RE: Razvod braka (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

Anoniman -> RE: Razvod braka (20.4.2012 13:55:57)

IZVORNA PORUKA: bebać

Indy ljubim te, de malo se ohladi i pusti ga ''nek misli da je on glavni'', ženo nauči samo da rukuješ njime, prodri ''u njegov mozak'' i imaćeš brak iz snova. Pazi šta ti kažem[sm=smiley1.gif]

Ja moram da se složim.

Anoniman -> RE: Razvod braka (20.4.2012 13:59:40)

Moja pokojna baka, tatina mama, je mojoj mami davnih dana rekla "On je dobar čovek, samo moraš da mu nađeš žicu!"
Znam, sad će neko reći "Šta imam da mu nalazim žicu, nek on nalazi moju", a ja mislim da je život igra, pitanje je, koliko dobro ste uvežbali da je igrate... Tako da, svi mi nalazimo žice nekima drugima. Čudno kako kada osvajamo muškarce možemo da im lovimo žicu, da budemo sve što su oni ikada poželeli, a onda u braku ... onda neka on traži našu žicu...
Mislim da za zdrav muško-ženski odnos mora postojati raznih faktora, između ostalog neslaganja i ljubomore (naravno, ovo nisu primarni faktori, nego usputni).

Snelle -> RE: Razvod braka (20.4.2012 14:10:30)

IZVORNA PORUKA: minavb

Ponavljam ono što sam zilion puta pisala baš na ovom forumu- prvo hodaj milju u nečijim cipelama, pa mu onda sudi.

Mislim da si stekla pogrešan utisak. Koliko ja vidim, ovde joj svi žele dobro i žele da pomognu. Nisi dobar prijatelj samo ako ideš "uz dlaku prijatelju", već i kad mu ukažeš na to da greši. Indy odlično zna šta ja mislim o njoj, i da, i ja znam kroz šta je sve prošla sa mužem. Ali isto tako znam, iako je ne poznajem, da je prilično impulsivna, i da može da uradi nešto zbog čega bi se sutra kajala. Sa druge strane, nije u životu sve crno-belo, ipak su u pitanju nijanse, lako je odlučiti razvesti se, ali treba posle čitav život živeti sa tom odlukom.
Indy, moj savet, dobro izvagaj šta je za tebe najbolje, koje su pozitivne strane tvog braka, a koje negativne. I kada sve izvagaš, rešenje će samo izaći na videlo [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

minavb -> RE: Razvod braka (20.4.2012 14:15:01)

Stičem utisak da ti čitaš šta ja pišem. Može biti da mi je utisak pogrešan. Da naglasim, da ti ne stekneš pogrešan utisak, ovo je šala.[sm=smiley1.gif]
Iskreno naiskrenije, na njenom mestu bih probala sve što može, da se ne razvedem od muža ali i da ne moramo da idemo protiv sebe, ni on ni ja.

Snelle -> RE: Razvod braka (20.4.2012 14:16:36)

Da naglasim, da ti ne stekneš pogrešan utisak, ovo je šala.[sm=smiley1.gif]

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/hudicek.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

indy_25 -> RE: Razvod braka (20.4.2012 14:36:19)

Dogovorili smo se necu ici kod tate zbog Denija jer on ide u skolu ne mogu njih dvojicu da ostavim same. Rekla sam mu da ode u Bosnu na 10 dana da razmislimo i ja i on. Eto bicu sama ako neko zeli od vas da mi dodje u goste bujrum sto se kaze rado bi nekog ugostila :)

minavb -> RE: Razvod braka (20.4.2012 14:38:42)

Ja sad ne mogu, ali da znaš da ću planirati za sledeću godinu [sm=smiley36.gif]

indy_25 -> RE: Razvod braka (20.4.2012 14:42:07)

Ja sad ne mogu, ali da znaš da ću planirati za sledeću godinu [sm=smiley36.gif]

Moze naravno kad god pozelis. Nema veze sto se ne znamo uzivo al smo ovdje jako dugo i komuniciramo virtuelno i kroz postove se i znamo :)

Anoniman -> RE: Razvod braka (20.4.2012 14:42:49)

Eh, pa neće se valjda razvoditi i sledeće godine? [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Sorry, Indy, malo se sprdam, ne zameri mi. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

Anoniman -> RE: Razvod braka (20.4.2012 14:44:31)

OFF: Mina, ovaj avatar... ma jednostavno mi je idealan za tebe! Nadam se da ne shvataš pogrešno! 

minavb -> RE: Razvod braka (20.4.2012 14:46:14)

IZVORNA PORUKA: Tash

OFF: Mina, ovaj avatar... ma jednostavno mi je idealan za tebe! Nadam se da ne shvataš pogrešno! 

Naravno da shvatam pogrešno.

Anoniman -> RE: Razvod braka (20.4.2012 14:47:10)

Naravno da shvatam pogrešno.

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

Anoniman -> RE: Razvod braka (20.4.2012 14:51:31)

Jel ti njega voliš Indy?

