jednom tad prvi put a i poslednji bas izudarao , u spavacoj sobi dok su njegovi roditelji bili u kuci,sve su culi i mene kako vristim,malu kako place,jer je ona bila sa nama u sobi,dete 2 godine...bila sam u masnicama...podlivi...oni nista cute...i onda sam odlucila da odem...nije mene moja majka rodila da me neki siledzija bije,da ja i moje dete prolazimo kroz tako nesto NE. Spakovala sam se i vratila kod mojih...proslo je 6 godina i nijednom se do sada nisam pokajala sto sam ga ostavila...Da je bilo tesko bilo je,sama sa detetom,razne price...onda sud i sudjenja...sve sam to prosla,bilo je noci proplakanih ali moje dete zivi u miru...i ja sa njom zajedno...Ona je imala 2,5god kad smo ga napustile,...sud je tada dodelio presudu da doticni moze da je uzima 1 u mesecu i da bude do 11 svaki mesec 10 dana kod njega kao jer je razlika u gradovima 150km...ja budala pristala...i prvih par meseci je tako bilo..isla je na 10 dana kod oca...a meni se tih dana pristisak nije spustao jer pomisljam da ne tuce i nju ko i mene?? Sto se drugih sudskih tacaka tipa alimentacija itd toga se nije pridrzavao kao ni dan danas...6 godina 1 dinar nije dao za dete...Sledeca stvar,kada je mala imala 3,5 god,dolazi kod mene u dvoriste,uzima malu i ubacuje u auto(stim da ga mala nije neko vreme vidjala jer nije dolazio) mala vristi place,on neregistruje i ubacuje je,ja pokusavam da je uzmem,medjutim on me udara,pred njom,pred komsilukom,komsinica brzo pozvala pandure...Panduri dosli...jbg on je u pravu jer je dosao po dete kako mu pise u presudi,a to sto je tako upao i mene tukao itd to nema veze...e onda sam ja kao uzela zakon u svoje ruke...pa mu neko vreme nisam dala da vidja ni da uzima malu...jer nisam je ja rodila da je on muci...preselile smo se,otisla sam od mojih u stan...samo da on nebi znao da nas nadje...tuzio me...ja sam sudiji rekla da nije tacno to sto govori...pocela sam i ja da lazem sud kao i on...vidim njemu prolaze lazi pa sto bi ja bila iskrena?? Sledeca situacija mala kad je imala 5 godina, dodje ispred obdanista , i uzme je i odvede...zamislite taj sok,dolazim po dete nje nema...naravno znam da je on uzeo,...zovem centar za soc,zovem pandure...niko nista... ta agonija je trajala 2 meseca,2 meseca nevidim i necujem svoje dete...imala sam samo srecu da smo nas dve dvojni drzavljani,pa je moja ambasada pomogla...da nije bilo njih po nasem pravosudju ko zna kad bi ja vratila dete kuci... od tad ona vise neide tamo...sad ce napuniti 9god..znaci 4 god kako nije bila kod oca...on je inace krivicno osudjen iz vise predmeta,alimentacija,otimanje deteta,nasilje prema meni,...ali on i dalje zivi kao da nista uradio nije...

