|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razvod braka
23.12.2012 9:02:10   
Anoniman
hvala vam na podrsci, ovih dana sam ponovo stupila u kontakt sa zenom iz Sigurne kuce, kaze mi da pokusam nekako da pokupim sebe i dijete i da dodjem ako treba i bez stvari za pocetak..Neznam kako cu to da izvedem, jer mm je ukapirao da se nesto desava ...a ja sam sva plackava po cijele dane nervozna, pazim na svaki korak, brisem pozive...Ma kao u filmu nekog...Javicu se ponovo kad budem mogla..
Almire, dobrodosao i nadam se da ces uspijeti u tome sto zelis..

(odgovor članu vikiveki)
  Direktna veza do poruke: 1076
23.12.2012 14:42:12   
almir1369
Hvala na lijepim rijecima dobrodoslice :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1077
23.12.2012 15:26:39   
almir1369
nevjerovatvo je koliko razvod braka donosi stresa, ali isto tako i olaksanja.
Ja sam pred kraj braka imao 63 kg.Stres je uticao na apetit.S obzirom da sam visok 186, izgledao sam kao kostur.
Kad smo se razisli, poceo sam malo izlaziti sa prijateljima.Malo po malo, shvatio sam da od depresije nema nista, nego samo borba.
Krenuo sam na fitnes, kasnije sam poceo i bodybilding.Malo po malo poceo sam izgledati normalnije.Sad imam 80-ak kg, i moram napomenuti da sam prezadovoljan
izgledom.Toliko o vanjskom ekeftu.Na tom istom fitnesu upoznao sam mnogo divnih ljudi, i oni su mi kao druga porodica.
Sad imam mnogo vise prijatelja.Imam posao i to mi je vrlo bitno.
Trudim se da povodim sto vise vremena sa djetetom(s obzirom da kcerkicu vidim svake druge sedmice, to je tesko)
Sad se nadam da cu dobiti 3 dana u dvije sedmice sa kcerkom.Kad tome dodam selidbu u svoj stan, to ce znaciti puno vise vremena da pokusam izgraditi neraskidivu vezu izmedju nas.Ali to je do socijalnog.Nemam bas neku saradnju sa bivsom, ali nije ni tako lose.Ipak mislim da ce se i to promijeniti, kako vrijeme bude teklo.
Kroz ovaj period, naucio sam vise cijeniti sebe.Imao sam vrlo nisko misljenje o sebi.

Samo jedno jos ne mogu shvatiti.
Koliko je ovaj Balkan primitivan.Najgore mi je zbog toga.
Ljudi te posmatraju kao da si sa Marsa pao, zato sto si razveden.Osjecao sam se kao covjek nizih vrijednosti zbog toga.
Ali ako sam covjek nizih vrijednosti, kako sam uspio prebroditi sve ovo?
Ne, ja nisam a ni vi koji ovo citate, osoba nizih vrijednosti.Ovo iskustvo i borba samo nas cini jacim i boljim.
Nazalost Balkan je takvo mjesto da su prerasude normalne, ali valjda ce jednog dana i to biti drukcije.

Zelim svima vama sve najbolje u vasim zivotnim bitkama.Nadam se da cete svi naci svoju srecu daleko od onih ljudi koji vas unesrecuju
:)

(odgovor članu almir1369)
Direktna veza do poruke: 1078
23.12.2012 16:06:22   
vikiveki
user posted image Almire....i ja sam prošla kroz vrlo traumatičan razvod i borbu za ćerkicuuser posted image ....sada je sve to iza meneuser posted image dugo vremana mi je trebalo da počnem normalno da živim i da steknem samopouzdanje,ali i to se desilo i videla sam svet drugim očimauser posted image ....a onda sam upoznala čoveka sa kojim sam i danas i koji je sve ono o čemu sam oduvek maštalauser posted image i tek sada znam i osećam kako izgleda prava ljubav user posted image user posted image Zato glavu gore jer i posle kiše sine Sunceuser posted image

Direktna veza do poruke: 1079
23.12.2012 20:41:38   
boba 11
Anoninimna sve najbolje u daljoj borbi i bezi sto pre.Niko nije zasluzio da se neko istresa nad njim ili da dobija batine zbog pijanih budala.
Almire to sto retko vidjas cerkicu je normalno jer u razvodu obicno ocevi bivaju osteceni u tom smislu ali obrati paznju na to da ne bi tvoja bivsa okrenula dete protiv tebe.Znam takve slucajeve a i kad bih ja bila razvedena sigurno ne bih dozvolila da dete bude vise sa ocem nego samnom
Sve najbolje

