M2004 -> RE: Razvod braka (2.12.2012 20:28:24)
|
Cao zenske... na RR sam ali zbog drugih stvari...pa sam sad gledala sta sve ima i videla ovu temu..pa reko aj da dam doprinos...Ja sam se razvela...U kratkim crtama...U braku smo bili 4godine,prvih godinu ipo do dve sve je bilo da kazem Ok...svekrva ko svekrva pravila probleme ali nisam je zarezivala ni 5 para...sa njim sve ok...dete se rodilo...opet kao sve ok...medjutim pocne da se menja,sve gori,bezobrazniji,postao zatucan...ja nisam imala mleka da doim malu,kupovala bebelac,on se bunio sto to kupujem sto nedajem detetu mleko ,objasnim mu sve,al nevredi ...i tako oko deteta pocnu svadje...ja sam imala tu mogucnost da moje dete ima sve najlepse i najbolje jer su moji preko pa mi pomazu salju stvari pare itd...al on nije voleo da se pare trose na neke kako on kaze nepotrebene stvari...zar je bebelac nepotreban?? I nisam troslila njegove pare ako cemo iskreno,a dete je njegovo... elem iz dana u dan svadje...da bi poceli i udarci...par puta sam cutala i kao neka...medjutim otelo se kontroli...kad god bi ja nesto "zgresila" on bi me udario...cak me je jednom tad prvi put a i poslednji bas izudarao , u spavacoj sobi dok su njegovi roditelji bili u kuci,sve su culi i mene kako vristim,malu kako place,jer je ona bila sa nama u sobi,dete 2 godine...bila sam u masnicama...podlivi...oni nista cute...i onda sam odlucila da odem...nije mene moja majka rodila da me neki siledzija bije,da ja i moje dete prolazimo kroz tako nesto NE. Spakovala sam se i vratila kod mojih...proslo je 6 godina i nijednom se do sada nisam pokajala sto sam ga ostavila...Da je bilo tesko bilo je,sama sa detetom,razne price...onda sud i sudjenja...sve sam to prosla,bilo je noci proplakanih ali moje dete zivi u miru...i ja sa njom zajedno...Ona je imala 2,5god kad smo ga napustile,...sud je tada dodelio presudu da doticni moze da je uzima 1 u mesecu i da bude do 11 svaki mesec 10 dana kod njega kao jer je razlika u gradovima 150km...ja budala pristala...i prvih par meseci je tako bilo..isla je na 10 dana kod oca...a meni se tih dana pristisak nije spustao jer pomisljam da ne tuce i nju ko i mene?? Sto se drugih sudskih tacaka tipa alimentacija itd toga se nije pridrzavao kao ni dan danas...6 godina 1 dinar nije dao za dete...Sledeca stvar,kada je mala imala 3,5 god,dolazi kod mene u dvoriste,uzima malu i ubacuje u auto(stim da ga mala nije neko vreme vidjala jer nije dolazio) mala vristi place,on neregistruje i ubacuje je,ja pokusavam da je uzmem,medjutim on me udara,pred njom,pred komsilukom,komsinica brzo pozvala pandure...Panduri dosli...jbg on je u pravu jer je dosao po dete kako mu pise u presudi,a to sto je tako upao i mene tukao itd to nema veze...e onda sam ja kao uzela zakon u svoje ruke...pa mu neko vreme nisam dala da vidja ni da uzima malu...jer nisam je ja rodila da je on muci...preselile smo se,otisla sam od mojih u stan...samo da on nebi znao da nas nadje...tuzio me...ja sam sudiji rekla da nije tacno to sto govori...pocela sam i ja da lazem sud kao i on...vidim njemu prolaze lazi pa sto bi ja bila iskrena?? Sledeca situacija mala kad je imala 5 godina, dodje ispred obdanista , i uzme je i odvede...zamislite taj sok,dolazim po dete nje nema...naravno znam da je on uzeo,...zovem centar za soc,zovem pandure...niko nista... ta agonija je trajala 2 meseca,2 meseca nevidim i necujem svoje dete...imala sam samo srecu da smo nas dve dvojni drzavljani,pa je moja ambasada pomogla...da nije bilo njih po nasem pravosudju ko zna kad bi ja vratila dete kuci... od tad ona vise neide tamo...sad ce napuniti 9god..znaci 4 god kako nije bila kod oca...on je inace krivicno osudjen iz vise predmeta,alimentacija,otimanje deteta,nasilje prema meni,...ali on i dalje zivi kao da nista uradio nije...
|
|
|
|