(odgovor članu bratzz)
Direktna veza do poruke: 1028
2.12.2012 20:36:35   
M2004
Imam srecu tu sto mi je cerka da kazem zrelija od svoje generacije...pa je dosta toga shvatila...tako da i ona sama kaze da nece da ide kod njega...jer se boji da ne bude opet kao pre...ja njoj nikad nisam za njega nista ruzno rekla...ona nezna da je on mene dok je ona bila beba tukao...nezelim da zna,bar ne sad ...Ja sam i dalje na sudu sa njim...ali od toga nista nema,ko zna dal ce ikad i biti...
Moja cerka i ja zivimo lepo...ja sam u drugom da kazem braku...moj sadasnji dragi nju gleda kao svoje dete...a mene drzi kao kap vode na dlanu...ali trebalo je vremena da prelomim da opet budem sa nekim,jer me je taj povredio mnogo...To je da kazem najkrace kako sam mogla da napisem... Zelim da vam kazem svima vama koje se opredelite na razvod da budete spremne da kad se razvedete taj bivsi muz ce biti toliki kreten da ce te se pitati ZAR JE MOGUCE DA SAM BILA SA NJIM??? Zato ako sada trpite nasilje,javite prijavite...posle vam taj papir mnogo znaci...deca bez obzira na uzrast gledajte sto manje da budu kod oca..alimentacija,kuca itd sve resite odma...jer kad potpises razvod kraj je...a on posle postaje djubre...svi oni obecavaju i kao bore se za decu ,ali to ima kratak rok...ja mogu preko da odem da zivim jos bolje,da moje dete ima bolju buducnost,ali nemogu jer njen otac je stavio zabranu za pasos...to otac?? Nepita ima li hleba da jede a neda da ode da zivi gde ce joj biti bolje?I drazava to naziva zakonima,ocevima...muke sam mucila...da sad nebi pisala celu istoriju... ako vas bilo sta zanima vezano za razvod,deca...sve oko toga..pitatjte me...rado cu vam pomoci jer dosta toga sad znam...mene nije imao ko da savetuje al eto ja mogu vas...

(odgovor članu M2004)
Direktna veza do poruke: 1029
2.12.2012 20:39:26   
Snelle
Joj, kakva priča, strašno user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu M2004)
Direktna veza do poruke: 1030
2.12.2012 20:47:14   
M2004
Da da ... jos sam je ukratko bez detalja pisala...a detalji su katastrofalni...bilo proslo...zivot ide dalje... nasilje u porodici bilo koje vrste dal fizicko ili mentalno netreba trpeti... jednom ako te udari,udarace uvek...zato posle prvog samara treba otici... sta se sve desava u ovoj zemlji...i niko nista ne preduzima...nijedna zena nesme da trpi nasilje...netreba da gleda ko ce sta da joj kaze ako se razvede... a pritom ako ima i decu netreba da se brine sta i kako... deca ce porasti...bolje samo sa majkom u miru i slozi nego sa oba roditelja i da gleda i slusa svadje i maltretirannje...

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1031
2.12.2012 20:54:16   
JMPM
Au, neverovatno! Zelim ti svu srecu sveta u tom drugom braku, da ti vise ni u snu ne dodju te muke koje si prolazila user posted image

(odgovor članu M2004)
Direktna veza do poruke: 1032
2.12.2012 21:59:41   
vikiveki
I ja sam preživela buran i strašan razvod i mogla bi pola noći pisati šta se meni izdešavalouser posted image ali sada nemam toliko vremena....možda bi bilo bolje da počnem da pišem knjiguuser posted image U svakom slučaju želela bi da posavetujem žene koje planiraju da se razvode, da se ne oslanjaju mnogo na postojeće institucije, centar za socijalni rad i policiju,jer oni nisu ni za šta nadležni bez sudskog rešenja....mada nisam sigurna i koliko su nadležni, i ko je nadležan kada postoji rešenje kada su u pitanju deca i problemi oko starateljstva nad detetomuser posted image user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1033
3.12.2012 7:53:38   
Anck Su Nmaun
M2004 ..strasno !
Nemogu da verujem u sta se sve pretvori na kraju user posted image Bas me rastuzila tvoja prica user posted image

Ali hocu samo da dodam da mnoge zene trpe sve i svasta jer nemaju gde, i od cega da zive! Mislim da ima najvise takvih slucajeva, u ovakvoj drzavi, odes i ostavljas sve za sobom ..i jos sa malom decom...sta cesuser posted image

Znam da imaju sad sigurne kuce gde te godina dana drze pod svoje i pomazu da stanes na noge, ali ...opet user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 3.12.2012 7:54:00 >

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1034
3.12.2012 9:52:26   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: M2004

...ja mogu preko da odem da zivim jos bolje,da moje dete ima bolju buducnost,ali nemogu jer njen otac je stavio zabranu za pasos...to otac?? Nepita ima li hleba da jede a neda da ode da zivi gde ce joj biti bolje?I drazava to naziva zakonima,ocevima...muke sam mucila...

