jovicaa -> RE: Razvod braka (31.10.2012 14:44:40)
|
a mozda mozete i pre suda da resite taj problem vidjanja.. ne moze to bas kako on hoce. idi i vidi, sigurno. ne mora on tebe da bije ti mozes da se razvedes iz bilo kog razloga a dete ce svakako tebi pripasti. a od socijalnih radnika i sigurnih kuca ne mozes da ocekujes nista.. u principu ti vise nisi ugrozena, tako da njih to ne zanima, mislim nazalost tako je, ali ima mnogo ozbiljnjihih situacija kojima se oni bave. znam zato sto sam licno dozivela nasilje od bivseg decka i to u dva navrata, oba puta sam ga prijavila, isla u urgentni. prvi i osnovni problem je sto niko nije video da je on mene tukao, dalje nisam imala nikakve ozbiljnije povrede.. i sl... to vrlo tesko ide, ako nisi posteno izbijena i ako to neko nije video, zato sto je ovako tvoja rec protiv njegove. ali sigurna sam, da kada se razvedete sudski on NECE MOCI da vidja dete kada on hoce, nego samo onim danima kada sud odredi, a to ce biti svaki drugo vikend recimo. sve ostalo je tvoja dobra volja ako mu vise budes davala dete. covek koji je jednom nasilan uvek ce biti nasilan, nemoj sad da pokleknes, najvise zbog deteta.
|
|
|
|