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1080
23.12.2012 23:52:31   
almir1369
Ma znam.Trudim se.Sve ovo jos otezava cinjenica da sam ja taj koji je pokrenuo sudski proces.Vjerovatno zeli da mi napakosti.
Ali nije tako ni lose.Bilo je perioda kada nisam dijete vidio po 2 mjeseca, a sad smo se dovorili da dijete bude kod mene 3 dana u dvije sedmice.
Samo da me ne izradi.Za sada to funkcionise solidno.I ja sam dijete razvedenih roditelja, tako da znam kako se moja cerkica osjeca iako je jos mala.
Za 20 mjeseci koliko smo rastavljeni, nisam preskocio nijednu alimentaciju.Dobrovoljno sam povecao alimentaciju, iako u centru za socijalni nerad to nisu zahtijevali.
Zelim samo da moje dijete ima sretno djetinjstvo.Mislim da smo nas dvoje dovoljno odrasli da se mozemo dogovoriti oko toga.
Evo vec mi je lakse, lijep je ovo forum.
Hvala vam na lijepim rijecima, i vama zelim sve najbolje od srca.

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 1081
24.12.2012 0:01:55   
naađaa
Almire samo napred, nemoj da se predaješ. To što malo viđaš dete jeste teško za svakog roditelja ali potrudi se da to vreme iskoristiš maksimalno. Sa osmehom na licu, da se igrate, učite nešto novo, obilazite razna mesta i stvarate jednu neraskidivu vezu. Da idete u pozorište, u igraonice, u zoološki vrt, u šoping, na utakmice, na bazen, na klizanje ili bilo šta drugo što tvoje dete čini srećnim. Puno uspeha ti želim...

Direktna veza do poruke: 1082
24.12.2012 0:28:10   
almir1369
Anonimna, bas mi je zao sto to prolazis.Nadam se da ces uskoro rijesiti probleme.
Samo zelim nesto da kazem.
Taj tvoj muz me strasno podsjeca na mog oca.Moja majka je 3 puta odlazila od njega.
Kamo srece da se nakon prvog puta nije vratila.On je prvi put dosao i po podu se valjao od suza koliko mu je zao.
Da covjek ne povjeruje.Nekada veliki nasilnik, a u tom momentu se valja po podu i kao malo razmazeno histericno dijete moli za oprost.
Majka mu je dala drugu priliku.On je postao jos gori.Nepodnosljiviji.Nista se nije promijenio, samo je jos vise pravio horore.
Na kraju kad je smo otisli zadnji put(citaj "izbaceni kao nekakvi psi"), poceo je prijetiti svim i svacim da se ponovo vratimo.
Kad je saznao gdje zivim0 dosao je i prijetio.Tada smo pozvali policiju.Imali smo srece.U toj patroli bili su m0mci koji su kad su vidjeli prijetnje i svasta jos odlucili uzeti stvar u svoje ruke.Odveli su ga u jednu sumu i prebili ga.Zaista jesu.Ne opravdam to, ali to je upalilo.To je pokazalo kolika je on kukavica.Nije vise pravio probleme.
a svi su mislilida je on jedan dobar covjek.Kad su gosti dolazili bio nam je blagdan.Tad bi se on promijenio, j bio najnolji itac i muz.Naravno kad odu gosti horor pocinje.
Ne zelim ovim tekstom da kazem da je rijesenje da ga neko prebije.Niti zelim da kazem da je tvoj slucaj isti.Zelim samo da ti kazem da je moja majka uspjela pobijeci, i vise joj ne prijeti.Zivi sretno, i bez stresa.
Moj savjet tebi je da maksimalno iskoristis pomoc drzave, za pocetak u vidu sigurne kuce.Kasnije kad se malo smiris, znaces bolje sta da radis.Jer si sada malo rastresena.
Rijesenja ima, vjeruj mi.
Sve najbolje tebi i tvojoj djecici zelim
Pozdrav iz prohladnog Sarajeva.

Direktna veza do poruke: 1083
24.12.2012 8:54:03   
Shishica
Odveli su ga u jednu sumu i prebili ga.Zaista jesu.Ne opravdam to, ali to je upalilo.

Delim tvoje misljenje i mislim da je to, nazalost, za ljude takvog tipa, jedino resenje.. Ali ovakvi momci u policiji retko se nalaze, a i ne bi smeli to da rade..