Da li ti imaš starateljstvo nad njom ili je starateljstvo zajedničko? Ja imam starateljstvo nad ćerkicom ali nisam još vadila pasoš za nju, pa me zanima da li u tom slučaju moram tražiti saglasnost od bivšeg muža?user posted image

(odgovor članu M2004)
Direktna veza do poruke: 1035
3.12.2012 11:05:13   
M2004
Sto se pasosa tice...
Ako u resenju stoji da si ti staratelj onda mozes da odes i da ga izvadis,ali onog dana kad pozelis da krenes na put(odmor) moras ici sa bivsim muzem u sud da ON overi u sudu papir na kom pise da ti ON dozvoljava da izvedes dete iz zemlje i piše se gde ides na koliko dana...i onda na granici kad pokazujes pasos moras uz pasos da das i tu potvrdu.Tako je i za ljude koji su u braku,isto ako jedan od roditelja zeli da izadje iz zemlje sa detetom onda ovaj drugi mora da da saglasnost. Tako da ako je on ok i ako hoce da da saglasnost onda mozes a ako ne,pasos ti nista neznaci...U mom slucaju neda saglasnost niti ce ikada dati...I sad ja moje dete nemogu da vodim na more u Tursku,Grcku itd mogu samo po Srbiji da putujem...zalosno!!! A pritom smo nas dve dvojni drzavljani,ona nemoze taj drugi pasos da dobije jer je on otisao u ambasadu i potpisao da neda da mu dete ima pasos,i taj dokument je validan...po njihovom zakonu ako on neskine zabranu do njene 16god onda ona sa 16 god moze sama da vadi a dok ne napuni 16 nemoze bez njega...meni su ruke vezane. To sto nedaje nista za dete i sto je krivicno osudjen za mnogo stvari to se nigde negleda...nekad imam utisak kao da sam ja ta sto je kriva a ne on...jer se svi ti prema meni ophode kao prema zlocincu umesto da pogledaju realnost...ali u takoj drzavi zivimo!!!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1036
3.12.2012 11:09:28   
lanajelena
M2004 jako tuzna prica,nadam se da cete u daljem periodu dozivljavati samo lepe stvari,Indy,Snjeska sve najbolje user posted image

(odgovor članu M2004)
Direktna veza do poruke: 1037
3.12.2012 11:31:04   
M2004
Hvala...za sad mi je u ovom drugom braku sve kako treba... zelim svima da sve svoje muke okoncaju...da izadju iz zajednice u kojoj ima nasilja(dal fizicko dal mentalno) i da bice tesko u zivotu al ne ceo zivot...sve to prodje...a bitno je da vi ostanete zdrave normalne,deca da imaju lepo detinjstvo... niko netreba da trpi nasilje .

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 1038
3.12.2012 12:47:20   
vikiveki

Sto se pasosa tice...
Ako u resenju stoji da si ti staratelj onda mozes da odes i da ga izvadis,ali onog dana kad pozelis da krenes na put(odmor) moras ici sa bivsim muzem u sud da ON overi u sudu papir na kom pise da ti ON dozvoljava da izvedes dete iz zemlje i piše se gde ides na koliko dana...i onda na granici kad pokazujes pasos moras uz pasos da das i tu potvrdu.Tako je i za ljude koji su u braku,isto ako jedan od roditelja zeli da izadje iz zemlje sa detetom onda ovaj drugi mora da da saglasnost. Tako da ako je on ok i ako hoce da da saglasnost onda mozes a ako ne,pasos ti nista neznaci...U mom slucaju neda saglasnost niti ce ikada dati...I sad ja moje dete nemogu da vodim na more u Tursku,Grcku itd mogu samo po Srbiji da putujem...zalosno!!! A pritom smo nas dve dvojni drzavljani,ona nemoze taj drugi pasos da dobije jer je on otisao u ambasadu i potpisao da neda da mu dete ima pasos,i taj dokument je validan...po njihovom zakonu ako on neskine zabranu do njene 16god onda ona sa 16 god moze sama da vadi a dok ne napuni 16 nemoze bez njega...meni su ruke vezane. To sto nedaje nista za dete i sto je krivicno osudjen za mnogo stvari to se nigde negleda...nekad imam utisak kao da sam ja ta sto je kriva a ne on...jer se svi ti prema meni ophode kao prema zlocincu umesto da pogledaju realnost...ali u takoj drzavi zivimo!!!