Lilla -> RE: Razvod braka (20.4.2012 14:58:28)

Ognjenka, ti si jedna mnogo pametna zena [sm=smiley1.gif]

Indi, nikad ti ne bih napisala nesto sto ne mislim, niti pomislila sta zlo, polazim uvijek od sebe. Draga, reci cu ti samo jos ovo. Razmisli dobro prije nego odlucis definitivno. Lako je potpisati razvod ali nije lako naci dobrog covjeka i muza a jos teze je naci oca djeci.

jelena038 -> RE: Razvod braka (20.4.2012 15:13:52)

Indi, mislim da ovde ne treba da trazis savet za ovakvo pitanje, na kraju ces jos ti ispasti losa, a to ti ne treba u ovom trenutku. Ja cu te samo podsetiti da se rec "kompromis" u braku koristi za sitne stvari, ne za menjanje identiteta. Ja volim da izgledam ko riba, volim da muskarci plaze jezik za mnom, volim da se smejem da svi cuju i volim da primam komplimente. Onaj ko to trazi da zrtvujem, pojma nema ko sam ja i omanuo je u proceni kao kad je dao pare za deo u autu koji mu ne pase, i ma kako ga uglavljivao, nece mu nikad biti dobar. Zato se ljudi traze godinama, a ne udaju se i ne zene za prvog koji naidje, pa da se kompromisno poodese da svima bude izdrzljivo. Tako da, postavi stvari vrlo jasno sama sebi, najmanje drugima, jer drugi uvek razmisljaju kako bi oni, a to bi ti vrlo malo pomoglo, jer ti da s oni, ne bi bila ti.

indy_25 -> RE: Razvod braka (20.4.2012 15:23:22)

Jeco nisam ja ni trazila savjet. Nego onako pricam sa svima vama tako mi je lakse i ko god sta da napise razumijem nismo isti. A ja znam jel sta cu uraditi i pokusati naci svoj mir i srecu.

Pa ne znam ja tasho. Mislim da ga volim ali meni ljubav nema veze sa srecom. Ja nikad vise nikog necu voljeti sljepo jedino sam tako voljela svog prvog muza. ja mogu sad da volim samo nekog ko me cini srecnom.

snješka -> RE: Razvod braka (20.4.2012 18:21:17)

Aaaaaaa Indy, rasplaka me ženo.
Jelena, svaka čast na riječima, ni sama ih drugačije ne bih sročila.
Indy, ovo za ljubav i sreću, nekako je to dvoje povezano, volimo one koji nas čine srećnima.

snješka -> RE: Razvod braka (20.4.2012 18:22:19)

Moja pokojna baka, tatina mama, je mojoj mami davnih dana rekla "On je dobar čovek, samo moraš da mu nađeš žicu!"
Znam, sad će neko reći "Šta imam da mu nalazim žicu, nek on nalazi moju", a ja mislim da je život igra, pitanje je, koliko dobro ste uvežbali da je igrate... Tako da, svi mi nalazimo žice nekima drugima. Čudno kako kada osvajamo muškarce možemo da im lovimo žicu, da budemo sve što su oni ikada poželeli, a onda u braku ... onda neka on traži našu žicu...
Mislim da za zdrav muško-ženski odnos mora postojati raznih faktora, između ostalog neslaganja i ljubomore (naravno, ovo nisu primarni faktori, nego usputni).

[sm=smiley20.gif]

moja ciklama -> RE: Razvod braka (20.4.2012 18:54:52)

čitam..čitam.. i ne znam, šta bih napisala..jednostavno ne znam..
ali želim sa Vama drage moje, da podelim nešto što mi je rekao nesudjeni svekar:
Najbolja je ona žena, koja slušajući ume da zapoveda!
Ove rečenica, podrazumeva LJUBAV!

[sm=smiley1.gif]

Verus -> RE: Razvod braka (20.4.2012 19:26:46)

a ja moram ovu recenicu jako da upijem![sm=smiley36.gif] moja keva vec drugi put zivi sa nama i kaze da imam "stav uciteljice" da "nemam takta"...kaze da cu "ga oterati" i takoooo, moram da dobijem casove od tash i bebac kako ovo da izvedem: da misli da je gazda a ja u stvari kolo da vodim! Kao iz big fat greek wedding: man is the head of the household-but woman is the neck, and neck turns head where it wants to go [sm=smiley1.gif]

IZVORNA PORUKA: bebać

Indy ljubim te, de malo se ohladi i pusti ga ''nek misli da je on glavni'', ženo nauči samo da rukuješ njime, prodri ''u njegov mozak'' i imaćeš brak iz snova. Pazi šta ti kažem[sm=smiley1.gif]

Ja moram da se složim.

anajid -> RE: Razvod braka (20.4.2012 19:28:27)

Verus pridruzicu se i ja tvojim casovima[sm=smiley36.gif],malo taktike.

minavb -> RE: Razvod braka (20.4.2012 19:29:33)

IZVORNA PORUKA: moja ciklama

Najbolja je ona žena, koja slušajući ume da zapoveda!

Amin! Ovo moram da upamtim i da primenim.

Anoniman -> RE: Razvod braka (20.4.2012 19:30:18)

Indy , meni je drago sto cete pokusati ponovo [sm=smiley1.gif]

Verus -> RE: Razvod braka (20.4.2012 19:33:39)

[sm=smiley36.gif] uzasna sam! Bas budem bitch i onako, skotina na kvadrat. A ne mogu da se kontrolisem[sm=smiley29.gif]
IZVORNA PORUKA: anajid

Verus pridruzicu se i ja tvojim casovima[sm=smiley36.gif],malo taktike.

Anoniman -> RE: Razvod braka (20.4.2012 19:42:52)

meni su te taktike takav napor [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>