Direktna veza do poruke: 1084
24.12.2012 8:55:32   
Verolina
Kuda ide ovaj svet? Kakvi se ljudi radjaju i kakvim postaju?user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 1085
13.1.2013 14:15:18   
M2004
Anonimna sta se desava kod tebe jesi li otisla od tog nasilnika...
Gresku si napravila jer si za svaki odlazak u hitnu lagala,trebala si reci zasto i kako si dospela u to stanje,o nasilju netreba cutati,nasilje netreba kriti..govorim ti iz licnog iskustva...Neznam da li si jos sa njim ili si uspela otici u sigurnu kucu?
Tvojima reci sta je problem,nemoj cutati jer tom detetu si potrebna ziva i zdrava...a ko ce ti pomoci ako ne tvoji roditelji itd?
Bezi od njega dok je vreme...
Neznam odakle si,kako ti mogu pomoci?

Ljubav koja ne zna za uslove Vera skojom zaspiš i budiš se Nada koja poslednja umire,što ne želiš sebi ne poželi nikome...

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1086
30.1.2013 15:23:00   
Anoniman
Koliko sam primetila na forumu ima i pravnika a nadam se i jos nekoga ko mi moze uputiti dobar savet.
Ja sa muzem funkcionisem dobro kada svekr i svekrva nisu u gradu cim se oni upletu pocinjemo sa svadjom. Sa njima ne govorim a mm je na njihovoj strani. 11 godina zabavaljanja je prethodilo braku ali dobar deo tog vremena on je ziveo samostalno posto je bio izbacen iz kuce, ucestvovala sam i pomagala da se pomire.Te svadje su toliko ucestale iako zivimo samostalno da je postalo nepodnosljivo.Moje jadno dete mesecima nije videlo roditelje kako se slazu i mislim da to negativno utice na njega. MM preti da nece iz moje kuce da ode bez deteta, ja se plasim da ostanem bez deteta koje on planira silom da odvede a ovo sto zivim nije zivot nego svakodnevna nervoza, suze i nerviranje. Sta da radim kako da zadrzim dete i od njega napravim srecnu i veselu osobu, imovina i alimentacija mi nisu bitni jer solidno stojim materijalno. NE bih podnela da budem rastavljena od deteta.

(odgovor članu M2004)
  Direktna veza do poruke: 1087
14.7.2013 17:03:02   
Anoniman
Da li neko ko ima licna iskustva ili poznaje sudsku praksu moze da mi pomogne o sledecem:

Da li je otac deteta koji je nezaposlen i nema imovinu duzan da placa alimentaciju?

Da posjasnim situaciju: imam dete od 2 godine. Nismo bili u braku, ali smo ziveli zajedno do nedavno.
On nikad nije davao novac za kucu i dete. Ziveli smo od moje plate.
Ne bih ni sada trazila da nisam saznala da on ustvari godinama ima svalerke na koje je trosio velike kolicine para.
Nesto je krao iz kuce, nesto dobijao od roditelja, prodao neke nekretnine a da ja to nisam ni znala i sl.

Interesuje me da li mogu da dobijem alimentaciju, bez dokazivanja da sta je on radio s novcem?

Hvala!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1088
31.7.2013 5:22:11   
vukosava

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Da li neko ko ima licna iskustva ili poznaje sudsku praksu moze da mi pomogne o sledecem:

Da li je otac deteta koji je nezaposlen i nema imovinu duzan da placa alimentaciju?

Da posjasnim situaciju: imam dete od 2 godine. Nismo bili u braku, ali smo ziveli zajedno do nedavno.
On nikad nije davao novac za kucu i dete. Ziveli smo od moje plate.
Ne bih ni sada trazila da nisam saznala da on ustvari godinama ima svalerke na koje je trosio velike kolicine para.
Nesto je krao iz kuce, nesto dobijao od roditelja, prodao neke nekretnine a da ja to nisam ni znala i sl.

Interesuje me da li mogu da dobijem alimentaciju, bez dokazivanja da sta je on radio s novcem?

Hvala!

Ovde gde sam ja, dodjes ti njemu alimentaciju uz opasnosti da ti dete oduzmu ako je on sedeo kuci sa detetom jer je on vise vremena bio sa detetom nego ti. Pa bi morala da placas i njemu alimentaciju i da saljes pare za izdrzavanje deteta. Imali bi oni vise para od tvoje plate nego ti. (SAD)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1089
31.7.2013 14:51:56   
nata11
Ja mislim ( nisam sigurna) da je kod nas izjednacena vanbracna zajednica sa bracnom ukoliko imate dete. I da iako nema posao mozes da podneses zahtev za alimentaciju.