Hvala na objašnjenjuuser posted image ...videću kako ću ja proći pošto sam planirala da na leto idemo na more...da li će on dati pristanakuser posted image nisam baš sigurna ali pokušaćuuser posted image

(odgovor članu M2004)
Direktna veza do poruke: 1039
3.12.2012 12:51:24   
vikiveki
M2004 jesi li pokušala da tužiš svog bivšeg za alimetaciju? Koliko znam neplaćanje alimentacije je sada krivično delo i ako on ne radi tj. ako nama para onda mu plene imovinu tamo gde živi

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1040
3.12.2012 13:01:02   
M2004

IZVORNA PORUKA: vikiveki

M2004 jesi li pokušala da tužiš svog bivšeg za alimetaciju? Koliko znam neplaćanje alimentacije je sada krivično delo i ako on ne radi tj. ako nama para onda mu plene imovinu tamo gde živi

E da si ti meni ziva i zdrava ... sve je to tako po zakonu,al nema nikog da sprovede zakon...
Da tuzila sam ga...po prvoj presudi alimentacija je iznosila 2000din to je bilo kada je mala imala dve ipo godine ...naravno nije davao...pa sam ga tuzila za nedavanje alimentacije + povecanje... posle dve godine sam dobila parnicu,alimentacija povecana na 5000 i dan danas je 5000 din od kojih opet ni 1 din ne daje... tuzila ga... dobila parnicu , krivicno je osudjen,imao rok od 3 meseca da sve isplati...ta 3 meseca su odavno prosla i opet nista... ja imam gomilu resenja sudskih u kojima je on svuda okrivljen ali ko da nije... Jer on je bio pametan kad smo se razveli,sve sto je imao na svom imenu je prebacio na roditelje (kuca,stan ,auto) sto se plate tice,nije prijavljen radnik,tako da ispada on nema nista...a ima...da bi ja u razgovoru sa izvrsiteljem cula od izvrsitelja da kada oni odu na teren u kucu ili stan,nemogu odatle nista da zaplene,jer ako u kuci ima 1 ves masina oni nemogu da je uzmu jer je okrivljenom to potrebno za zivot...da ima na svoje ime auto onda bi to kao zaplenili... tako da ja nemogu nista da izvucem...sad se nadam tom alimentacionom fondu da zazivi kod nas ali izgleda da nece skoro...para i para sam dala za advokate i sudske troskove...a sta sam dobila? samo nerviranje,troskove i nekada osecaj kao da sam ja okrivljena a ne on... Sta je alimentacija od 5000din za dete koje ide u II razred??? ustvari nebitno je koliko dete ima god,5000 je nista... ali zakon nam je takav... E sad ja imam opciju da potegenm parnicu povodom tog krivicnog resenja posto u resenju pise da ako ne da u roku od 3 meseca onda ide u zatvor 6 meseci do 18 meseci... ako to potegnem jedino sto dobijam je da on bude u zatvoru..opet pare ne dobijam... i tako u krug... a cula sam da i alimentacija zastareva posle odredjenog broja godina...

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1041
3.12.2012 13:03:59   
Anoniman
Tačno tako M2004...... Možeš da ih tužiš koliko hoćeš, niko ništa ne preduzima, a kamoli pleni. Pa pogledajte samo koliko kriminalaca slobodno šeta iako su osuđeni, boli ih uvo za očeve koji nisu sposobni da brinu o deci koju su izrodili user posted image

(odgovor članu M2004)
  Direktna veza do poruke: 1042
3.12.2012 13:04:57   
M2004

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Sto se pasosa tice...

Hvala na objašnjenjuuser posted image ...videću kako ću ja proći pošto sam planirala da na leto idemo na more...da li će on dati pristanakuser posted image nisam baš sigurna ali pokušaćuuser posted image

ž

Sve zavisi da li je taj tvoj bivsi ok---da li je normalan...ako imas sa njim neku spiku i dogovor valjda ce da ti da pristanak a ako je g..no ko ovaj moj onda nista od letovanja....
Zalosno je to . Ja imam uslove da idem za USA i Canadu... moje dete da proputuje sve obezbedjeno finansijski od strane mojih roditelja i sestara ali moje dete nemoze da mrdne iz Srbije jer je njen otac tako odlucio...umesto da cuti i da dopusti,i da bude srecan jer em ga to dete ne kosta ni jedan j..eni din nit bi ga bilo sta kostalo...al ne on je tvrdoglava budala... tako da muke nase... nismo zasticene ... zalosno...a u drugim zemljama tako nesto nemoze da se desi...samo u Srbiji je to normalno...

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1043
3.12.2012 13:25:56   
M2004
da da dodam... kada je on meni oteo dete i kad je bilo sudjenje vezano za otmicu... pita sudija njega za zavrsnu rec...on kaze ZELIM DA MI SE ISPLATE PUTNI TROSKOVI... i ladno kad je doneto renje da je ON kriv...meni pise sudski troskovi + troskovi osudjenog 12000 din... ej ja da platim sto sam ga tuzila za otmicu deteta i da platim njegov put iz Kragujevca za Sremsku Mitrovicu=?? Alo da li je to normalno? Ulozila sam zalbu i uspela da skinem to...a da nisam ulozila zalbu ja bi njemu kao okrivljenom trebala da platim...a on,da li on nekome nesto treba da plati ?? Strasno...

e da skoro sam isla kod jednog advokata bas da potegnem to da me isplati za alimentaciju,cula sam da advokat radi na procenat,i ok neka od kompletne sume i uzme 20% bolje i tako nego da nedobijem nista... dok sam sa advokatom razgovarala,video sve papire,resenja...i kaze on meni
ZNATE STO SE PLACANJA TICE NEBI JA DA VAM OD TE SUME UZMEM 20% JER IPAK SU TO DETETOVE PARE,BOLJE VI MENI DA PLACATE PO IZLASKU;PO TUZBI ITD:.. I sta mi to govori... svestan je da necu naplatiti alimentaciju,a on nece da radi za DZ pa bolje da mu ja placam ovako...ali opet te pare koje dam tebi kao advokatu,znaci da sam zakinula mom detetu nesto...ali svi oni gledaju sebe boli ih uvo da nam pomognu...

(odgovor članu M2004)
Direktna veza do poruke: 1044
3.12.2012 13:30:40   
M2004
Kao samohrana majka nemas nikakve povlastice...jedino taj deciji dodatak sto je veci od drugih i nista vise... ovde kod mene ja malu nisam u vrtic mogla da upisem jer sam nezaposlena,pa cekaj ako zivim sama sa detetom,kako da radim ,ko ce nju da cuva??? Jedva sam je upisala ali kako,tako sto sam platila da je prime,zalosno...jer meni niko od mojih ne zivi ovde,svi su preko,zivim u kuci majcinoj...znaci sama sam sa detetom...a nisam jedina ima onih koje nemaju roditelje ili isto nisu tu,ko da cuva dete dok ti radis? Strasno... Moje dete nije nista dobilo niti neki popust za rekreativnu ili uzinu... a ja se vodim nezaposlena,samohrana majka,bez primanja...ja kazem Hvala Bogu meni moji pomazu a sta da ih nemam ili da nemogu,sta onda,jer takvih ima mnogo ... i ko da nas zastiti??? Zalosno

(odgovor članu M2004)
Direktna veza do poruke: 1045
3.12.2012 13:33:46   
caca81
Pa ova priča je za novine, da javnost čita o ovome...strašno!!! M20004 user posted image

(odgovor članu M2004)
Direktna veza do poruke: 1046
3.12.2012 13:37:22   
NadaR
user posted image

M2004 , svaka ti čast! Stvarno nemam riječi . user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu caca81)
Direktna veza do poruke: 1047
3.12.2012 13:43:04   
M2004

IZVORNA PORUKA: caca81

Pa ova priča je za novine, da javnost čita o ovome...strašno!!! M20004 user posted image

Moj rucak danas ce da okasni i to bas bas jer se ja ovde raspisala ko luda...