Ali sto kaze Vukosava cula sam i kod nas slucajeve da je muz trazio i dobio privremenu alimentaciju od zene.

< Poruku je uredio nata11 -- 31.7.2013 14:54:30 >

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 1090
6.8.2013 23:11:17   
Anoniman
Mislim da mi se to ne bi moglo dogoditi, jer nismo bili u braku, a i pravo na izdrzavanje od strane bracnog partnera se gubi ako je partner bio neveran.
A bar da je bio kod kuce vise od mene, ne bismo se ni razili :P
Dete i ja okej zivimo od moje plate, ali me strasno nervira cinjenica da ja placam racune, vrtic, dadilju, hranu, stvari i sl. a on sve spicka na sebe i svalerke. Jos mi je ostavio dugove i krao iz kuce. A to se na zalost ne moze dokazati na sudu.

Par drugarica mi je reklo da je minimalna alimentacija 9.000 dinara, ali to ne stoji nigde u zakonu. Pretpostavljam da je u pitanju sudska praksa.

(odgovor članu nata11)
  Direktna veza do poruke: 1091
6.8.2013 23:28:48   
zece
Anonimen moj sovet ti e najdobro razgovaraj vo vrska so toa so nekoj dobar advokat ili sudijaako mozes sudski ako imas pravo na alimentacija baraj kaj nas. Ovde vo mkzenata ima pravo da bara izdrska od bivsiot maz pokrajtaa za. Deteto I za nea da plaka izdrska

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1092
6.8.2013 23:49:41   
anci kv
isto je,ziveli vencano ili ne.zakon je pre na tvojoj strani.stambeno obezbedjena,zaposlena,jedina sa primanjima..sud gleda procenu centra za socijalni rad,koji vrsi procenu sta je najbolje za dete i ko je podobniji za odgajanje deteta.samo dobar advokat i jaki zivci.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1093
7.8.2013 6:52:46   
zeksi
Anonimna, ja sam bila u slicnoj situaciji, ja sam radila i izdrzavala muza, sebe i dete, a on je obilazio kafane, druge zene i krao iz nase kuce. Kad sam se razvela, dete je pripalo meni, a on ima obavezu da placa alimentaciju od 5000 din. Naravno da jos nisam dobila ni dinar od njega, jer ne radi, a odakle mu pare da se svrcka po gradu i da trosi neznam, uglavnom posto nema platu, nemogu da mu stavim zabranu na primanja.....tako da ti teoretski imas pravo na alimentaciju, ali je mnogo teze da je i zaista dobijes.

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 1094
7.8.2013 12:42:29   
nata11
To da je minimalna alimentacija 9.000 din sigurno nije tacno. To se razlikuje od slucaja do slucaja. Mada sto kazu ako on nije prijavljen nemozes mu nista. Naravno mozes da ga tuzis ukoliko on ne isplacuje alimentaciju ali to je vec ...
A zasto kazes nemozes da dokazes, pa ako vec sve to znas mozes da nadjes svedoke, sigurno jos neko sem tebe zna.

(odgovor članu zeksi)
Direktna veza do poruke: 1095
8.8.2013 22:41:18   
Anoniman
Mislim da to ko sta kaze bas i ne igra neku ulogu na sudu .
Ja dovedem svedoke da potvrde ono sto ja kazem, on dovede nekog drugog ko ce da potvrdi njegovu izmisljenu pricu i nikom nista.

Zaksi, ako si bila u slicnoj situaciji, da li mozes da mi kazes ko placa sudske troskove?