Mogu ti reci da sam cak i mislila da u neke novine dam ili u neku emisiju ali sta ce to promeniti ??? Jedan dan ce se o tome mozda pricati i bice zaboravljeno,ako nesto neko obeca to obecanje ce pasti u zaborav... ali ja kazem ne samo o sebi i svom problemu vec je nas dosta u tome nekome je jako tesko a nekome onako... treba da postoji zakon koji ce nas stititi i koji ce biti sproveden...Ima mnogo gorih prica i od moje price...kako li je tim zenama,deci??? Kako neka majka koja nema para ni za osnovne namirnice moze da plati advokata ? A ovi advokati preko socijanog te ne fermaju ni 5% ...kako one da se izbore sa tim problemima? Ja da bi dete povratila kad ju je oteo ,uspela sam uz pomoc Kanadske amb,jer sam ja a i ona Kanadski drzavljani...to me je kostalo 3000eura,advokati i odlasci...a sta da nisam imala te pare???Nisu to male pare...a da nismo ni drzavljani dvojni ko zna kad bi je vratila...jer sam sa ambasadom posle 2 meseca jedva uspela da vratim dete kuci.. zalosno je to.

(odgovor članu caca81)
Direktna veza do poruke: 1048
3.12.2012 15:08:13   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: caca81

Moj rucak danas ce da okasni i to bas bas jer se ja ovde raspisala ko luda...

Mogu ti reci da sam cak i mislila da u neke novine dam ili u neku emisiju ali sta ce to promeniti ??? Jedan dan ce se o tome mozda pricati i bice zaboravljeno,ako nesto neko obeca to obecanje ce pasti u zaborav... ali ja kazem ne samo o sebi i svom problemu vec je nas dosta u tome nekome je jako tesko a nekome onako... treba da postoji zakon koji ce nas stititi i koji ce biti sproveden...Ima mnogo gorih prica i od moje price...kako li je tim zenama,deci??? Kako neka majka koja nema para ni za osnovne namirnice moze da plati advokata ? A ovi advokati preko socijanog te ne fermaju ni 5% ...kako one da se izbore sa tim problemima? Ja da bi dete povratila kad ju je oteo ,uspela sam uz pomoc Kanadske amb,jer sam ja a i ona Kanadski drzavljani...to me je kostalo 3000eura,advokati i odlasci...a sta da nisam imala te pare???Nisu to male pare...a da nismo ni drzavljani dvojni ko zna kad bi je vratila...jer sam sa ambasadom posle 2 meseca jedva uspela da vratim dete kuci.. zalosno je to.

Draga moja samo da znaš i ja sam moju devojčicu morala da uzmem tj. otmem...Moj bivši je pošto sam ja bukvalno pobegla od njega sa detetom kod mojih, u moj rodni grad koji je 200 km daleko, posle 1 meseca došao.Navodno je hteo da se pomirimo kao i mnogo puta pre, ali ja ovaj put nisam htela. Dokle više da mu popuštam i da se sažaljevam na njega...i tako otišli smo u centar za soc. rad,dogovorili se da do kraja sudskog postupka dete bude malo i sa njim i da se dogovaramo oko vidjanja,napravljena je i službena zabeleška...Znate šta je bilo...prvi put kad je odveo više je nije vraćao niti mi je dozvoljavao da se čujem sa njom, a vidjala sam je 1 u dva meseca kad odem na sud...svima sam se obraćala za pomoć ali bez sudskog rešenja niko ništa nije hteo da preduzme...tako sam ja posle godinu dana skupila hrabrost i posle jednog susreta je otela zajedno sa bratom i ocem,on je onda mene tužio za to i evo već 4 godine se povlačimo po sudovima.
Ponekad pomislim da sam možda pogrešila što sam je tako uzela,ali morala sam jer je u medjuvremenu, dok je bila sa mojim bivšim i njegovim roditeljima završila u stacionaru sa dijagnozom bronhijalne astmeuser posted image , ona koja nikad nije imala ni bronhitisuser posted image A i to su dva meseca krili od mene..

(odgovor članu M2004)
Direktna veza do poruke: 1049
3.12.2012 15:17:17   
Meisje
M2004,Vikiveki,vazno da je sve ruzno iza vasuser posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here