(odgovor članu nata11)
  Direktna veza do poruke: 1096
8.8.2013 22:57:58   
pocahontas
po novom zakonu je neplacanje alimentaciije krivicno delo i moze se podneti krivicna prijava...a visina alimentacije se utvrdjuje u konnkretnom slucaju u zavisnosti od visine primanja, medjutim, sudija moze da dosudi minimalnu alimentaciju i ukoliko je duznik nezaposlen.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1097
14.8.2013 10:36:30   
gaggica
Mene znate sa nekih drugih tema,u braku smo pet godina imamo devojcicu koja jos malo puni tri godine,od samog pocetka smo imali problema ali sam se ja trudila ali sav moj trud je u vodu pao,pre dve godine otprilike je krenuo da se izivljava da me ponizava omalozava svasta nesto, nista ja ne uradim kako treba a pritom sam pedeset puta bolja od njega u svakom smislu sve sam to cutala i pustala ga medjutim puklo je nesto u meni dokle vise to da trpim i kad god sam mu odgovorila da nije u pravu on bi me osamario cak i pred detetom gde se ona bas uplasi,zadnji put sam pozvala policiju jer mene nema ko da zzastiti i oni su mu objasnili i popricali sa njim posle toga stalno prica o tome i ne moze da zaboravi zasto je meni trebalo da zovem policiju,sinoc mi je rekao da ako hoce opet da me udari pesnicom i samarom kako god on ce to uraditi jer se ne plasi policije.Ja radim imam svoj dinar radim imam platu 18 hiljada posao je ok.butik je u pitanju pokusavala sam poslednjih par meseci da nadjem bilo sta da odemo ali dok platim stan i obaveze nece nam nista ostati za hranu,inace Tara je super veselo i pametno dete i samo zelim da joj priustim neki normalan zivot gde nema vike i dreke to mi je sad najveca zelja.
Sta mislite sta da uradim kako da nadjem neko resenje za nas?
Pozdravljam vas sve...

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 1098
14.8.2013 10:57:48   
mamica3
prije svega da vas pozdravim...
čitam ove vase postove i mnoge razumijem jer sam i sama prošla razvod i sve sto ide uz to...
od svega najvise treba imati cvrst stav jer jednom kad se ode povratka nema..treba početi život iz početka,a svaki je početak težak..koliko ja znam iz svog iskustva dijete do 7 godina pripada majci ako ima bar osnovne uslove za život,glavnu ulogu igra socijalni rad jer sud najčešće uvažava njihovo mišljenje bar je tako kod nas u Bosni,a alimentaciju određuje sud po procjeni primanja druge strane,ali i u slučaju da ne radi određuje se minimalna,ukoliko počne raditi mogu se naplatiti svi izostatci za prethodni period..možda ce nekome moj post bar malo pomoći a ako imate neko pitanje rado cu vam odgovorii.

(odgovor članu gaggica)
Direktna veza do poruke: 1099
14.8.2013 11:10:28   
Sanja90
IZVORNA PORUKA: gaggica

Mene znate sa nekih drugih tema,u braku smo pet godina imamo devojcicu koja jos malo puni tri godine,od samog pocetka smo imali problema ali sam se ja trudila ali sav moj trud je u vodu pao,pre dve godine otprilike je krenuo da se izivljava da me ponizava omalozava svasta nesto, nista ja ne uradim kako treba a pritom sam pedeset_ puta bolja od njega u svakom smislu sve sam to cutala i pustala ga medjutim puklo je nesto u meni dokle vise to da trpim i kad god sam mu odgovorila da nije u pravu on bi me osamario cak i pred detetom gde se ona bas uplasi,zadnji put sam pozvala policiju jer mene nema ko da zzastiti i oni su mu objasnili i popricali sa njim posle toga stalno prica o tome i ne moze da zaboravi zasto je meni trebalo da zovem policiju,sinoc mi je rekao da ako hoce opet da me udari pesnicom i samarom kako god on ce to uraditi jer se ne plasi policije.Ja radim imam svoj dinar radim imam platu 18 hiljada posao je ok.butik je u pitanju pokusavala sam poslednjih par meseci da nadjem bilo sta da odemo ali dok platim stan i obaveze nece nam nista ostati za hranu,inace Tara je super veselo i pametno dete i samo zelim da joj priustim neki normalan zivot gde nema vike i dreke to mi je sad najveca zelja.
Sta mislite sta da uradim kako da nadjem neko resenje za nas?
Pozdravljam vas sve...

A da odes kod svojih roditelja? ili u sigurnu kucu dok se ne snadjete? I sto ga ne udaris kad on udari tebe? Nemoj da se branis vec napadaj,tiganj,oklagija,mislim koji mu je to nacin. Ja sam se jednom prilikom potukla sa muzem,samarala sam ga,udarala gde sam stigla, nisam dozvolila da me udariuser posted image uh to je trebalo videti... Od tad manji je od makovog zrna(mada sam ja kriva za tu svadju),ali u svakom slucaju nikako mu ne popustaj...

< Poruku je uredio Sanja90 -- 14.8.2013 11:14:04 >

Nije srecan onaj koji puno ima,vec je srecan onaj kome malo treba.

(odgovor članu gaggica)
Direktna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here